mavi2 Guru Kayıtlı Üye 14 Nisan 2010 514 66 318 8 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi didem35 #41 çok şık süper bir saat benimde var aynısı hem klasik hem spor olarak kullanışlı
simurganka77 baz istasyonları kaldırın Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 312 1 46 İstanbul 8 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi didem35 #42 benim bildiğim kız tarafı erkeğe saat alır erkek ise takı ama neyse zinciri filan çok güzel kaba filan değil bence
benim bildiğim kız tarafı erkeğe saat alır erkek ise takı ama neyse zinciri filan çok güzel kaba filan değil bence
didem35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2010 703 0 96 İstanbul 22 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi didem35 #43 mavi2 .!.: çok şık süper bir saat benimde var aynısı hem klasik hem spor olarak kullanışlı Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım bencede öyle spor ve kullanışlı
mavi2 .!.: çok şık süper bir saat benimde var aynısı hem klasik hem spor olarak kullanışlı Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım bencede öyle spor ve kullanışlı
didem35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2010 703 0 96 İstanbul 22 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi didem35 #44 simurganka77 .!.: benim bildiğim kız tarafı erkeğe saat alır erkek ise takı ama neyse zinciri filan çok güzel kaba filan değil bence Genişletmek için tıkla... canım bizde nişanda iki tarafta birbirine saat alıyor ama tabi aileden aileye değişir kimisi düğünde takıyor karışık yani güzel yorumların için çok teşekkür ederim
simurganka77 .!.: benim bildiğim kız tarafı erkeğe saat alır erkek ise takı ama neyse zinciri filan çok güzel kaba filan değil bence Genişletmek için tıkla... canım bizde nişanda iki tarafta birbirine saat alıyor ama tabi aileden aileye değişir kimisi düğünde takıyor karışık yani güzel yorumların için çok teşekkür ederim