• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Saatim :)

Süperrr:) benim nişan saatimde bunun 2 zincirlisi canım.Benim bilekler ince biraz da 3 lüsü hoş durmadı bende ikilisini aldım.Çok kullanışlı bir model hem spor giyimle hemde klasik giyimle çok hoş duruyor.Güle güle kullan :)

Çok teşekkür ederim canım :) çok şık model dediğin gibi hem şık hemde spor ;) sende güle güle kullan.

Çok güzel canım güle güle kullan

Çok teşekkür ederim canım :16:

canım bu saatin markası rossini mi eğer aynı markaysa ben markafoniden 59 tl ye aldım bunu yani 59 tl nerde 419 tl nerne arada büyük fark var yazık olmuş o kadar para vermişseniz.:44:

canım bu saatin markası rossini mi eğer aynı markaysa ben markafoniden 59 tl ye aldım bunu yani 59 tl nerde 419 tl nerne arada büyük fark var yazık olmuş o kadar para vermişseniz.:44:

Hayır canım markası GUESS :) hatta trendyolda bende aynısını gördüm 369tl idi ama internetten aldığım şeyin orjinal olduğuna nasıl inanabilirdim ki? Ben saatçiden aldım orjinal oldğuna dair sertifikası ve garanti belgeside var :16:

gess in saati aynısı kuzenin eşinde var..ömürlük,şık bir saat güle güle kullan:34:

Bileziklerle düşündümde daha ince bişey olabilirdi sanki, güle güle kllan :)

Back