- 2 Mayıs 2023
- 6
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi imtheflora
-
Merhaba şöyle bizim iş biraz ciddiye bindi diyebilirim erkek arkadaşım şuan askerde onu da kendi annemle tanıştırdım bu şekildeEvet bence doğru dünden hevesliler gibi ne işiniz var elalemin evinde. Hatta tanışmak bile çok abes iş ciddiye biner öyle tanışırsınız bu konularda erkek ailesi ısrarcı olur kızın evine gelir görür. Sevgilinin ailesine şirin kız pozu kesenler çok basit geliyor bana , daha sonra evlenseniz bile hayatta sınır çizemezsiniz bu insanlarla, evlenmeden evimizden çıkmazdı şimdi bizi istemiyor derler kafanızı duvarlara vurursunuz. Yaş kaç bilmiyorum ama sana abla tavsiyesi ne erkeğe ne ailesine kendini beğendirmek için bir şey yapma hevesli görünme bırak onlar senin peşinde dolansın arada isteme söz olmadan kimsenin evine gelip gidemem benim aile görgüm bu kusura bakmayın de geç
Vallahi canım nişanda taksan gereksiz samimiyetlete girme evlendikten sonra sorun yaşamamak adına duygularınla değil mantığınla hareket etMerhaba şöyle bizim iş biraz ciddiye bindi diyebilirim erkek arkadaşım şuan askerde onu da kendi annemle tanıştırdım bu şekilde
Aynı şeyleri düşünüyoruz çok doğru diyorsunBen çok taktik insanı değilim o yüzden gitmek istiyorsan git derim çünkü ben öyle yaptım bir süre. Annesi beni öyle seviyor ki sürekli görmek istiyor. Sonra annem tam da senin söylediğin gerekçelerle gitme bir daha dedi ucuz davranma dediben de biraz daha mesafe koymak zorunda kaldım. Açıkçası evlenince de bu sıklığın devam etmesinden korktum. Tamam erkek arkadaşın ailesi iyi olabilir ama sonuçta biz de başka bir aile kuruyoruz sürekli yapışık ikiz gibi gezemeyiz.
2 ayda vir de değil daha sık çağrıldım yani ayıp kısmını da hep düşünüyorum ama bu sefer de fazla oluyorÇağırıyorlarsa git yahu ayıp değil mi davete icabet gerek. Her hafta her hafta gidilmez tabi ama ne bileyim bir iki ayda bir çağırıyorlarsa git. Sonra çağırdık da gelmedi ukala deme ihtimalleri de var sonucta
Ben de taktik insanı değilim şuan çok benzer durumda olduüumuzu fark ettim erkek arkadaşımı kırmadan ailesinin yanlış anlamasına mahal vermeden nasıl hallettimiz durumu acaba size özelden konuşabilir miyimBen çok taktik insanı değilim o yüzden gitmek istiyorsan git derim çünkü ben öyle yaptım bir süre. Annesi beni öyle seviyor ki sürekli görmek istiyor. Sonra annem tam da senin söylediğin gerekçelerle gitme bir daha dedi ucuz davranma dediben de biraz daha mesafe koymak zorunda kaldım. Açıkçası evlenince de bu sıklığın devam etmesinden korktum. Tamam erkek arkadaşın ailesi iyi olabilir ama sonuçta biz de başka bir aile kuruyoruz sürekli yapışık ikiz gibi gezemeyiz.
Bu mu ciddiye binen iş, daha ne söz var ne isteme var ne bişey var. 1.5 aydır tanışıyorsunuz bir kere gelindi mi kapınıza?Merhaba şöyle bizim iş biraz ciddiye bindi diyebilirim erkek arkadaşım şuan askerde onu da kendi annemle tanıştırdım bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?