- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
-
- Konu Sahibi sassyassyy
papatyalar ve lavantaların kayınvalide onayından geçeceğini hiç sanmıyorum
(onayının önemi varsa)
bunları beğenmeleri daha olası.
ilk fotoğrafı silmeye kıyamadım ama o şişeler de sınıfta kalır muhtemelen
bu çiçek-mumların gideri var.
yada şu kocaman adını bilmediğim püsküllü şeyleri de güzel kullanıyorlar
Eki Görüntüle 2271812 Eki Görüntüle 2271813
kuru çiçeğe de +1
Eki Görüntüle 2271815
Eki Görüntüle 2271814
iyice çorba yaptığıma göre iyi geceler
Üzgünüm ama ben de beğenemedim
Yukarıda alerji için çözüm sunmuşlar, sadece yeşillik kullanılabilir diye.
Bu tarz kullanımları var. Objeler konsepte göre belirlenir ama genel olarak her konsepte uyarlanabilir duruyor.
Eki Görüntüle 2271777 Eki Görüntüle 2271778 Eki Görüntüle 2271779
Mesela daha resmi bir ortam için beyaz ya da koyu masa örtüsü kullanabilirsin.
Daha hafif olsun dersen renkli ve hafif kumaşlardan.
Yeşil tonuna göre her renkle kullanılabilir aslında. O yüzden onu çok dert etme. Ortamın resmiyet derecesine göre aksesuarlarla ayarlanır o.
Renk uyumu açısından fikir olsun bunlar da:
Eki Görüntüle 2271798 Eki Görüntüle 2271803 Eki Görüntüle 2271804
sen bari beğen yahu son umudum sendeydi.
ortam bana ne kadar ters olsa da herhalde resepsiyon havasında olacak maalesef.o yüzden böyle çok renkli olmasa mı diyorum, yeşiller güzelmiş mesela.
2628271 farklı fikrimiz oldu ya bu nişan konsepti konusunda bu kadar sıkıntı yaşayan ilk çiftiz biz bence
senin attığın her yeni öneride sevgilimi yakasından tutup “şuna baaakkk çok güzel değil mi” diye darlıyorumkaydettim bunu da
Alsinda tüm öneriler güzel ama en önemlisi sizin begenmeniz.
Dün aksam senin limon konseptini nişanlıma gösterdim- BAYILDI!! Kendi siciliali ve ailesinin limon bahceleri varmış. Çocukluğunda cok güzel zaman geçirdiği bahce aklına geldi :) baktim bizim konseptini limona ceviriyor hemen kapadım konuyu :)
Aklima takildi- nisanlinin polen alerjisi varsa bahcede rahatsiz olmazmi?
bahçede cicek olmasa bile çayır vardir- çoğu insanlar zaten çayıra karşı alerjik oluyor. İlac kullaniyormu?
Ya o limonlar biraz şeeyydi, biz haklıyız bence
Benim bile bir sürü fikrim oldu, bazılarını kaydettim. Sevgilim görse "bu kız naabıyor" diyecek
Resmi diye renksiz olması gerekmiyor aslında ama çiçek olsa o renklendirirdi, her şey daha kolay olurdu.
Yaz için ağır mı kaçar bilmiyorum ama orta düzen için şöyle seçenekler de var:
Eki Görüntüle 2271835
Renkleri daha açık tonlarda seçersen yaza uygun hale gelebilir. Ortada bu tarz bitkiler olursa peçete, runner ya da şamdanlarda renk kullanırsın. Mumluklar siyah olmaz da rose gold olur ya da cam gibi daha ferah malzemeler olur.
Kayınvalide beğenmez diye umudunu kaybetme :) Önemli olan sizin içinize sinmesi.
sasy bu renkler çok güzel. bayıldım ben bu masaya..
Ben resimdeki konsepti cok beğendim.
Renklerin secimini ve uyumu bence cok güzel (benim oturma odamin renkleri - taupe, turkuaz, beyaz ve gri )
4 renk olmasini ben beğendim- yaşınıza uygun ve modern bir secim.
Sen soft pembe istiyorsun galiba ama taupe rengi masa örtüsüne turkuaz gecekdende uyuyor ve asla abartı durmuyor. Ama soft bir pembe nişan icin daha uyumlu olabilir- iki renk seciminide denersin.
Misafirler icin kişisel bir armağan düşünebilirsin (bağış kartlari cok anlamli ama belki yanina özel bir hediye düşünürsünüz diye dedim). Nişanlınla olan bir fotoğrafın arkasina kişiye özel bir not yazabilirsiniz mesela' not olmasa bile özel bir ani veya şiir.
Işıklandırma nasil olacak? Bu konudada bir iki fikrim var :)
Ay o renk kahve tonu muymuş? Ben pembeye çalan gri gibi görmüştüm
Eğer öyleyse ilk beğendiğimden daha çok beğendim S sassyassyy
Ben acik kahve gibi gördüm. Benim sideboard ayni bu renk ama belki fotoda değişik çıkmıştır. Taupe diye geçiyor kahve gri karışımı. Benim koltuklar turkuaz orta masam gri yemek masam beyaz :)
Cok fazla renk gibi dursada tonlari yakalayınca cok uyumlu oluyor.
Bide masa havuz başına kurulacak galiba...ozaman pembe yerine turkuaz daha güzel uyar...havuzla uyumlu.
Aynen, özellikle turkuazla çok uyumlu, karizmatik ve yumuşak bir havası oluyor.
Ama nişan organizasyonuna soft pembeyi daha çok yakıştırdım ben. Pembik bir insan da değilim aslında ama nişan deyince pastel ve kırmızıyı çağrıştıran renkler daha hoş geliyor bana.
Zevk meselesi tabii :)
bir renk karmaşası anlattın ama hadi hayırlısıhazırlasınlar da üstünde oynarsın, öyle daha anlamlı olur.
böyle hepsi havada kalıyor
masa örtüsü, jüt kumaş masaörtüsü renginin tonu degilse, pembe beyaz çiçeklerle 4 renk oldu.
ama tek bir foto üzerinden her şeyini farklı anlattın
çiçeklerin önünü açmana sevindim
merak etme karar verene kadar böyle ama verdiğinde içine sinecek
Ben resimdeki konsepti cok beğendim.
Renklerin secimini ve uyumu bence cok güzel (benim oturma odamin renkleri - taupe, turkuaz, beyaz ve gri )
4 renk olmasini ben beğendim- yaşınıza uygun ve modern bir secim.
Sen soft pembe istiyorsun galiba ama taupe rengi masa örtüsüne turkuaz gecekdende uyuyor ve asla abartı durmuyor. Ama soft bir pembe nişan icin daha uyumlu olabilir- iki renk seciminide denersin.
Misafirler icin kişisel bir armağan düşünebilirsin (bağış kartlari cok anlamli ama belki yanina özel bir hediye düşünürsünüz diye dedim). Nişanlınla olan bir fotoğrafın arkasina kişiye özel bir not yazabilirsiniz mesela' not olmasa bile özel bir ani veya şiir.
Işıklandırma nasil olacak? Bu konudada bir iki fikrim var :)
Bir nişan uğruna ne adamlar heba oluyorİlaç durumu kurtaracaksa iyi yapmışsın bence.
Rengi tam ayırt edemedim. Örtüyü pembemsi bir gri, suplaları da gri görüyorum, doğru mu?
Doğru görüyorsam jüt runnerla nasıl olur hayal edemedim. Çünkü çok inceleri de var, bildiğimiz çuval gibi olanı da. Uygulanmışı görmek lazım.
Bu halini beğendim ama bir şey eksik geldi gözüme. Ne olduğunu bulamadım. Renk ya da parıltı, o tarz bir şey.
Örnek masa hazırlanınca karar vermek daha kolay olur. İlk adımı atmışsınız en azından, gerisi daha kolay olur :)