• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan mekanı için yardım...İZMİR...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Chance21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
562
0
96
İzmir
Selam kızlar...

İstemeydi, sözdü, hazırlıklardı derken sonunda telaşımız bitti. Fakat şimdi de nişan konusunda kararsız kaldım. Nişan yapsak mı yapmasak mı diye arada kaldık....Daha zamanda tam olarak belli değil,önümüzdeki ay gibi düşünüyoruz..

Çok kalabalık değilde aile arasında birkaç arkadaşında katıldığı yemekli birşeyler düşünüyoruz. Öyle nişan havasında değil ama. Yemek olsun,hafifte müzik olsun istiyorum...

İstiyorum da İzmir'de böyle bir organizasyon yapan nereler var acaba? Fazla kalabalık olmayacağız,30-35 kişi falan...

Şimdiden hepinize teşekkür ederim...
opuyorumnanaktan

kızlar bende izmirde niaşn düşünüyorum bildiğiniz uygun fiyatlı yerler varmı? 100-150 kişi kokteyl düşünüyorum. ne olur yardım edin.....

Canim Ataturk stadyumun icinde Bordo Yesil var muhakkak duymussundur adini. Onlarin VIP salonu var. http://www.bordoyesil.com/ Ben hic girip gorusmedim ama fiyatlarinin uygun oldugunu herkez soyluyor burda. Bi git gorus derim VIP salonu 80 kisiye kadar aliyormus.. ozel kucuk bi yer. Sitesini verdim orda fotolarida var..

İzmir'in merkezinde oturuyorum. İnciarlatı, alsancak,bornova olabilir kızlar...

canım balçovada atatepe var 30-35 kişi için çok uyun bi yer.masa süslemesi şamdanlar mumlar kırmızı halı patlayan ışıklı şey pasta kokteyl menüsü var. bu menü içinde sosis patates sanrım sigara böreği gibi bi kaç çeşit aparatif ve iki içecek var ama içi içersin yerli içki olmak şartıyla ama kola yada meyve suyu.bu kokteyl 24 tl bir iki ufak ekleme ile diğer menü seçeneğini sunmuşlar oda 29 tl.eğer yemekli yapcam dersen bu menüye ilaveler yapılıyo balık tavuk et gibi ve bi kaç ilave daha fiyat 40 t leye çıkıyo kişibaşı.içki konusunu tam hatılamıyorum sınırlımı sınırsızmı gidince sorarsın canım.eğer canlı müzik istersen gitarist geliyo ve 200-250 fazladan veriyosun.menüyü aynalı tabaklarda sunuyolar.ayrıca mekanda bi kaç yer var 2-3 tane istediğin yeri kiralayabiliyosun.30 kişi 27 tlden hesaplasan ortalama 710 tl yapar bence gayet iyi fiyat.biz orayı tutacaktık ama 50 kişilik düşündük ve makanda sığamayız diye düşündük ama 30 kişi rahat rahat sığar bi bak istersen canım .unutmadan hemde açıkhava güzel yane :icecream:

ZUZUCAN çok teşekkür ederim, bakıcam...

Papatyam, bordo yeşili biliyorum, ama çokta hoşuma gitmedi gibi. Daha doğrusu orada birkaç düğüne gitmiştim. Ama siteye girip inceleyim bir... Teşekkürler.

Bu arada kişi sayısı 50 ye çıktı, açık hava da istiyorum mümkünse :) Şöyle yeşillikler içinde olsa ne güzel olur:))

benim de gelecek ay nişan planım var 50 kişilik açık hawada şık bi yer tavsiyelerinizi bekliyoruzz :)

Okuduklarıma bakınca sanırım tam doğru aradığım yerdeyim dedim. :)) Change21, Bigidi aynı arayış içerisindeyiz. Zuzucan güzel bir fikir vermişsin, çok da güzel açıklamasını yapmışsın bu iyi oldu oraya bir bakıcam teşekkürler. :) kızlar paylaşıma devam edelim lütfen, benim de aklımda konak best western otelin bir küçük salonu vardı daha önce orada bir iş yemeği için toplanmıştık ve yemekleri ve masa düzeni servis filan iyiydi. Oradan aklımda kaldı ama kapalı bir yer ve bilmiyorum ki nişan için uygun olurmu! Bu yüzden arayışım devam ediyor, yine de faydalı olabilecek arkadaslar için söyliyeyim kişi başı 35tl ordöv tabağı, arada sigara böreği gibi ortaya gelenler, bir kase salatası kişiye ve ana yemekte tandır,pilav,patates püresi vardı. Çok da güzeldi sonra da unutmadan tatlı gelmişti kazandibiydi oda.

kızlar bende izmirde niaşn düşünüyorum bildiğiniz uygun fiyatlı yerler varmı? 100-150 kişi kokteyl düşünüyorum. ne olur yardım edin.....

Arkadaşlar bu konu açılalı baya olmuş bende 100-150 kişi arası çalgılı çengili yemekli veya yemeksiz düşünüyorum acaba kimler nerelerde yaptı nişanlarını ve fiyatlar mekanlar hakkında bilgi verir misiniz.:1:

kızlar İzmir konağını öneririm kesinlikle balçovada, onun yanında teleferik kır bahçesi ve az aşağısında türem var önerriimm

Canım izmir konağı güzelmiş fotoğrafları inceledim fiyatlar konusunda bilgin varmı peki:18:

canım biraz geç yazıyorum kusura bakma bildirimlerde sorun var sanırım :( valla tatlım birazcık pahalı yani tabi kişiye göre değişir ama kokteyl tarzı düşünmüştüm ben kişi başı 50 tl falandı yanlış hatırlamıyosam ben onun yanındaki teleferik kır bahçesinde yaptım çokta güzel olmuştu ve daha uygundu tavsiye ederimm oranın sahibinide tanıyorum istersen özelden yazabilirim

Back