Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Kızlar herkese çok tşk ederim darısı tüm isteyenlerin başına benimki isteme ve ve yüzük takılması aynı gün oldu ekstra bir nişan yapmıyacağım 2 taraf içinde sıkıntı olmasın diye ben istanbuldayım nişanlımın ailesi tokatta onun için 2kere git gel olmasın nişan yapmayı düşünmüyorum bundan sonrası artık dügün faslı olur kısmet olursa nikah kına istanbulda yapıcam kısmet olursa bir dügünde tokatta polis evi ayarlıyabilirsem eğer orda yapmayı planlıyorum nişanlım polis kısmet olursa sınavları verebilirsem bende olucam... Dügün kısmetse birdahakı yaza belkı yazada kalmaz daha erkende evlenebılırz kısmet olursa şark olayımız var bu yıl cok dua etmıstım gıtmeyelım dıye kaldık allahın ıznıyle ama bırdhakı sene bakalım gönderirlerse dügünü biraz erkene alıcaz ama göndermezlerse eger hazıran gıbı felan olur inşallah sizde durumlar nasıl bırazda sız anlatın...

merhabalar kızlar benim tanısma 15 nisanda oldu ve 1 mayısta da sözümüz oldu ve aşkitomun doğum günü ayrıca bir mayıs kısmetse seneye mayıstada dugun dusunuyoruz..

saol canım..çok değişik bişi yaa gelinlik bakmakk inşallah canımmm gönlüme göre olurda hayırlısıyla atlatırım
Kızlarrr bugün nişanım var

amanınnnn hadi canımm güzelce atlatırsın inşallah gönlüne göre sözünden güzel olsun inşallahhh

Son düzenleme:
akşamda beni istediler çok heycanlandım yaa yarın gelecekler gene
hayırlı olsun canım şimdiden..gönlüne göre olsun herşeyy

canım meraba hayırlı olsun seninkide..seneye evlenicen demek :123: kaç yaşındasın?? benimde 8 mayısta nişanım oldu..aslında isteme söz bi arada oldu nişan yapmadık çünkü düğünümüz yakın diye 29 30 ekimdede düğünüm olacak Allah nasip ederse...

merhabalar kızlar benim tanısma 15 nisanda oldu ve 1 mayısta da sözümüz oldu ve aşkitomun doğum günü ayrıca bir mayıs kısmetse seneye mayıstada dugun dusunuyoruz..

yakınmış senle sözümüz benim tanışmada 11 nisanda oldu 8 mayıstada söz-nişan oldu ekimede düğünüm olacak Allah nasip ederse..hepimiz için hayırlı olsun kızlar Allah yüzümüzü kara çıkartmasın inaşallah

canım nişanım güzeldi çok şükür.
herşey yolunca gitti.25 haziranda oldu nişanım.
nişan akşamı 12 kişi eğlenceye gittik.
ertesi günde nişanlım gitti (
ayyyy nişanlıyken uzaklık daha zormuş çok özlüyorum anlatamam.
sen naptın.düğüntarihin netleşmiş hayırlı olsun.
evin ne durumda.
çeyiz aldın mı

evet canım netleşti çok teşekkür ederim..ayy gözünaydın hayırlı olsun canımm Allah tamamına erdiirsin..ohh çok güzel geçmiş nişanın atlattın çok şükür..zor olur tabi insan hep yanında olsun istiyo nişanlandıktan sonra. ömür boyu beraber olucaksınız bundan sonra bu gurbetliğe dayanıcan..bende napiim gelinliklere bakıyorum hazır bulamazsam önümüzdeki ay dikime vericem..evim hazır ama eylülde eşyalar alınacak..bende çeyizimin elektronik bölümünü eylül ekim başı gibi tamamlarım..dantel filan çok şükür eksikleri tamamladık sayılır annemler harılharıl dikmekle uğraşıyolar :26: öle işte canım yavaş yavaş başladı telaşımız eylülde yoğunluk olucak :18: siz belirledinizmi düğün tarihinizi ??

bizim büyük ihtimalle mayıs sonu kına haziran başı düğün canım.
ama ekimde memlekette düğün var.
oraya gidicez.
aileside ordaya nişanlımın.
tarihi netleştrcekler o zaman.
ekimde salon tutulcak işte

hayırlısı olsun canım hakkında..inşallah herşey gönlümüze göre olur :97:

Desertt canımmmm naptın ne ettin düğüneee az kaLdı dimi hatırLadıgım kadarıyLaa merak ediiorumm geLinLiğini kına eLbiseni fLn haberdar et bizi canımm

Desertt canımmmm naptın ne ettin düğüneee az kaLdı dimi hatırLadıgım kadarıyLaa merak ediiorumm geLinLiğini kına eLbiseni fLn haberdar et bizi canımm

canımmmmm bu haftaaasonu düğünümmm varr ve çokkk stresliyiiimmm..hAayırlısıyla atlatsaydıkk biii..:18: ağlamak istiyorum :26: sadece biran önce geçsin istiyorummm..herşeyim tamam çok şülür davetiyeer dağıtıldıı..çeyizler gidecek bitekk..gelinliğimin fotosu yokta kınalığımın fotosunu göstereyimm bennn...inşallah herşey yolunda gider gönlüme göre olurr dua ett canımmmm

Bitanemm benim yaa neLer konuşuoduk ne heycanLar ne stresLer ne üzüntüLer..Şimdi nereLere geLdik..duyguLandım ya vaLLa..

Elbisenin rengi süperr fiziğinde güzeL ztn çok yakışmış..GeLinLiğinde öyLedir eminimmm...İnşş herşey diLediğin gibi geçer...İnşşş çooooook mutLu oLursun tatLım...Düğünden snra geL hee unutma bizi Bu arada Bnmde saLon tutuLdu 5 Mayıs'ta düğünüm var

yaa canımmm zmn suuu gibii akıo...teşekkür ederimm canımmm benimm..inşallahhh gelmeye çalışırım evimde netim olmucak malesef annemlere geldikçe uğrarım mutlaka ayyy bahar gelini olucann demekkk..2012 ilk gelinlerden sayılırsınn yuppiii bunun heyecanı nişan heyecanından daha bi farklııymış canımm yaa stresten öldümm hayırlısıyla aksilik çıkmadan evlenseydik bi :123: neyse canımm çookk öpüyorumm..yarından sonra kınammm var heyecan dorukta :18: Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…