Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Geldim canım:79:

Ben Bulvardaki Accort tan aldım ama orda kalmamış. Antarese bakabilirsin, birde İzmir cd. mağazasına. Fiyatı 85 TL idi, ama çok şeker bişey
Makyaj takımı olarak aldırmam galiba, daha yeni Kryolan fondoten ve kapatıcı aldım. Nişan ve düğün makyajımı onlarla yapacağım.

Aklımdan geçen Max Factor siyah göz kalemi, rimel, ruj ve allık. Hepsini kıyafetime, gelinliğime uygun bir renkte alacağım. Makyajımı muhtemelen kendim ve yakın bir arkadaşım var, güellik uzmanı ortak yapacağız. Bu porselen makyaj da kullandıkları fondotenide kendim aldım

etekmi sadece 85 tl ayy çok merak ettim..bulamazsam antaresteki accortan fotosunu çekip koyABİLİRMİSİN canım sonra :26: kryolan mı?? süper ne kdra aldın fondoteni?? porselen makyaj yapan kryolanla yer bulsam gelin makyajımı oraya yaptırcam...benim hiç makyaj malzemem kalmadı ablamdan idare ediyorumm. o yüzden almam şart flormar düşünüyorm günlük kullanıma :26:

makyaj becerine güveniosun yanii...anam ben hiç güvenmiyorum başkası yapınca daha özel olucam gibi gelio güzellik uzmanı arkadaşımda yok. fondoteni alman ii olmuş en önemliside o zaten..iyi ya ince ayrıntısını düşünmüşsün...

Pahalı etek, ama napıyım çok sevdim çalışıyorum, son günlerim zaten, iştende ayrılacağım, aldım gitti valla

Tunalı Hilmide Kryolan yeri var. Oradan aldım. Fondoten 60 TL, göz alt kapatıcısı 31 TL. Gelin makyajını 250 TL dediler, çok para yaww:18:
Bir yerde daha sormuştum, saç, makyaj 250 felan demişlerdi oradada..

hmm..çalışmanın avantajı var beni çalıştıran yok o yüzden beni çekecek mecbur tek makyaj 250 harbiden çok..saç makyaj demişsin makyaj porselenmi toplam 250 ?? ya ben ayvalıda nerde bulucam porselen makyajı..bi yere sordum kryolan makyaj yapıomuş..hemde güzellik uzmanı estetisyen ama saçmı nişanda oraya yaptırdım deneyim dedim iğrenç yapptı saçımı vazgeçtim..makyajıda kalsın saçımı kötü yaptıktan sonra neyleyim porselen makyajı ?? burda sinan kuaför die yer var yılların kuaförü çevredeki tüm kuaförleri o yetiştirdi sayılır..orda saçımı yaptırmayı düşünüyorum makyaj porselen mi?? bilmiyrum..kınada kuaför arıosan bilgin olsun..bide o konuştuğumuz düğün salonunu tutarsan yakın orayada..daha o araştırılacak..

bu arada sadece etek deilde etek ceket 85 tl olamış iyimiş :26: yada ikisi 100 en fazla 120 :44: ben yinede bakınıyım :44:

Son düzenleme:
Saçıma maşa yaptırmak isiyorum, kaça yaparki o kuaför, bir oraya gidip sormakta fayda var. Porselan makyaj olayına gelince her yer yapıyoru diyor, çoğu uydurma, atmasyon canım. Bizim oralarda biraz zor, bu iş biraz sosyete işi, daha lüks yerlerde oluyor canım.
Dikimevi tarafında bir yer görmüştüm nette, oranın bilgilerini mail atayım, oraya sor istersen bir..

Bu arada eteği merak edip, bulamazsan bir ara resmini eklerim

valla benim yaptırdığım yer 20 demişti söz-nişan olduğunu duyunca kardeşimle bana 50 ye yaptı gerçi makyajda dahil...makyözleri yoo burda porselen yapılmıo dedi ama oranın sahibinin ablası estetisyenmiş onu getirtiomuş isteyenlere o yapıomuş..benim dediğim sinan kuaförde çok beceriklidir ama herşeyi pahalı yapar :26: bence değer sonuçta özel bi gün :97: gittiğimde sorarım ben herşeyi önceden randevu almak lazım bide..ona göre ayarlasılar kendini..bazen sinan abi olmayabiliyo kalfalarınada ben yaptırmam dikimevide çok uzak yaw ben en fazla etlik çevresindeki kuaförlere gidebilirim :26: bide fotoğrafçı ayarlamam lazım :44: daha çok işimiz var..

eteğinde mutlaka fotosunu isterim bulamazsm eğer

Tatlım nişanım olduğunu söyleme sakın, maşayı kaça yaptırdıklarını öğrenebilir misin? . Sana zahmet olacak ama nişan dersen çok para alıyorlar çünkü.
Saçlarım omuzlarıma değiyor, uzun değil yani..
Kuaför konusunda yabancıyım, benim gittiğim kuaförüm Tunalıda. Ama nişan ve düğünde zamanım dar, oraya gidemem şimdi

tamam canım nişan olduğunu söylemeden fiyat öğrenirim kısaymış saçın baya..yani yakın yerler seçmek lazım mecburen uzaklara ne zmn gidipte ne zaman gelicez..tamam canım öğrendiğimde yazarım sana fiyatını ?? sen salonu nişan içinmi araştırıodun ??evde olacak dememişmiydin ben yanlışmı hatırlıorum :26: yada evde olacakta oturduğun yerde beğendiğin kuaför yokta onun içinmi buraya geliceksin ??

Nişanım evde olacak canım, doğru hatırlıyorsun. Salonu düğünüm için araştırıyorum. Aslında hem kına gecem olacak hemde düğünüm. Önce gelinlikle çıkacağım, sonra bindallı giyeceğim, kınam yakılacak. Bir gün sonrada Bursa'da olacak düğünüm.
Ayvalı bize çok uzak değil, yürüyerek bile gelebilirim. Bulduğum kuaför Yenimahalle yada Ayvalıda olabilir. O yüzden senden fiyat almanı istedim canım. Yardımların içinde çok teşekkürler

anladım şimdi bende böyle anlamıştım ama nişanda da burdaki kuaförlere bakınca salon nişan içinmiydi oldum :26: yakın olmamız yi oldu ya birbirimize ne güzel yardımcı oluyoruz...sen araştırırsın bana sölersin ben araştırırım sana söylerim bide sen düğün için bursadan yer ayarlamaya çalışıosundur..o da zor..Rabbim yardımcımız olsun inşallah herşey gönlümüzce olur..sen benden önce evlenicen ohhh

Son düzenleme:
Tamam canım, bilgileri seninle paylaşırım, fikir alışverişinde bulunmak güzel bişey, sağol canım benim
Bursa işine daha hiç bulaşmadım galiba düğün salonun anlaşmalı olduğu bir yer varmış, saçlarım orada yapılacak. Makyaj malzemelerimde yanımda götüreceğim. Muhtemelen kendim yaparım orada artık bakarız, duruma göre canım
Evet senden önce gelin olacağım, tecrübelerimi paylaşırım

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi yaa o zmn anlaşmalı yer varsa..güzelde yapıodur inşallah.. evet fikir alışverşinde bulunmak çook güzel çoğu şeyi burdan öğreniyorumm..bide ben hep değişikliği çok seven bi insanım.burdanda değişik şeyler öğrendiğim oldu mesela gelin evden çıkarken balonlar uçrmak gibi kınada da bekarlara beyaz tül banada kırmızı tül takma gibi bi düşüncemde var olursa inşallah :26: değişiklik iidir

Balon uçurmak güzel fikirmiş tüllerde hoş olur evet bende burdan çok fikir edindim. Nişan tepsimi süsledim, makasımı. Ayrıcada şık bir damat kutusu yaptım. Çok güzel oldu. Ona aldığım, parfüm, traş setini o kutuya koyup götüreceğim. Evde yaptım, çok tatlı oldu

evet canım aynen nişan tepsisi damat bohçası nasıl süslenir filan neler konur hepsini burdan öğrendim..gerçi biz nişan bohçası yapmadık konuşmadıkta ..düğünde yapılır heralde :26: evet balon uçurmak çok güzel bi fikirde canımuçan balonlar nerde satılır nerden bulunur o kısım zor onu araştırcam ben daha..bide benim düğünüme saatler yeni alınmış olacak belkide o hafta alınır karanlığa denk gelirse evden çıkmam vay benim halime pöff ne çok ayrıntı var düşünülmesi gereken :26: acaba 6 da hava kararır mı :26:

Eğerki saatler alınırsa hava kararır canım. Olsun çok takılma sen böyle ayrıntılara. Düğünün hayırlısıyla olsun, mutlu ol yeter. Gerisi teferruat..Uçan balon konusunda hiç fikrim yok, gençlik parkında balonculardan alabilirsin bence yada organizasyon şirketlerinde bulunur, Akay cd. sonunda öyle bir yer vardı, kapandımı bilmiyorum tabi:26:, çok önceden görmüştüm, düğün organizasyonu için malzemeler satıyorlardu:44:

hmm..hayırlısı olsun tabi öncelikle..güzel gönlüme göre olsunda herşey napalım nasip...ekimin sonunda alınıyo malesef saatler tamda benim düğün haftamda alınır büyük bi ihtimal :26: Ahh ahh :97: Anladım canım bakarım ben dediğin yer duruyosa...neyse canım ben çıkıyorum herşey için t.ederim güzel oldu bu Görüşürüz yine Aeo tatlım :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…