- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.661
Geldim canım:79:
Ben Bulvardaki Accort tan aldım ama orda kalmamış. Antarese bakabilirsin, birde İzmir cd. mağazasına. Fiyatı 85 TL idi, ama çok şeker bişey
Makyaj takımı olarak aldırmam galiba, daha yeni Kryolan fondoten ve kapatıcı aldım. Nişan ve düğün makyajımı onlarla yapacağım.
Aklımdan geçen Max Factor siyah göz kalemi, rimel, ruj ve allık. Hepsini kıyafetime, gelinliğime uygun bir renkte alacağım. Makyajımı muhtemelen kendim ve yakın bir arkadaşım var, güellik uzmanı ortak yapacağız. Bu porselen makyaj da kullandıkları fondotenide kendim aldım
etekmi sadece 85 tlayy çok merak ettim..bulamazsam antaresteki accortan fotosunu çekip koyABİLİRMİSİN canım sonra :26: kryolan mı?? süper ne kdra aldın fondoteni?? porselen makyaj yapan kryolanla yer bulsam gelin makyajımı oraya yaptırcam...benim hiç makyaj malzemem kalmadı ablamdan idare ediyorumm. o yüzden almam şart flormar düşünüyorm günlük kullanıma :26:
Pahalı etek, ama napıyım çok sevdimçalışıyorum, son günlerim zaten, iştende ayrılacağım, aldım gitti valla
Tunalı Hilmide Kryolan yeri var. Oradan aldım. Fondoten 60 TL, göz alt kapatıcısı 31 TL. Gelin makyajını 250 TL dediler, çok para yaww:18:
Bir yerde daha sormuştum, saç, makyaj 250 felan demişlerdi oradada..
Saçıma maşa yaptırmak isiyorum, kaça yaparki o kuaför, bir oraya gidip sormakta fayda var. Porselan makyaj olayına gelince her yer yapıyoru diyor, çoğu uydurma, atmasyon canım. Bizim oralarda biraz zor, bu iş biraz sosyete işi, daha lüks yerlerde oluyor canım.
Dikimevi tarafında bir yer görmüştüm nette, oranın bilgilerini mail atayım, oraya sor istersen bir..
Bu arada eteği merak edip, bulamazsan bir ara resmini eklerim
Tatlım nişanım olduğunu söyleme sakın, maşayı kaça yaptırdıklarını öğrenebilir misin? . Sana zahmet olacak amanişan dersen çok para alıyorlar çünkü.
Saçlarım omuzlarıma değiyor, uzun değil yani..
Kuaför konusunda yabancıyım, benim gittiğim kuaförüm Tunalıda. Ama nişan ve düğünde zamanım dar, oraya gidemem şimdi
tamam canım nişan olduğunu söylemeden fiyat öğrenirimkısaymış saçın baya..yani yakın yerler seçmek lazım mecburen uzaklara ne zmn gidipte ne zaman gelicez..tamam canım öğrendiğimde yazarım sana fiyatını ?? sen salonu nişan içinmi araştırıodun ??evde olacak dememişmiydin ben yanlışmı hatırlıorum :26: yada evde olacakta oturduğun yerde beğendiğin kuaför yokta onun içinmi buraya geliceksin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?