- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.601
Bna kalsa bnde isteme-yüzük aynı aksam olsun dıodum..ya ne gerek var geldıler biz gıttık sureklı gıt gel gıt gel lastık gibi uzatmaya sncta 5senedri beraberiz evlenicez yanii bunu herkes bıLıo ne dıe herkes bırbırını zorLuo..olmaz aynı gun dedı bızımkıler tmm dedm ona da sımdıde ıstemede hemen verdık denılmez dıolar...ya annemle babaneme laf anlatamıorum deliricem sinirden...
ayy dur canımm napsınlar kolay değil kız vermekonalrda kendi usulünce olsun istiolar akışına bırak stres yapma durrr güzel olacak herşey hemde istediğim gibi ailen güzelce ne denmesi gerekiosa diecek sanada yarının keyfini çıkarmak düşecek
ya kızlar bugün anneme kızını istemeye gelcez diye söyleyecekler ve ben işteyim uuufff heyecandan ölcem annem ne diycek acaba 6 senedir birlikteyiz aşkımla karnıma ağrılar girdi yaklaşık yarım saat sonra bizdeler :18:
ederim canım hakkında en gzeli olsunİnşşşş canım sağoL dua et benim için
ya kızlar bugün anneme kızını istemeye gelcez diye söyleyecekler ve ben işteyim uuufff heyecandan ölcem annem ne diycek acaba 6 senedir birlikteyiz aşkımla karnıma ağrılar girdi yaklaşık yarım saat sonra bizdeler :18:
Nasılsınız kızlarrr
selammm canım nerelerdesin sen sözlendin kayboldun :26:
Yok canım kaybolmadım geçen hafta aşkım geldii 3 günlüğüne
Çarşıya falan çıktık bu hafta devamlı carsıdaydım 5 - 6 gün
Ölü gibi yatıyorum evde
Bide finallerim başlıcak hangisine yetişeceğimi şaşırdım
Ama herşeyimizi aldık çok şükür artık tepsilerin geleceği günü bekliyorum
Ufak tefekler kaldı onlarıda bi gün halletcem
nişan gibi sözün olmuştu bu seferde düğün gibi nişanın olacak galiba bu nasıl hazırlıktır canımmm
teşekkür ederim bayanlar.inş herkes için bu günlerimiz hayırlı olur.ben cok heyecanlıyım.nerdeyse bütün sene yorumlarınızı takip ettim ama aranıza katılmak için finallerin bitmesini bekledim.şimdi hem mezuniyet törenine hazırlanıyorum hem de kız istemeye.acayip heyecanlıyım.bir sürü ilki bu haziranda yaşıcamsiz o gece neler yapıcaksınız ne gibi hazırlıklar olacak merak ediyoru.biz erkek arkadsımla 3 yıldır beraberiz.onlar baska sehirde yaşıyorlar ve ilk kez tanışacaklar.hem kız ısteme hemde söz olcak ama sadece kendı anne babalarımız olcak çok kalabalık olmasın tanışmamnın bir anlamı olmaz diye düşündük.sizce hata mı ediyorum.ayıp olurmu akrabalarımıza??
Ehehehehe galiba öle olcak yaaa acayip özeniyorum Allahım yüzümü kara çıkarmasınn
Desetcim çok bekledik aşkımla ondan bu kadar ince dokuyoruz galiba
inşallah gönlüne göre güzel geçer canımnmm ii yapuıonuz bida nerde yaşıcaksınızdüğün seneyemi şimdi ?
ayy çok şeker bende düğün davetiyesini buna benzer bişi beğğendim...senin söz içinde davetiyen vardı sanki ben mi yanlış hatırlıom anam ne çok masraf yapıonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?