Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Bileklik olayını düşünebilirsin canım 12 tanesi 9 TL ye aldım ben
İnşallah herşey gönlünce olur
Söz mendilini ben bi tek damada vericem ona özel olmalı bence
Ben saten gibi kumaştan aldım işleniyor şu an isimlerimiz

Canım mendiller öyle hazır satılmıyor. Ben eminönünden kumaşçılardan aldım pamuk saten aldım, 20*20 kestirdim şimdi isimler işleniyor. Sende istediğin kumaşı alabilirsin kumaşçılardan, 1 metre kumaştan 50 adet mendil çıkıyor.

Kızlarr günaydınnnn, günn belli olduu benii bu pazarr istemeyee geliyorlarrrr

günaydın canım ayy ne güzel darısı biaN önce bize inş :97:

bugün tanışmaya geliolar ama kızlar benim çok moralim bozuk
bugünümü zehir eden ablama sinir oluyorum

Tanışmaa büyük adım bence herşey olur merak etme buraya kadar gelinmiş devamı gelirr:92:

ay geliyolarmııııı
anlat yaa
ablan hala ne diyo bakayım
neler yaptın hazırlık olarak
akşammı gelecekler bizim topiğe gel kızlara müjdeyi versene kızz anammm ne zamandır istiodun şimdide sesin çıkmıo dövcem heee

Çok güzel canım yaaa
Allahım tamına erdirsin

Demek bugün tanışıyosunuz inşallah çok güzel geçer gününüz
Sen sıkma canını bugunun güzelliğine odaklan canım benim

Merhaba kızlar, Mayıs ayında aileleri tanıştıracağız, muhtemelen en geç Haziran ayındada nışanımız olacak. Şimdiden heyecanı sardı valla, tam tarih belirlenmesede, Mayıs ayı olması bile, hem sevinmeme hemde heyecanıma yetti

Bu arada ben gibi, bu heyecanı paylaşan herkese şimdiden mutluluklar dilerim, hayırlı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hepımız ıcın hayırlısı neyse o olsun ya benımde hazıran sonu nişanım var :) hepımız ıcn hayırlısı olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmmm :)

verirler canım ya sıkma canını turşunu kuracak değiller ya

Verrmedi babam zaman istediler seneye ancak olurmuş dedi iyi tanımıyoruz diye, ama bu şekilde adı konmadan tanıyamıcaklarınıda anlıyolar, bakalım bu hafta da geçsin söz yapmaya ikna etmeye çalışıyoruz..

Amin canım benimm
İnşallah seninde herşey istediğin gibi olur
En kısa zamanda inşallah seninde telaşlarını görürüz topikte

Amin canım, inşallah söz yaparız da güzel telaşlara başlarız, oof of

az kalmış yaa ağız tadıyla geçsin inş herkesin :97:

ayy bugün ne konuşcaklar ya gün belirlerlermi ki istemeyle ilgili :44:

Nasıl geçti anlat bekliyoruz, hemen istemeyi konuşurlarsa iyi ama bence havadan sudan siyasetten işten güçten konuşmuşlardır
Sonradan da ablan arayıp tarayıp kendince açıklarını bulup senin başının etini yemez umarım, öyle bi tane bende de var Allah sabır versin herkeslere..

Ne güzel yazmışsın bastıra bastıra okudum bende, heeyyy yaşasıınn diye bağırasım geldi
Hayırlı olsun hep gülümseyerek hatırlayacağın bi gün olsun innşallah..

Ne güzel yazmışsın bastıra bastıra okudum bende, heeyyy yaşasıınn diye bağırasım geldi
Hayırlı olsun hep gülümseyerek hatırlayacağın bi gün olsun innşallah..

İnşallah cnm sağol, darısı başına, iki tarafında ilk çocuklarıı herkes biraz acemi, biraz heycanlı ve herkes fazlasıyla heveslii inşallah herşeyy yolunda devam ederrr
Sende sıkma canını balımm herşeyde bir hayır vardır, ailen senin herşeyin neticede muhakkak bi bildikleri vardır, onlar herşeyden önce gelmeli, zaman herşeyin ilacı sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…