Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

nebiilim ya kendimi salak gibi hissettim...
geçende tezyemin gerizekalı kızı ben evde saf gibi oturamam iş bulur çalışırım okumasam dedi..
üstüne alınma ama dedi
gelde sinir olma şimdi
he şuan evde saf gibi oturuo o ayrı
biraz fazla büyük konuştu da
dediğin gibi sevmiom çalışmayı deyip noktayı koyucan nişanlım istemiyo demek de noktadır aslında canım
sen demek arkadaşlarına diyodun sevmiyom diye ozaman susuyolardı dimi

evet susuoları ne dicekler en güzeli diolardı çalışanlar hatta evlenincede çalışmıcam diodum durumu varsa bencede boşver çalışma baksın diolardı...çalışmanında sıkıntıları var sonuçta bu hayattta sıkıntısız bişey yok malesef

Demetevlerdekilerin çoğu güzel değildi. Yinede bakmakta fayda var. Bu arada hayırlı olsun canım Bizim Bursadaki salonu yeni tuttular, burada cuma gecesi için yer bakacağız. Belki bulabiliriz. Yardımın için çok teşekkürler tatlım

Demetevlerdekilerin çoğu güzel değildi. Yinede bakmakta fayda var. Müzikhol en güzeli, bencede...:13:Bu arada hayırlı olsun canım Bizim Bursadaki salonu yeni tuttular, burada cuma gecesi için yer bakacağız. Belki bulabiliriz. Yardımın için çok teşekkürler tatlım

KızLar pazar günü iade-i ziyaretten sonra dün kaynana arayıp annemi hfta sonu geLicez müsaitseniz demişş =)
Bu c.tesi akşamı için sözLeşiLdi..istemeye geLioLarr =))

ohh ne güzel tutmuşlar hemen yer maşallah bulursun canım sende merak etme vardır cuma gecesine boş yer mutlaka.. evet canım müzikhol daha güzel diğerleri küçük ve basık boğucu bi havası var bizimki bide yemekli olucak küçücük boğucu olmasın yani
KızLar pazar günü iade-i ziyaretten sonra dün kaynana arayıp annemi hfta sonu geLicez müsaitseniz demişş =)
Bu c.tesi akşamı için sözLeşiLdi..istemeye geLioLarr =))

ayy canımn yüzükler baya önceden alındı isteme yeni olacak demek ayy az kaldı cumartesiye çok heyecanlı :18: ne güzel canım Rabbim güzzel güzel o günü geçirmeyi nasip etsin inş
Canım çok sevindim. Bizde bu perşembe iade-i ziyarete gidiyoruz. Benim için de dua et

seninde çok az kaldı varmı heyecan :26: kaynananın evinde işte yaptırırlar şimdi sana hadi güzel geçsin inşallah :97:

Ayy sorma canım ya acayip heyecanlıyım, amin sağol ya güzel geçer inşallah
Ay evet bide hizmet de edicem dimi

ayy canımn yüzükler baya önceden alındı isteme yeni olacak demek ayy az kaldı cumartesiye çok heyecanlı :18: ne güzel canım Rabbim güzzel güzel o günü geçirmeyi nasip etsin inş

saoL cnm inş..
YüzükLeri fLn önceden aLdık cunku o gun ztn stres oLucaz herseyimiz hazır oLsun sakin kafayLa dedık =)
ctesi isteme snrakı cteside yüzükLer takılcak işte..

tmm cnm ederim merak etme inşş güzel geçer =)

Sağol canım

yaaa ne sandınn şöle bi boyuna posuna edana işvene bakıcaklar benim kaynanam bolbol hizmet ettirdi boyuma posuma doyamadı ellam

Baksınlar o zaman bebğim, kaynanam çok beğenmiş zaten beni doyammaış. Biraz da kendi evinde baksın

Çok doğru düşünmüşsünüz o zaman heyecandan stresten düzgün bakamayabilirsin. Bizde geçen alyans beğendik. Yaptıralım o zaman şimdiden hazır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…