- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.221
benimde 19 haziranda istemem olcak canımne güzel birbirine yakın tarihlerde heycan dorukta olcak
sen de evlilik hazırlığı yapıyorsun sanırım nasıl durumlar ne alemdesin :)
Ne güzel, hadi hayırlısı canımevet yakınmış tarihlerimiz
Nışan için elbise bakıyorum ama henüz nasıl bişey alırım bilemedim. Senin aklında varmı bişeyler
oh ohhhhdarısı başımıza inş.
lila kız yüzüklerin fotosunu koysana
bende pek bişey yok şu andanşandan sonra jet hızıyla başlicam
Yüzükler bende değiL ki kayınvaLidemde kaLdı
Bu arada az önce sewgiLimin yanından geLdim (işyerLerimiz cok yakın) Eve gelince içime sinmedi yüzükLer beğenmedim değiştireLim dıo annesine de söLemıs o da gidin değiştirin demişş
ben de bu hafta başladım bi anda nevresim yemek takımı falan ne bulduysam aldım ve duruldum, söz kıyafetimi de tamamladım işte bakalım artık :)
benim evde olcak düz bi abiye alcam mavi renk.göğüs üzerinde taşları falan var.
ben nişandaN SONRA HERŞEYİMİ(DAHA DOGRUSU BÜYÜK ÇEYİZİ) toptan alıp düğüne kadar hem taksit ödeyip hemde ıvır zıvırları alayı düşünüyorum
içinize sinenin en güzelini alın canım değiştir tabi begenmediyseniz
evet canım o zaman birlkte almanız en uygunu zaten.Benimde evde olacak canım, akşam biraz mağaza baktım ama aklımda şöyle bir model dediğim bişey yok. Sevdiceğim gelince, beraber bakacağız. Birazda o karar verecek buna. Sebep onun ailesi mutasıp çünkü, ben bilemedim ne uygun düşer, düşmez:44:
Mavi rengi çok severim, eminim yakışacaktır
AsLında biz sadece beyaz aLtın ıstıoduk o gıttıgımız yerde yoktu o yuzden sarı-beyaz karışımı yenı cıkanlardan aldık..Ya bende pek begenmedım ama şimdi kadın hadi gidip alalım dedı heveslendi pek sesimi cıkaramadım =))
Bu hafta değiştircez canım hem o zaman çeker koyarım resim =)
evet canım o zaman birlkte almanız en uygunu zaten.
mavi hastası biri olarak başka reni aklımın ucundan bile geçirmedim
sırf beyaz altın almayın yaa gümüş gibi duruyo.
karışık olsun yine bence.
sarısı azcıkda olsa olsun içinde
Yaa bebeimm ben aLtından nefret eden biri oLarak bilezikleri bile nası takcam die düşünüorum..Bide yüzüğü sarı aLtın aLırsam kafayı yerimm
o zaman bişey diyemiyciiiiimmmm :103:
bilezikleri bir ik kez takarsın sonra takmazsın ama düğüne falan giderken takman lazım
canım bi de sizin tam olarak gün belli mi isteme nişan falan
Evet belli canım 5 Haziran isteme-11 Haziran nişan oLucak Allah kısmet ederse
Kızlarrrrr albüme gelınnnn
canım yaaaa
çok güzelsiniz anlatamam çok beğendim kıyafetin saçın pastan tepsin yüzüklerinizi herşey çok güzel
sıra nişanda hadi bakalım
Baktımm ve hemenn yazıorummm
Birincisi istemedeki saçına bayıLdımmmmmmm eLbisenLe çok cici oLmuşsun =)
Sözdeki eLbisenin rengi çok hoş çok şık oLmuşsun cuk die oturmus eLbise uzerıne..
Sonraaaaaa pastan süpeeeeeeeeerrrr =)
Herşey cok güzeL cnm mutLuLukLar diLiorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?