- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.161
inşallah canımseninki bu durumu hallederse hazranda sözününz olur neden umutsuzluga kapılıyosunki canım ya
Hayırlısı olur inşallah canım hakkınızda.. Bakalım benimkinin amcası ne dicek çok merak ediyorum..Neticede evde normal bir insan gibi hareket edebiliyorsa gelmemesi için nasıl bir sebep olabilir kicanım 2 hafta önce benim de aynı şey başıma geldi. allah sağlık sıhhat versin herkese. dedeleri yatalak hasta. hatta ölüm döşeğinde
gelemeyiz filan dediler bende gezmeyehaftasonu gezmeye gidebiliyosanız buraya da gelebilrisiniz dedim sevgilime. bi şekilde annesini ikna etti annesi arayıp özür dileedi annemden. şimdi hayırlısı ile önümüzdeki hafta anneler tanışacak
yaaa çok kızarıo var utangaçlıkta napsın nişanlısıyım sonuçta bide alışık sosyalliğe çok kalabalık içiçe aileler..ne kdr kendini sıkabilirki ister istemez olur rahatlık..gelir ya iş başa düşünce napıcak ya sevgiliyken olduğu gibi kapıda mı görüşeceksniz..evden alıp ailenin izniyle eve bırakıcak emaneti..nişanlılık böledir bizde :26:
heeççç..bi ara yalnız kalmayı başardık ama kısacıkta olsa:78:
yaaa çok kızarıo var utangaçlıkta napsın nişanlısıyım sonuçta bide alışık sosyalliğe çok kalabalık içiçe aileler..ne kdr kendini sıkabilirki ister istemez olur rahatlık..gelir ya iş başa düşünce napıcak ya sevgiliyken olduğu gibi kapıda mı görüşeceksniz..evden alıp ailenin izniyle eve bırakıcak emaneti..nişanlılık böledir bizde :26:
heeççç..bi ara yalnız kalmayı başardık ama kısacıkta olsa:78:
yok canım saçmalama sende herşeyden korkar olmuşsun akışına bırakmak en iisi bunu yaşadıklarımla anladım..oda bilir neyyin nası olacağını merak etmebizde de öledir aynı sizin yaşadığınız gibi
ama benimki anormallik yapabilir diye korkuyom
benimkinde yani tuhaflık
he kısacıkta olsa kalmışsınızya yeter
inşallah canım
Hayırlısı olur inşallah canım hakkınızda.. Bakalım benimkinin amcası ne dicek çok merak ediyorum..Neticede evde normal bir insan gibi hareket edebiliyorsa gelmemesi için nasıl bir sebep olabilir ki
desetcim benimki uzaktan geliyo.
nişandan 2 gün önce gelcek.
nişandan 1 gün sonra gitcekler geri.
bende şey düşünüyorum zaten baş başa kalamicaz.en azından onun takımını falan almaya beraber gideriz diyorum.hem gezeriz.
ben zaten bütün hazırlıkları tamamlamış olcam 1 günümü ona yaırcam
ailen yada ailesi bizde gelelim demez demii...anammmm çok az kalıolar nişandan bi gün sonra gidiolarmış ya o zmn bence yalnız kalırsınız gibime gelio ondan önce pek yalnız bırakmaz aileler belkiayy sen gurbet gelinimi olucannn şimdi :26: varmı içinde korkuların yaşadığım yerden ayrılcam die
Canım benim yaa... Bende İstanbula gidicem galiba ama hiç istemiyorum.. Annemde istemio.. Burda oturun evlenince ben tek başına seni oraya gönderip yalnız bırakmak istemiyorum diyor..Benimkide Bizim burdan ev almak istiyor ama iş meselesi çok kafa karıştırıyor işte..Burdan iş bulsa düşünmeden gelicek burayacanım nişandan sonraki günde yalnız kalamayız.
cumartesi akşam nişan olcaksa pazar akşam gitcekler.zaten bizimkilerle yolcu etmeye falan gideriz
ta ne bilim sadece takım alcakya bizde gelelim diyen olmaz heralde.o ailesine söyler.
benim babamda sadece pazar günü evde zaten hallederim diye düşünüyorum.
evett gurbet gelini olcam :26:
memleketim gerçi ama annemden babamdan uzaga gidicem
bi 4-5 sene sontra gelcek annemler memlekete tamamen :97:
korkularım olmaz mı çok var alışamamak yalnız kalmaz falan korkutuyo beni.
arkadaş ortamım olmazsa kaynanayla vıcık vıcık sürekli içli dışlı olmak istemiyorum.araya mesafe koymam lazım bunlar korkutuyo beni sadece
canım nişandan sonraki günde yalnız kalamayız.
cumartesi akşam nişan olcaksa pazar akşam gitcekler.zaten bizimkilerle yolcu etmeye falan gideriz
ta ne bilim sadece takım alcakya bizde gelelim diyen olmaz heralde.o ailesine söyler.
benim babamda sadece pazar günü evde zaten hallederim diye düşünüyorum.
evett gurbet gelini olcam :26:
memleketim gerçi ama annemden babamdan uzaga gidicem
bi 4-5 sene sontra gelcek annemler memlekete tamamen :97:
korkularım olmaz mı çok var alışamamak yalnız kalmaz falan korkutuyo beni.
arkadaş ortamım olmazsa kaynanayla vıcık vıcık sürekli içli dışlı olmak istemiyorum.araya mesafe koymam lazım bunlar korkutuyo beni sadece
Canım benim yaa... Bende İstanbula gidicem galiba ama hiç istemiyorum.. Annemde istemio.. Burda oturun evlenince ben tek başına seni oraya gönderip yalnız bırakmak istemiyorum diyor..Benimkide Bizim burdan ev almak istiyor ama iş meselesi çok kafa karıştırıyor işte..Burdan iş bulsa düşünmeden gelicek burayaBu arada ben t.dağ danım kızlar
Canım benim yaa... Bende İstanbula gidicem galiba ama hiç istemiyorum.. Annemde istemio.. Burda oturun evlenince ben tek başına seni oraya gönderip yalnız bırakmak istemiyorum diyor..Benimkide Bizim burdan ev almak istiyor ama iş meselesi çok kafa karıştırıyor işte..Burdan iş bulsa düşünmeden gelicek burayaBu arada ben t.dağ danım kızlar
ÇOK DA UZAK SAYILMAZ İSTANBULA.
benim istanbul-ordu :18::18::18::18:
ayy gelirse ne mutlu sana gelmezsede çok uzak değilmiş canımmm ne var t.dağ ile istanbul arasında dilediğiniz gibi olsun sizinde inşallah
canım evet aramız çok uzak değil ama evlendikten sonra o mesafe ayda bi görüşmeye iniyor işteanneciğimde kıyamıyor bana seni sahiplenicek arkanda durucak bizden başka kimsen yok o gelsin diyor :44:
huu huu merve nereye kayboldun
esya bakmaya başladın mı kız desert
yemek yedim geldim kız 2 dk
hadi ya ailen gelecekmiş 4 5 seneye alışırsın sende canım mutlaka çevren olur olmazsada sıkılmazsın heralde ben yalnız evde oturmaktan çok hoşlanıorum mesela bide internetim olursa kebapkaynananla uzak oturcaksanız vıcık vıcık olmazsın zaten ezdirme kendini yeter saygımızı koruyalım laf sölediklerindede ezik durmayalım bizden iyisi olmaz tabi onu ayarlamak çok önemli :26: nası yapıcaz bilmiyorum bide ben altlıüstlü sürekli beraber olucaz tek geliniyim çokta mesafe koymakta istemiyorum onun yerine koyuyorum kendimi gelinim uzak dursun hiç uğramasın arayıp sormasın istemem şahsen..saygımı esirgemem o da sevgisini esirgemedikten sonra :26: hergün mutlaka bikaç saat uğrarım öle düşünüyorumda karşımızdakler nası olacak kestiremiorum rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?