Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Oyy canım gözümde canlandı o ortamm, ne güzel atlattın darısı başımızaa tekrar hayırlı olsun canımmm:16:

ayyy herşey ne güzel olmuş desertcim :69::69::69:
çok tatlı heyecanlar dimi :77::77::77:
annen faln duygulandı mı kız.genelde böyle merasimlerde duygu seli akar gider :43:

Oyy canım gözümde canlandı o ortamm, ne güzel atlattın darısı başımızaa tekrar hayırlı olsun canımmm:16:

ben çok korkuyodum bi aksilik çıkıcak heyecanımı nası dindircem die..onlar gelince heyecan filan kalmadı arkadaşlarımda vardı kalabalıkta olunca o kargaşada sanki başkasının düğününe nişanına gelmişim gibi bi his oluştu bende ben çok rahattım damat stresliydi :9: sende korkma valla çabucak geçio kalabalıkta olunca düşünmeye heyecan yapmaya vaktin olmuyo :8: Rabbim veriyo rahatlığını

ayyy herşey ne güzel olmuş desertcim :69::69::69:
çok tatlı heyecanlar dimi :77::77::77:
annen faln duygulandı mı kız.genelde böyle merasimlerde duygu seli akar gider :43:

yok bacım annem mutluydu o heyecandan benim gelin olup gideceğim aklına gelmemiştir onu ben kına gecesinde görücem iki gözü iki çeşme oluverir :9: bu sefer farkında değildi pek..bu arada evet canım tatlı heyecanlar bunlar çok şükür hayalimdeki gibi rahat ve güzel geçti darısı sizin başınıza

Son düzenleme:
Canım o kadar kişiye kahveyi nasıl yaptınızz, benim tek aklımı kurcalayan buu bizde yaklaşık 50-55 kişi olacağız, tek tek büyük cezvelerdemi kaynattınız

Canım o kadar kişiye kahveyi nasıl yaptınızz, benim tek aklımı kurcalayan buu bizde yaklaşık 50-55 kişi olacağız, tek tek büyük cezvelerdemi kaynattınız

evet benimde tek kurcalayan oydu..çok büyük bi cezve vardı bizde onda yaptık kahve bizde biraz hüsran oldu :9: erkek tarafına güzelce verdik orası sorunsuzdu ama kadınların olduğu tarafa hem soğudu hem köpük kalmadı hemde sadece 4 tane kahve kalmıştı tekrar yapıodukki kadınlar gerek yok hadi yüzükleri takalım dediler 4 tane kahveyi büyük teyzelere verdik :9: amannn napalım o da öle oldu herbirine nası yetişcektik..kimisi yok sadece büyüklere verin kimisi yok sadece erkeklere verin dedi :44: onuda Rabbim ayarladı kahvelerde çok oyalanmadılar ikramlıklarda çok oyalanmışlardı baya uzun sürmüştü kahveler dağıtıldıktan 5 dk sonra hemen yüzüklere geçildi

yer bakılıo okullar açılmadan yapıcaz diolar okullarda 13 eylülde açılacakmış hangi tarih olur bilemiorum ama eylül okullar açılmadan orasını biliyorum :9:
anaaamm az kalmış kız ee çeyizin var mı öyle senin başla bi an önce :52:
evet benimde tek kurcalayan oydu..çok büyük bi cezve vardı bizde onda yaptık kahve bizde biraz hüsran oldu :9: erkek tarafına güzelce verdik orası sorunsuzdu ama kadınların olduğu tarafa hem soğudu hem köpük kalmadı hemde sadece 4 tane kahve kalmıştı tekrar yapıodukki kadınlar gerek yok hadi yüzükleri takalım dediler 4 tane kahveyi büyük teyzelere verdik :9: amannn napalım o da öle oldu herbirine nası yetişcektik..kimisi yok sadece büyüklere verin kimisi yok sadece erkeklere verin dedi :44: onuda Rabbim ayarladı kahvelerde çok oyalanmadılar ikramlıklarda çok oyalanmışlardı baya uzun sürmüştü kahveler dağıtıldıktan 5 dk sonra hemen yüzüklere geçildi

bu konuyu bende çok düşünüyodum ama şimdi düşündümde benim istememde en fazla 20-25 kişi olcak :1::1::1:

Back