- Konu Sahibi desert06rose
-
KızLar biz nişanda evde aile arasında yüzük takıcaz akşam da gençler (kuzenler-arkadaslar fln) toplam 30-40 kişi gece dışarı eğlenmeye çıkıcaz (büyük ihtimal gece clubu olucak)
Sizce evdeki yüzük takma merasiminde resimdeki elbiseyi giysem olur mu..gece için elbise alıcam ama evdekı 1-2 saatlık tören ıcın 2 elbise alıp masraf yapmak istemıyorum.Bu elbiseyi bu sene kuzenımın kınası ıcın almıstım ama giymedim baska bi elbise giydim.Öyle duruo dolabımda.
Eki Görüntüle 192284 Eki Görüntüle 192286
Elbiseyi iyi çekemedim diye duruşunu göstermek için ona yakın bi elbise buldum ınternetten
evdeki nişan için gayet uygun bence.desertin kıyafetini andırıyo biraz.KızLar biz nişanda evde aile arasında yüzük takıcaz akşam da gençler (kuzenler-arkadaslar fln) toplam 30-40 kişi gece dışarı eğlenmeye çıkıcaz (büyük ihtimal gece clubu olucak)
Sizce evdeki yüzük takma merasiminde resimdeki elbiseyi giysem olur mu..gece için elbise alıcam ama evdekı 1-2 saatlık tören ıcın 2 elbise alıp masraf yapmak istemıyorum.Bu elbiseyi bu sene kuzenımın kınası ıcın almıstım ama giymedim baska bi elbise giydim.Öyle duruo dolabımda.
Eki Görüntüle 192284 Eki Görüntüle 192286
Elbiseyi iyi çekemedim diye duruşunu göstermek için ona yakın bi elbise buldum ınternetten
Bir dee gece için giymeyi düşündüğüm elbise tarzı olarak bi kaç fotograf ekliyorum.Daha değişik öneri ve fikirlerinizi bekliyoruuuummm =)
Eki Görüntüle 192295 Eki Görüntüle 192296 Eki Görüntüle 192297 Eki Görüntüle 192298
evdeki nişan için gayet uygun bence.desertin kıyafetini andırıyo biraz.
kırmızı olan baştaki model varya.onun gece mavisini al derim
Evet desertin kıyafetini gorunce demıstım bende böle bişi düşünorum die =))
Aynen bende gece mavisi düşünüyorum renk olarak inş buLabiLirim =)
İstanbul'da canım Leventte oturuyorum Nişantaşında çalışıyorum..buralarda magaza aLışveriş merkezLeri doLuu bakıcam artık hepsine
sen tam yerindesin kuşum yaaa
evet canımm istediğin bişey olursa aklında olsunn
kendine elbise bakmaya gittiğinde benim için ortalama fiyatları araştırırsan sevinirim.belki daha uygundur
tamam canım istedıgın modellerı söylersın bana bakarım onlara yakın elbiselerın fiyatlarına
Eki Görüntüle 192316
burdaki ikinci sıranın ilk abiyesi varya aşağı yukarı o modelleri bakıyorum canım
[bu kadehleride facede bi sayfada gördüm nişanım için yapcam kendimATTACH]192315[/ATTACH]
Anladım canımm modeli..nişantasında bı magaza ındırıme gırmıs arkadasım ordan abıye aldı cok ucuza bakiim senın ıstedıgın gibi bişey varsa fıyat soriim yolumun ustu zaten..Kadehler süperrrr bayıldımmmmmmmmmm
Günaydınnnn
Dun deserti gördüm bi ara ama yorum fLn yazmadı hiç..
Bu arada dün dedıgım yere gittim canım kısa abiye tarzı elbiseler acaip indirime girmiş 25'e bile elbise vardı..Uzunlara baktım senın ıstedıgıne yakın modeller 150'den baslıo canım..ama öle ahım şahım cok begendıgım bişey olmadı..ben yine kendime elbise bakmaya cıktıgımda fiyat araştırması yaparım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?