- Konu Sahibi desert06rose
- #1.001
10 gün sonraa tanışmaya geliyolar of çok az kaldı![]()
Heycan yapma canım =)) Normal misafir geLiyomuş gibi oLuyo zaten oturmalar çaylar sohbetler ilk geldıklerınden yarım saat snra acılırsın =))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün sonraa tanışmaya geliyolar of çok az kaldı![]()
Heycan yapma canım =)) Normal misafir geLiyomuş gibi oLuyo zaten oturmalar çaylar sohbetler ilk geldıklerınden yarım saat snra acılırsın =))
merhaba kızlaaarrr ben de haziranda gidiciyim sanırımHaziranın sonunda gelicekler istemeye inşaallah
![]()
Artık bu topiğe elveda deme zamanı kızlar affedin beni bizim hikayemiz bu gece bitti
merhaba kızlaaarrr ben de haziranda gidiciyim sanırımHaziranın sonunda gelicekler istemeye inşaallah
![]()
desert06rose nereLerdesinnn sen yahuuuu napıosunn nişanLandın die koptun bizdenn hıhhh =)
Evet ya koptun gittin,daha yüzüğünü gösterecektinnn,ayrıntıları anlatıcaktın:92:
günaydın kuşum naberGünaydınnn kızLaaarr
desert06rose nereLerdesinnn sen yahuuuu napıosunn nişanLandın die koptun bizdenn hıhhh =)
Evet ya koptun gittin,daha yüzüğünü gösterecektinnn,ayrıntıları anlatıcaktın:92:
evet yaa yüzüğünü çok merk ediormm kıyafetini de göremedim zateen![]()
günaydın kuşum naber
iyiyim canımm senden naber?
günaydın kuşum naber
iyiyim canımm senden naber?
bendende iyilik canım çok şükür
evet yaa yüzüğünü çok merk ediormm kıyafetini de göremedim zateen![]()
günaydın kuşum naber
aynen yaa sabırsızlıkla ince ayrıntıları bekliyoruz desert cimmmmm![]()
ihmal ettin bizi.tamam topikten mezun oldun ama unutma nen bizi![]()
![]()
![]()
![]()
gelicem kızlar yarın uzun uzun sohbet ederiz bugün arkadaşımın yanına gidiyorum...yüzüğe gelince hala emanet yüzük bende nişanlım
Almış gerçek yüzüğümüzü kendisi takıo daha bana getirecek
Artı yüzük 630 tutmuş sadece nişanlımınki
Anammm nası yüzük seçmişim çıkar dedim ona
Yandım bennnnn napıcaksam bilmiyorum 500 ü hazır gerisi yok
Sağlık olsun neyse gelsin alyansım çekicem koyucam kızlar hatta beim fotomu göremeyenler olmuş onuda koyucam anlatıcam uzun uzun...topikten mezun olurmuyumm canım artık burda tecrübelerimi paylaşıcam
![]()
tamam canım alyansınıda al nişanlındanda bi an önce bekliyoruz yaçatladık orta yerimzden
![]()
yahuu nişanlandık sevgiliyken nasılsak öleyizevde bekleticene yüzüğümü alıımda gideyim nişanlımın yanına işten çıkınca demiyo bak o konuda kızgınım ona
hatta şuanda küsüm
![]()
haber vermeden arkadaşımın yanına gidiyorum
![]()
HAHAHAAkütük tersten okuyuncada kütüktür
![]()
erkek işte![]()
valla ya hemde ne kütükkkkidrak edemedi heralde nişanlandımızı belki hatırlar
![]()
babanla ablan ne durumda canım.özellikle babanı merak ediyorum o akşam neler oldu yaa offf gitme kızım bugün arkadaşına![]()
gidecem ya kız beklio yazık o gün yanımda olmuştu şimdide ben gideyim ayıp olur..valla babam alıştı ablamında sesi çıkmıo yüzükler takılana kdr mış herşeybabam isminide öğrendi ikide birde t... napıo arıomu deyip duruo
ii şimdi herşey güzel gidio