Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

2 hafta önce geleceklerdii ama benimkinin anneannesi ölmüşş o yüzden olmadı.Haziran içinde olur anca dediler ozamanda ben yokum bu iş artık böyle uzaaar gider bence

anneannesinin 40 ı çıkana kadar bekliceklermiş canımm.Benim durum vahim vallahii neyse hayırlısı olsun yaa

Günaydın kızçeler:80:

Şimdi aklıma geldi, sizler evlenme teklifi aldınızmı

Benimki teklif etmedi, sadece evlilikten felan bahsediyorduk, annemler tanışmaya gelecek dedi, geldiler, bizde 15 gün sonra idaeyi ziyaret yapacağız, uzak yerlerdeyiz, acep ondanmı fırsat olmadıki:44:

Ayy hiç açma o konuyu hergun basının etini yiyorum ne zmn ediceksın die bana süpriz bişiLer yap dıorum ahahaha tamam tamam dıo ama nişana 1 ay kaLdı resmen

Ben konusunu açmıyorum, onun söylemesini bekliyorum biz pek yalnız görüşemedik ki, belki onlara gittiğimizde süpriz yaparmıki acep:26: beklenti içinede girmeyim, demezse, bozulurum şimdide

Ben konusunu açmıyorum, onun söylemesini bekliyorum biz pek yalnız görüşemedik ki, belki onlara gittiğimizde süpriz yaparmıki acep:26: beklenti içinede girmeyim, demezse, bozulurum şimdide

Bananee ben istiyorum yaaaaa

aynen kızlaar yaa aynennn..bende bekliyorum güzel bi teklif ama benimkinde nerde o romantikliik !!
daha teklif etmedi düğün dernekten bahsedip duruyor..bende daha teklf almadım nolur bilemiyorum diorum trip atıyorum ama nerde :)))
yolunu da gösteriyorum aç youtube'u insanlar ne evlenme teklifleri etmiş diorum

Evlilik teklifi yapmak, teferruat gibimi geliyorki, halbuki alsalar ufak bir tek taş bir iki güzel cümle ile, benimle evlenirmisin? deseler ya:97:

Tamam amacımız belli, devamlı evlilikten bahsediliyor ama birde teklif etseler, hiç fena olmazdı hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…