- Konu Sahibi desert06rose
-
evet alyans alınacak...tek taşı belki şimdi almayız alışverişe çıkınca alırız...tamam paylaşırım aldıklarımı inşallah nasip olursa...
çıkmıyorum buralardayım canım sana afiyet olsun
alyans alınırken tek taşınıda aldır canım.sonraya kalırsa alınmayabilir
canım yaaaaaaaaa çok sevindim inanki.
olsun üzülme bu şin sonunda ikinizde rahat edersiniz birazcık özleyin birbirinizi
Oyy kıyamam yaaBi an sevgiLimi askere yoLLadığım gün akLıma geLdi..üstünü başını ütüLemesinden tut da bavuLuna ayakkabıların boyasına kdr ben yapmıştım
ayy çok süper....olsun canım sizin geleceğiniz için rahat etmeniz için katlanıcan gurbete 2 3 aynevşehir benim memleket
herkese meraba...yüzük tepsimi aldım umarım beğenirsiniz benim içime çok sindi
Eki Görüntüle 189439
Eki Görüntüle 189439
çok begendiimmmçok şeker yaaa
bende istiyoruummmm :84:
Eki Görüntüle 189439
Çok şirin canım benimmm çokk güzellll
Eki Görüntüle 189439
kaça aldın canım tepsini
20 tl canım...bu arada alyans fiyatları hakkında bilgi sahibi olanınız varmı ortalama ne olur ne kdr götürmemiz lazım para bilgim olsun yoksa rezillik
gideyimde sorayım bari nette hep 1000 lerin üzerinde :18:
hmm..ben bi araştırayım benimkinin eniştesinden alıcaz alyansları bakalım ne kadar fiyat biçecek :44:
ya kızlar ben 30 kişiye nası ikramlıkları ve kahverleri dağıtıcam hele kahveleri pişirt pişirt dağıt ayyy ne zor :26: napıcam ben ya şimdiden heyecanlandım bütün günüm hizmetle geçicek :44: gerçi dağıtırım sadece çayları bitene yengem halam baksınöyle olur demi ben mutfakta dururum çay bitene içerden yengem filan getirir..sadece dağıtmayı yapsam bişi olmaz demi :44: o kdr kişiye çay koyacak yerleri nası ayarlıcaz sehbamı bulmamız lazım ki ayy ne kdr ince düşünür oldum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?