Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

canım yaaaaaaaaa çok sevindim inanki.
olsun üzülme bu şin sonunda ikinizde rahat edersiniz birazcık özleyin birbirinizi

Evet canım nede olsa bizim içinn

Oyy kıyamam yaa Bi an sevgiLimi askere yoLLadığım gün akLıma geLdi..üstünü başını ütüLemesinden tut da bavuLuna ayakkabıların boyasına kdr ben yapmıştım

Evet canım sabah gittim ütüledim yerleştirdim bavuluna hiç kimseye dokundurtmadım kendi ellerimle hazırladım

ayy çok süper....olsun canım sizin geleceğiniz için rahat etmeniz için katlanıcan gurbete 2 3 ay nevşehir benim memleket

Evet canım çok rahat etcez inşallah bi an önce bitsin gelsin

Aşkımı yolcu ettim babam götürdü otogara tutamadım kendimi ağladım durdum
Ama haftaya sözümüz için gelcek Allah nasip ederse artık tek günde olcak bitcek hayırlısıyla

hmm..ben bi araştırayım benimkinin eniştesinden alıcaz alyansları bakalım ne kadar fiyat biçecek :44:

ya kızlar ben 30 kişiye nası ikramlıkları ve kahverleri dağıtıcam hele kahveleri pişirt pişirt dağıt ayyy ne zor :26: napıcam ben ya şimdiden heyecanlandım bütün günüm hizmetle geçicek :44: gerçi dağıtırım sadece çayları bitene yengem halam baksın öyle olur demi ben mutfakta dururum çay bitene içerden yengem filan getirir..sadece dağıtmayı yapsam bişi olmaz demi :44: o kdr kişiye çay koyacak yerleri nası ayarlıcaz sehbamı bulmamız lazım ki ayy ne kdr ince düşünür oldum :44:

Son düzenleme:

canım düşünme bunlarııııı herşey olur biter sen kafanı yordugunla kalırsın.bardak tabak çatal herşeyi 1 gün önceden ayalarsan sıkıtya girmezsin

düşünmemeye çalışıyorum ama başımı yastığa koyduğumda sürekli aklıma gelio :78: tabak çanağın sözünü komşulardan almaya başladık kapı kapı tabak çanak topluoz

bugün yine abiye elbiselere baktım ya hiç istediğim gibi bi elbise yok heleki kısa kollularda iğrenç modeller var..mecbur kısa kollu giymek zorundayım ben galiba o dediğim siyah beyaz elbiseyi alıcam..hem isteme için hem söz için şık hoşuma gidiyo kısa kolda bi elbisede bu kdr güzel durur önü biraz abartı ama yapıcam bişi yok ..pudra pembesini çok istiodum hiç bulamadım kınaya artık :44: yaptırırsam öle bi renkte olur galiba aklıma koydum cuma günü çıkıcaz kayın validem ben müstakbel nişanlım annem çok heycanlıyım :18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…