- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
senin karşı tarafın biraz bastırması lazım ya neden geride kalıyolar böyle.
yok canım öyle bişey yapmazlar heralde
ee merviş sen napıon nası gidio hazırlıklar bakem
canım bende bi hazırlık yok.mayısın ortasında ev badana olcak.o telaşı atlatıp öyle başlicM.mayısın sonuna doğru eminönüne gidip tepsi falan alcam.haziran başıda kıyafetmi alırım.
Canım senin söz olmuştu değilmi ??
nişan alışverişinemi çıkıyorsunuzz
meraba canımmm
ayy baktım çok güzeller yaaa özellikle yüzük tepsisi harika maşallah
en güzeli bence de elbise
ya ne güzel valla canım alışveriş yapıonuz nişanınız filan için ayy benimkide belli olsaydı bi hayırlısıylaa :26: yine beni bi sabırsızlık sardııı :97:
aman Allah ım işte bende benimkinden yşım kadar gül istedim ne dion sen ya dediiiayyy çok süper yaaaa bana kimse getirmez hadi gözünaydın kurtulmuşsun büyük stresten canım drısı bize inşalllaahhhh
Yok canım söze 2 hafta kaldı Allah nasip ederse söz için ufak tefek şeyler vardı onları aldık
Bide nişan için fotoğrafçıya karar kılmıştık çok önceden onu ayarladık bugun
Sende yapcan canım benım böyle umutsuz umutsuz konuşma
Hepbirlikte sevinçlerimizi paylaşcaz
Bi ablası gitsin gelcekler
O zaman Allah nasip ederse 1 aya kadar sözleneceksin canım benim bak sıkma artık kendini olcak nede olsa
Çok sağol canım benim babeti bulmak için dolaşmadıgım yer kalmadıı artık bunu buldum aldım :26:
İnşallah güzellikle geçer canım benim
Elbiseyide böle bişi istiyodum denk geldı fazla acık olmasın dıodum kahve falan verırken rahatsız olmayayım diye
güzel seçimbenimde elbise bakmam lazım isteme için bian önce :44: nası bişi alıcamı bilmiyorum tanışmadaki elbisem kısaydı ve ben onu o gün farkettimm sonrada bisürü laf yedim :26: benimki kesinlikle elbise giyme pantolon giy dio istemede manyakmı ne oldu olacak eşofmanla çıkıyım akrabaları gelecek ya pinpirikli davranıo laf etmesinler die şöle tam dizde kısa kollu bi elbise olsa hemen alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?