- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
bide facedende manitamlan yazışıyom bi yandanda işleri yetiştirmeye çalışıyom inan başımı kaşıyacak vaktim yok
canım sıkıldı :44: size gelsin kızlar kopun
[video=dailymotion;xbs8wx]http://www.dailymotion.com/video/xbs8wx_kesha-tyk-tok_music[/video]
Benide 6 mayısta istemeye gelecekler, 7 mayısta nişanım olacak. İstemeye geldiklerinde ne giyeceğime karar veremedim. Bide sevgilime o tuzlu kahveyi içirsemmi yoksa kıymasammı bilemedim
Benide 6 mayısta istemeye gelecekler, 7 mayısta nişanım olacak. İstemeye geldiklerinde ne giyeceğime karar veremedim. Bide sevgilime o tuzlu kahveyi içirsemmi yoksa kıymasammı bilemedim
ay sekerim bn yazmışım gibi hissettim.. bende kızdım sevgilime vee bugün buluşmadım kendisiyleeslm kızlar nerdesinizzzçok canım sıkkın bugün benimkiyle buluşmam gerekirken evde oturuorum iimi kızdım ona ve buluşmaya gitmedim o kdr aradı açmadım :26: şimdide aramıo
ay sekerim bn yazmışım gibi hissettim.. bende kızdım sevgilime vee bugün buluşmadım kendisiylee
desertcim ne zaman geliyolar seni istemeye belli oldu mu
yok canım ya bu hafta ablası geliyo... annesi o gittikten sonra babsıyla konuşuruz bigün ayarlarız dedi pazar günü gidecek ablası bakalım mayısa kaldı zaten o zmn olur :26: bu arada anneler günü gelio kayınvalideyede bişi almak gerekir demi :44:
ben almicam valla henüz netleşmedi sonuçta.
ortada resmi bişey yok yani.
o kdr tanıştın bide geldiler dio annemle ablam almam gerektiğini söledi :44: bide hemen hemen isteme olmadı ama netleşti sayılır tüm akrabaları artık hayırlı olsun diomuş
hee annen alman gerekir diyosa al canım büyükler herşeyin doğrusunu bilir vardır bi bildikleri bende anneme sordum geçen gün.dediki bu sene küçük bişey al da seneye yemek takımı alırsın.onunda yemeğe misfirleri gelir kendine özenli masa kurdugun gibi onada kurarsın onunda olsun yıllarca çocukları için uğraşmış onunda hakkı dediannem çok düşüncelidir kendi yemek takımını bile daha geçen hafta tamamladı ama kendnden başka herkesi düşünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?