• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

mercan rengim maalasef yok o renkleri andıran da yok :(
gri olur diyorsan tamam açık gri yaparım canım :) hafif renk veren rujum var oki bi de parlatıcı...
tek far da kararsızdım işte...tabi tabi sade olmalıyız...

tutupta mercan rengi far sürersen bülent abimiz gibi olursun kız :1: çok abartı olur :60:
siyah sürsende ıı ıhh o da çok boğar en güzeli açık grii :69:

tutupta mercan rengi far sürersen bülent abimiz gibi olursun kız :1: çok abartı olur :60:
siyah sürsende ıı ıhh o da çok boğar en güzeli açık grii :69:

hahahaha ayyy evet çok sırıtır gözümde güldüm valla :) tamamdır açık grim var zaten :)
haklısın siyah boğar zaten karartırım yüzümü gözümü :P haydin rastgele diyelim o zaman canım....

anaaammm :53::52::52:
kıızzz yarın topikte bekliyom seni.resimlerle heeee :69:
ayyyy çok heycanlı demek sen onun için farına rujuna varana kadar sordun :77: kör olma emi :60:

heralde kızım neden deli miyim bu kadar soruyorum :) Kimselerde yok buralarda iyiki vardın destekçim oldun....Haydin şimdi çıkmam gerek...oki doki yarın buradayim :)
Beni düşün ve dua et tanımasanda :):16:

heralde kızım neden deli miyim bu kadar soruyorum :) Kimselerde yok buralarda iyiki vardın destekçim oldun....Haydin şimdi çıkmam gerek...oki doki yarın buradayim :)

canım ne demek her zaman :69:
sen bi atlat sözü.
uyarın güzelce tanışır ekleşiriz öpüyorum seni.
allah yar ve yardımcın olsun.sabırsızlıkla bekliyorum fotoları havadisleri :70:
iyi akşamlar canım kolay gelsin şimdiden

gelinlik kızlar beğendiğim gelinlik modellerini sizlere sunuyorum :42:

$6.jpg

$Gelinlik_Modelleri_-_Pronovias_2011-4.jpg

$pronovias-2011-straplez-gelinlik.jpg

$2011-pronovias-gelinlik-modelleri__genoveva-1_530.jpg

$172306_FUENTE_01.jpg

$fuente-2_20101021045511_1.jpg

$pronovias-fez.jpg

$pronovias-fez_02.jpg

$pronovias-ainsa_02.jpg

$pronovias-20011-dreams-ainsa.jpg

$pronovias-avenida_02.jpg

$Avenida%20f%201024x768.jpg

$Palamos-1.jpg

$Palamos-3.jpg

$Portico.jpg

$Pampa-3.jpg

$948-modelo-pampa-coleccion-dreams-vestidos-de-novia-pronovia_wm.jpg

$Pronovias-Dreams-PANDA-voluminous-ruffle-skirt.jpg

Son düzenleme:

canım Allah kolaylık versin yüzünün akıyla atlatırsın inşallah bugünü...yarın haberlerini bekliyorz yaz mutlaka yaşadıklarını :16:

Son düzenleme:
ayy kızlar! burası harika gerçekten..okudukça daha çok heyecanlanıyorum..
benmde isteme 4 haziranda nişanda 3 eylül olarak netleşti az önce..:66:
ölücem heyecandan nası olucak napıcaz diye..bide farklı şehirler yine..bende ailemin yanında değilim..nası olucak git gel falaan bilmiyorum vallaa..düşündükçe strese giriyorum :59:

ayy kızlar! burası harika gerçekten..okudukça daha çok heyecanlanıyorum..
benmde isteme 4 haziranda nişanda 3 eylül olarak netleşti az önce..:66:
ölücem heyecandan nası olucak napıcaz diye..bide farklı şehirler yine..bende ailemin yanında değilim..nası olucak git gel falaan bilmiyorum vallaa..düşündükçe strese giriyorum :59:

Hayırlı olsun canım benimmm :nazar:
Heyecanlanmamak mümkün mü :69::69::69:
Allahım herşeyi gönlüne göre verir inşallahhh :16::16:
Uzaklık falan bunlar dert değil hepsi olur gider sonrada kocaman mutlu hatıralar olarak kalır :nazar::69::71:

oohhhh:8: yok mu arttıraaannnn :69:
günaydın kızlar nasılsınız.
zozocummm hadi gel haberlerini bekliyoruz :52:

geldim mervecim :) elbisemi aynı seninle konuştugumuz gibi süsleyerek giydim :) süslü çikolatam ve güzel çiçeğim geldi :) tuzlu kahvemi de yapıcam diyordum yaptım, herşey çok güzeldi...
Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına...sonrasında nasıl rahatlanıyor bilemezsiniz, sonuçta sadece 2-3 saatlik bi kasış oluyor...ha bide tabi bi gün önce iyi dinlenin, çok iş yapılıyor...bugün ben yorgunum ve erken kalktim :(

geldim mervecim :) elbisemi aynı seninle konuştugumuz gibi süsleyerek giydim :) süslü çikolatam ve güzel çiçeğim geldi :) tuzlu kahvemi de yapıcam diyordum yaptım, herşey çok güzeldi...
Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına...sonrasında nasıl rahatlanıyor bilemezsiniz, sonuçta sadece 2-3 saatlik bi kasış oluyor...ha bide tabi bi gün önce iyi dinlenin, çok iş yapılıyor...bugün ben yorgunum ve erken kalktim :(

erken nie kalktın canım yat dinlen..bu arada hadi gözün aydın ayyy darısı bize inşallah :16:

günaydın kızlar size bi sorum var :26: ya ben bi işi anlamadım benimkinin annesi aramıştı geçenlerde çaya davet etmişti ya bizde o gün babamız gelmez die kabul etmemiştik onlar şuanda bizden haber bekliomuş bizde onlardan kafam karıştı :44: onların arayıp ne zmn uygunsunuz demesi gerekmiomu diğerinde çünkü bişi demedi biz ne die arıcaz şimdi ben anlamadım :44: :26: biri beni aydınlatsın

günaydın kızlar size bi sorum var :26: ya ben bi işi anlamadım benimkinin annesi aramıştı geçenlerde çaya davet etmişti ya bizde o gün babamız gelmez die kabul etmemiştik onlar şuanda bizden haber bekliomuş bizde onlardan kafam karıştı :44: onların arayıp ne zmn uygunsunuz demesi gerekmiomu diğerinde çünkü bişi demedi biz ne die arıcaz şimdi ben anlamadım :44: :26: biri beni aydınlatsın

vallla bana sorarsan, ilkinde siz onları kabul etmediğiniz için, onlar bir daha soramazlar ki sizden haber bekliyorlardır...kesinlikle sizin söylemeniz gerek canım:16:

Back