- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
vallla bana sorarsan, ilkinde siz onları kabul etmediğiniz için, onlar bir daha soramazlar ki sizden haber bekliyorlardır...kesinlikle sizin söylemeniz gerek canım
gözün aydın canımmmmmmgeldim mervecim :) elbisemi aynı seninle konuştugumuz gibi süsleyerek giydim :) süslü çikolatam ve güzel çiçeğim geldi :) tuzlu kahvemi de yapıcam diyordum yaptım, herşey çok güzeldi...
Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına...sonrasında nasıl rahatlanıyor bilemezsiniz, sonuçta sadece 2-3 saatlik bi kasış oluyor...ha bide tabi bi gün önce iyi dinlenin, çok iş yapılıyor...bugün ben yorgunum ve erken kalktim
canım onlar iadeyi ziyaret bekliyo sanırım sizdengünaydın kızlar size bi sorum var :26: ya ben bi işi anlamadım benimkinin annesi aramıştı geçenlerde çaya davet etmişti ya bizde o gün babamız gelmez die kabul etmemiştik onlar şuanda bizden haber bekliomuş bizde onlardan kafam karıştı :44: onların arayıp ne zmn uygunsunuz demesi gerekmiomu diğerinde çünkü bişi demedi biz ne die arıcaz şimdi ben anlamadım :44: :26: biri beni aydınlatsın
o zmn biz bugün arayıp çayada davet etmiştiniz gelemedik babamızın işleri yoğun siz nasılsınız filan filan sonrada siz ne zmn uygunsanız buyrun bize desek olma mı :44:
o zmn biz bugün arayıp çayada davet etmiştiniz gelemedik babamızın işleri yoğun siz nasılsınız filan filan sonrada siz ne zmn uygunsanız buyrun bize desek olma mı :44:
Günaydın kıslarrr nasılsınızzz
zozocumm hayırlıı uğurlu olsun balımmm işşten izin alsaydın keşke bugün rahat ederdinn
gözün aydın canımmmmmmçok sevindim çok allah tamamına erdirsin darısı tüm bekleyenlern başına
Teşekkürler mervecim valla büyük bi heyacan atlattık...gerçi bende nişanın ekime kalma durumuna dertleniyorum ama yapacak bişey yok...en azından söz yüzüklerimiz takıldı...
Darısı senin başına hayırlısı olsun hepimiz için...Dünkü desteğini unutamam :) siyah çorap, açık gri renk far, ince siyah bileklik hepsi yapıldı
tatlı yorgunluklar bunlar canımmmolsun yorulmadan olmuyo.
tek taş mı taktın sadece
gözün aydın canımmmmmmçok sevindim çok allah tamamına erdirsin darısı tüm bekleyenlern başına
Teşekkürler mervecim valla büyük bi heyacan atlattık...gerçi bende nişanın ekime kalma durumuna dertleniyorum ama yapacak bişey yok...en azından söz yüzüklerimiz takıldı...
Darısı senin başına hayırlısı olsun hepimiz için...Dünkü desteğini unutamam :) siyah çorap, açık gri renk far, ince siyah bileklik hepsi yapıldı
canım yaaaaa
zamanı gelince sende bana yardımcı olcaksın biz ne için burdayızki zaten
olsun geç olsun güç olmasın en güzel şekilde nişan hazırlıklarınızı yaparsınız sizde
Evet tatlı yorgunluklar diyelimayy arkadaşlarımın kimsenin daha haberi yok...şok olacaklar...valla biz en incesinden söz yüzüğü aldık....onda yüzük olmadan ben tek taşı takmak istemiyordum....tek taşı o bana evlenme teklifinde vermişti ama aileye söylememiştim...kız isteme öncesinde tek taşı ona geri verdim, kız istemede de bana ilk kez takıyor oldular
Evet tatlı yorgunluklar diyelimayy arkadaşlarımın kimsenin daha haberi yok...şok olacaklar...valla biz en incesinden söz yüzüğü aldık....onda yüzük olmadan ben tek taşı takmak istemiyordum....tek taşı o bana evlenme teklifinde vermişti ama aileye söylememiştim...kız isteme öncesinde tek taşı ona geri verdim, kız istemede de bana ilk kez takıyor oldular
Ohh süperr cnm tekrar hayırlı olsun darısı başımızaa
Ben işten izin almayı düşünüyorum bi gün bir aydır her haftasonu koşturmaca gerçekten çok yorumdul en son adımda dinlenmeyi hak ettiğimi düşünüyorum:82:
Banada evlenme teklifinde tektaş takmıştı, ben sonra geri vermek istedidim sözde takarsın söz yüzüğümüz olur diye kabul etmedi, o günden berii hep parmağımda takıyorum. Ama şimdi söz için ince yüzük alacağızzz. Yarınn sözz alışverişinee gidiyorumm kıslarrr
söz alışverişimiiiiialahım sana geliyorum
yaaaa aslında 2 ay çok bi süre değil gibi ama sizin zamanlar bu kadar yakın olunca bana daha çoookkk varmış gibi geliyi
ilahii canım yaa, baanaa ayın 8 bilee çok uzun geliyorr anlıyorum senii mervemm
Şu mendiller biteydii 1 mayıstı aslındaa bide şu elbise olayı var gözümde çok büyüyooo:26:
anladım canımm
elbiseni gördüm çok begendm rengi çok tatlı.bende o renk giycem nişanımda.
O elbiseyi giyemiyorum işte balım, sorun ordaa çok kısa ve dar bulunduu. Yenisini alıcazz
canım onlar iadeyi ziyaret bekliyo sanırım sizden
evet aynen öyle diyin
Bana sorarsanız tam uygun bir cümle...Aksi takdirde onlar sizin istekli olmadıgınızı düşüneceklerdir canım....
aradık evde kimse yok iimiii teli açan yok :44: nasip işte
karının cebi yok mu nen
var olmamı ama bende yokev numarası var die cebi almadım :44: ne biliim bu kdr gezdiğini
öğrendim cenazeye gitmiş akşama kdrda gelmezmiş yarın ararız acelemiz yok..bu arada bizden çaya gelmemiz için deil isteme için cvp bekliolarmış onuda öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?