- Konu Sahibi desert06rose
-
mercan rengim maalasef yok o renkleri andıran da yok
gri olur diyorsan tamam açık gri yaparım canım :) hafif renk veren rujum var oki bi de parlatıcı...
tek far da kararsızdım işte...tabi tabi sade olmalıyız...
şans dileeee bana canımmm
mercan rengim maalasef yok o renkleri andıran da yok
gri olur diyorsan tamam açık gri yaparım canım :) hafif renk veren rujum var oki bi de parlatıcı...
tek far da kararsızdım işte...tabi tabi sade olmalıyız...
tutupta mercan rengi far sürersen bülent abimiz gibi olursun kızçok abartı olur
siyah sürsende ıı ıhh o da çok boğar en güzeli açık grii
tutupta mercan rengi far sürersen bülent abimiz gibi olursun kızçok abartı olur
siyah sürsende ıı ıhh o da çok boğar en güzeli açık grii
hahahaha ayyy evet çok sırıtır gözümde güldüm valla :) tamamdır açık grim var zaten :)
haklısın siyah boğar zaten karartırım yüzümü gözümühaydin rastgele diyelim o zaman canım....
tatlım ne zaman senin istemen
Bugünnnnnn akşamondan böyleyim....
anaaammm
kıızzz yarın topikte bekliyom seni.resimlerle heeee
ayyyy çok heycanlı demek sen onun için farına rujuna varana kadar sordunkör olma emi
anaaammm
kıızzz yarın topikte bekliyom seni.resimlerle heeee
ayyyy çok heycanlı demek sen onun için farına rujuna varana kadar sordunkör olma emi
heralde kızım neden deli miyim bu kadar soruyorum :) Kimselerde yok buralarda iyiki vardın destekçim oldun....Haydin şimdi çıkmam gerek...oki doki yarın buradayim :)
Beni düşün ve dua et tanımasanda :)
heralde kızım neden deli miyim bu kadar soruyorum :) Kimselerde yok buralarda iyiki vardın destekçim oldun....Haydin şimdi çıkmam gerek...oki doki yarın buradayim :)
canım ne demek her zaman
sen bi atlat sözü.
uyarın güzelce tanışır ekleşiriz öpüyorum seni.
allah yar ve yardımcın olsun.sabırsızlıkla bekliyorum fotoları havadisleri
iyi akşamlar canım kolay gelsin şimdiden
ohh ne güzell yaa hayırlı uğurlu olsun cnm
ayy kızlar! burası harika gerçekten..okudukça daha çok heyecanlanıyorum..
benmde isteme 4 haziranda nişanda 3 eylül olarak netleşti az önce..
ölücem heyecandan nası olucak napıcaz diye..bide farklı şehirler yine..bende ailemin yanında değilim..nası olucak git gel falaan bilmiyorum vallaa..düşündükçe strese giriyorum
oohhhhyok mu arttıraaannnn
günaydın kızlar nasılsınız.
zozocummm hadi gel haberlerini bekliyoruz
geldim mervecim :) elbisemi aynı seninle konuştugumuz gibi süsleyerek giydim :) süslü çikolatam ve güzel çiçeğim geldi :) tuzlu kahvemi de yapıcam diyordum yaptım, herşey çok güzeldi...
Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına...sonrasında nasıl rahatlanıyor bilemezsiniz, sonuçta sadece 2-3 saatlik bi kasış oluyor...ha bide tabi bi gün önce iyi dinlenin, çok iş yapılıyor...bugün ben yorgunum ve erken kalktim
erken nie kalktın canım yat dinlen..bu arada hadi gözün aydın ayyy darısı bize inşallah
günaydın kızlar size bi sorum var :26: ya ben bi işi anlamadım benimkinin annesi aramıştı geçenlerde çaya davet etmişti ya bizde o gün babamız gelmez die kabul etmemiştik onlar şuanda bizden haber bekliomuş bizde onlardan kafam karıştı :44: onların arayıp ne zmn uygunsunuz demesi gerekmiomu diğerinde çünkü bişi demedi biz ne die arıcaz şimdi ben anlamadım :44: :26: biri beni aydınlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?