Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

heralde kızım neden deli miyim bu kadar soruyorum :) Kimselerde yok buralarda iyiki vardın destekçim oldun....Haydin şimdi çıkmam gerek...oki doki yarın buradayim :)
Beni düşün ve dua et tanımasanda :)

canım Allah kolaylık versin yüzünün akıyla atlatırsın inşallah bugünü...yarın haberlerini bekliyorz yaz mutlaka yaşadıklarını

Son düzenleme:
ayy kızlar! burası harika gerçekten..okudukça daha çok heyecanlanıyorum..
benmde isteme 4 haziranda nişanda 3 eylül olarak netleşti az önce..
ölücem heyecandan nası olucak napıcaz diye..bide farklı şehirler yine..bende ailemin yanında değilim..nası olucak git gel falaan bilmiyorum vallaa..düşündükçe strese giriyorum

Hayırlı olsun canım benimmm
Heyecanlanmamak mümkün mü
Allahım herşeyi gönlüne göre verir inşallahhh
Uzaklık falan bunlar dert değil hepsi olur gider sonrada kocaman mutlu hatıralar olarak kalır

oohhhh yok mu arttıraaannnn
günaydın kızlar nasılsınız.
zozocummm hadi gel haberlerini bekliyoruz

geldim mervecim :) elbisemi aynı seninle konuştugumuz gibi süsleyerek giydim :) süslü çikolatam ve güzel çiçeğim geldi :) tuzlu kahvemi de yapıcam diyordum yaptım, herşey çok güzeldi...
Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına...sonrasında nasıl rahatlanıyor bilemezsiniz, sonuçta sadece 2-3 saatlik bi kasış oluyor...ha bide tabi bi gün önce iyi dinlenin, çok iş yapılıyor...bugün ben yorgunum ve erken kalktim

erken nie kalktın canım yat dinlen..bu arada hadi gözün aydın ayyy darısı bize inşallah

günaydın kızlar size bi sorum var :26: ya ben bi işi anlamadım benimkinin annesi aramıştı geçenlerde çaya davet etmişti ya bizde o gün babamız gelmez die kabul etmemiştik onlar şuanda bizden haber bekliomuş bizde onlardan kafam karıştı :44: onların arayıp ne zmn uygunsunuz demesi gerekmiomu diğerinde çünkü bişi demedi biz ne die arıcaz şimdi ben anlamadım :44: :26: biri beni aydınlatsın

vallla bana sorarsan, ilkinde siz onları kabul etmediğiniz için, onlar bir daha soramazlar ki sizden haber bekliyorlardır...kesinlikle sizin söylemeniz gerek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…