- Konu Sahibi desert06rose
-
Evet cnm topikler gerçekten çok iyi bir çok konuda bana yardımcı oldu. Böyle şeyler genelde çevreden öğrenilir ama çevrende yoksaa bilemiyosun.
Bu cumartesi 2. istemem var 3. istemede sözüm olcak yani cumartesi akşamı belli olcak cnm. Sanırım 8 mayıs civarı olabilirr.
evet okudum seninkini 3 isteme heah şu aileler işi yokuşa sürmeseler çatlarlar he
benim sevgilim ve alesi bizim memlekette yaşıyo.bz istanbuldayız.
babam 2 hafta önce kadar bi cenaze için apar topar memlekete gitti.cenazedende 1 hafta önce açıklamıştı annem babama.benimkinn babası babamı aramış.görüşelim tanışalım demiş.
amcam dayım babam kardeşim amcamın oğlu,onun babası ve sevgilim biyerde buluşmuşlar oturup sohbet etmişler.babam hiç ailecek tanışmaya gelin veya biz iadeyi ziyarete gelelim bilmem ne dememiş.
adam haziranda gelcek zaten diyo..gelincede takar yüzüğünü gider diyo.12 saatlik yol gel-git insanlara eziyete ne gerek var dyo.siz birbrinizi istiyosunuz madem dallandırıp budaklandırmaya gerek yok bize çokda bz söz düşmüyo dedi babam
Yok cnm sizinkilerr en doğsurunu yapmış bencee yol uzakk gelgit tolmazdı sizdee en güzeli böylee.
Bizimkidee kolay gerçi yokuşa sürmek yok bi kere onlar geldi tanışmaya şimdi biz gidicezz sonraa mailee bizim eve gelceklerr söz kesicekk o kadarr sedece 3 görüşmede dee allahın emrii anılcak o kadarr, Ben aylarrca gelip gitmelerini isteyen aileler biliyorum. Ailem makul anlayışşlı insanlarr haklarını asla göz ardı edemem
desertttt nerdesin canım
aradılar mı var mı bi gelişme
evet canım aradı bugün naptınız filan die...kahvenizi içmeden gelin bi çayımızı için die evlerine davet etti gitmeyi istemiyorum ama bilmiyorum :44: benimki evde kaçgündür durgunmuş bende babanızmı istemio acaba die düşünmüştüm dio kadın :44: öyle işte :26: büyük bi ihtimalle benimde isteme nişan mayısta olucak
annen söylesin çaya davet ettiler.sonrada onlar istemeye gelceklermiş desin canım.siz bu hafta sonu gdn oturmaya.2 hafta sonrada istemeye gelsinler.
babam gitmez yaa :26: bende istemiyorum zaten ama gitsekte biraz kaynaşmış oluruz daha ii olur gibime gelio da bilmiyorum :44: öle bizim dememizle olsaydı 2 hafta sonrada istemeye gelin filannn ooo ooonlar kendi kafalarına göre hareket edio bize göre deil malesef
canım annen babanla konuşsun.eğer baban gtmek istemezse zaten gerek yok gelsnler direk onlar der.ama eğer uzak değilseniz bence gitmeniz y olur.isteme günü gerginlik olmaz biraz daha kaynaşırlar.
evet caNIM bide kendini mayıs diye şartylandırmaüzülebilirsn
karşı taraf kafasına göre hareket ediyo.babanda biraz geciktircek gibi geliyo bana.
bende severim gösterişl şeyleri.ama komplesi fırfırlı olsun kızbugün yatak örtümü alıyorum :26:
işte bundan nasıl sizce ben gösterişli şeyleri severim :))
Eki Görüntüle 180368
aman canım napiim geç olsun da güç olmasın haziran olacağını sanmıyorum...ama yinede Allah bilir benim eylülde düğünüm var ya daha ne kdr gecikebilirki
bende severim gösterişl şeyleri.ama komplesi fırfırlı olsun kızo taş gbi şeler olmasın kenarındaki fırfırlar heryerinde olsun gelinlk gibi
3-4 ay mı nişanlı kalcan kızzee baban ne dicek bu duruma
babam kısa olsun ister zaten nişanlılık döneminin uzamasını istemez... birbirimizi tanıoz 4 senedir çok nişanlı kalmamıza gerek yok...zaten aileler işin içine girince iice zorlaşıo nişanlılık dönemi öle sevgiliykenki gibi olmuo ki ailelere göre hareket etmek gerekio o yzden 3 4 ay ideal..uzadıkça kötü olur..
sende haklısın canım aslında kısa olanbı makbuldür.
biz zaten birbirimizden uzakta oldugumuz için çok zorun olacagını sanmıyorum.1 yıl nişanlılık benim isteğim.ailelere kalsa kurbandan sonra düğündur bakalım nişandan sonra bell olur
ee çeyizin var mı bi haylı kuzum
bi haylimi o ne demekyok canım yaa nerde çeyiz toplu alıcaz ya biz galiba eksik çok bitmez bu çeyiz işleri :44: bide onu düşünmek istemiom beni böle kabul etsinler
bi hayli demek baya var mı demekevvin falan ayrı olcak dmi
evet ayrı kaynanamla altlıüstlü
bende öyle canım altlı üstlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?