- Konu Sahibi desert06rose
-
günaydınnnnn kızlarrrr,,, ohh pazar geçti tanışma faslı bitti sanki üstümden bi ağırlık kalktı,çok şükür sorunsuz geçti, ben içeri girmedim zzaten bi hoşgeldinize girdim bi de onlar giderken görüştüm o kadar utandım ama napayım havadan sudan konuşuldu, şimdi bundan sonrası nasıl olur bilemem herkesin hakkında hayırlısı olsun,
bal böcüğü hayırlı olsun canım darısı bize inşallah
şenaycım sende anlatsan kız nası geçt tanışma.tiyo ver bize.ne yaptın ne ikram ettin.
pınarcım kolay gelsin canım bizde badanayı mayısta yaptrcaz
Sağol balımm darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına inş.
Ben ne ikram ettiğimizi yazıym kıslar, çünkü bizde çok düşünmüştük yemek mi versek başka bişeymi diye, tabak menüsü yaptık ikramlarımız;
Kıymalı börek,
Dereotlu peynirli poğaça
Pirinç salatası
Yoğurtlu patates
Zebra kek
Çikolatalı kurabiye
teşekkürler canım çok sağol fikir oldu
şimdi bizimkiler haziranda gelcekler.ama isteme gününden önce yemeğe davet etcez.o zaman normal yemekler yaparız sonra çay meyve vs...
isteme günümde şunları düşünüyorum:
-börek (neyli veya nası olcak bilmiyorum)
-poğaça
-şeker hamurlu kalpli kurabiye (kendim yapıcam )
-lahana sarması
-mercimek köftesi
-1 çeşit şerbetli tatlı ( baklava veya şekerpare )
nişan günüm:
-pasta
-kuru pasta
-hazır meyve suyu
(plastik tabak plastik çatal düşünüyorum 60 kişiye normal tabak çatal çıkaramam.evde bikere o kadar çatal yok)
Merhaba kıslar günaydınn dünn istemem vardı biliyosunuzz, paylaşmak istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/412679-bal-bocununnn-ceyizi-24.html
kendi topiğimde yazdım tekrar buraya yazmak istemedim linkten bakabilirsinizz
günaydınnnnn kızlarrrr,,, ohh pazar geçti tanışma faslı bitti sanki üstümden bi ağırlık kalktı,çok şükür sorunsuz geçti, ben içeri girmedim zzaten bi hoşgeldinize girdim bi de onlar giderken görüştüm o kadar utandım ama napayım havadan sudan konuşuldu, şimdi bundan sonrası nasıl olur bilemem herkesin hakkında hayırlısı olsun,
şenaycım sende anlatsan kız nası geçt tanışma.tiyo ver bize.ne yaptın ne ikram ettin.
Şükür bitti desertcim üstümden yük kalktı aynı zamanda okulda olduğu için çok zor geliyodu tamda vize haftama denk geldi ama atlattım şükür
İnşallah şu 3 hafta su gibi akar gider
3 hafta dediğin nedirki canım öle bi geçerki anlamazsınayy benimkinin annesi arıcak guya daha arıcak ne zmn isteme olur ne zmn nişan hiçbişi konuşulmadı zaten sinirim bozuldu bak şimdi
İnşallah hemen geçer dediğin gibi
Arar kuzum sende haklısın sabırsızız bu konuda bi an önce olsun istiyoruz ama buyukler öle değil malesef sabretcez azcık napalım
senin ne güzel beklediğin bi tarih varrr :97:valla çok sabırsızım 4 senedir sabretmişim bunumu sabredemicem diorum kendi kendime bu 4 senenin en zoru bence ahhh ahhh :85:
Günaydın cnm sende de tanışma mı vardıı, benim içinde dün büyük gündüü atlattık allhın izniylee benimde aynı şekilde üstümden büyük bir yük kalktıı :79:
Allah hepimizi utandırmasın çıktığımız yolda utandırmasın daim mutlu etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?