- Konu Sahibi desert06rose
-
benim istememde nişanımda birer hafta arayla haziranda olcak kuşum
o zaman senin üç farklı elbise düşünmen gerek...kız isteme, söz ve nişan... buldun mu şimdiden şekerim ?
kız istemede düz bi elbise giyicem.siyah veya kahverengi.
altına krem babet,babetle aynı renk kemer,kbar bi kolye,be babetimle kemerimle kolyemle uyumlu eşarp.
söz nşan bir olcak benim ayrı olmicak.
nişandada petrol mavsi düz bi abiye giyicem.heryerde var istediğim modelden.
nişan ne zamannnnnn
Allah iilik versin..evet ya bugün cuma ve bende çok mutluyummmannem babamla konuşmuş sabah bişey dememiş ben ne deyimki sevmişler napiim demişşş ayyy p.tesi gününden beri yeni yaşıorum mutluluğumu çok şükür Rabbime :97:
gelinlik kızlar heayhhhhh
al işte sana iyi haberdedk dimi sana biz.bak herşey yoluna griyo.sevginin karşısında allahtan başka kimse duramaz
aminnnnnnn canımmm nası içim rahat şuandaa anlatamam inş sorun çıkmaz bidaaaOhhh be canım inan senin adına çok sevindim :) Allah hepimiz için hayırlısını versin :) Zil takip oynarsın valla bu haberin üstüne :)
14 Temmuz canım benim
Bak yoluna giriyor herşey canım
evet o biziz işte
çok şükür ya canım Rabbim büyük
aminnnnnnn canımmm nası içim rahat şuandaa anlatamam inş sorun çıkmaz bidaaa
çok şükür canım yaahepimizin sorunsuz bi şekilde hayatımız olr inşş
meraba kızlaar bende aranıza katılıyım mayısta sevgilim askerden gelicek ve ondan sonraki haftada bize gelmek istiyorlar..babamında haberi var ama hiç oralı olmuyor..napıcaaz bakalımm :18: :18:
tanışmaya dimi...
merak etme tanışıldıktan sonra gersi gelir.önemli olan sabır.acele etme ve zamana bırak.
evet askere gitmeden önce geliceklerdi aralıkta babamda istemedi..askere bi gitsin dedi gelmesine bir ay kaldı artık bi arıza çıkarmaz inşalahh :)) bi de benim yaşımda yerinde ama babama göre hala çocugumm
sizinkiler tanıştımı ???
slm canım hoşgeldinnn...hadi hayırlısı bakalımselam kızlaarrherkes tatlı bi heycan içiresinde ne güzell bizimkilerde mayısın 15inde tanıscaklar 1 haziran gibide isteme söz bi arada olucak bn öle düsünüorum yane btn kararlar bnde :)) sözde alyans takmayı düsünüorum söz yüüzügüne gerek yokk.. nişan da yne aynılarını takarız :)) biz baya bi sözlü kalcaz 1.5 yıl gibi askere gidicek cünkü sevglim askerden snra nişan düğün hobaaaaaaaa
istemede napcam bilmiorum adetlerimiz kesin farklıdır bn ankara onlar kastamonu :s ne yapmalıyım ne ikram edliliir fln kafam karısık
meraba kızlaar bende aranıza katılıyım mayısta sevgilim askerden gelicek ve ondan sonraki haftada bize gelmek istiyorlar..babamında haberi var ama hiç oralı olmuyor..napıcaaz bakalımm :18: :18:
Ahada bende geldimmmmmmmmmmayısın başında istemeye geliyolar kısmetse.. Sözde kesilcek :)
Ama ondan sonra 15 ay askerliğimiz var
ahada hoşgeldinhayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin...askerlik zor olsada göz açıp kapayıncaya kdr geçio canım biz atlattık o badireleri :97: şükür darısı senin başına
Ahada bende geldimmmmmmmmmmayısın başında istemeye geliyolar kısmetse.. Sözde kesilcek :)
Ama ondan sonra 15 ay askerliğimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?