Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

kızlar bnim nişanım dernek gibi bi yerde olcak.ben küçük jelatn poşetlerde hazırlicamm önceden çerez koycam içlerinwe.onları dagıtcam.çünkü salon değil.pastaydı tabakdı uğraşmaya kimse yok..isteme günü yeterince yapıcam zaten :)

gelinlik kızlar he ayhhhhh

evet o biziz işte

al işte sana iyi haber dedk dimi sana biz.bak herşey yoluna griyo.sevginin karşısında allahtan başka kimse duramaz
çok şükür ya canım Rabbim büyük
Ohhh be canım inan senin adına çok sevindim :) Allah hepimiz için hayırlısını versin :) Zil takip oynarsın valla bu haberin üstüne :)
aminnnnnnn canımmm nası içim rahat şuandaa anlatamam inş sorun çıkmaz bidaaa
14 Temmuz canım benim

Bak yoluna giriyor herşey canım

çok şükür canım yaa hepimizin sorunsuz bi şekilde hayatımız olr inşş

Son düzenleme:

İnşallah canım benim
Artık annenle yüklenin babana ana kız yaparsınız bu işi

selam kızlaarr herkes tatlı bi heycan içiresinde ne güzell bizimkilerde mayısın 15inde tanıscaklar 1 haziran gibide isteme söz bi arada olucak bn öle düsünüorum yane btn kararlar bnde :)) sözde alyans takmayı düsünüorum söz yüüzügüne gerek yokk.. nişan da yne aynılarını takarız :)) biz baya bi sözlü kalcaz 1.5 yıl gibi askere gidicek cünkü sevglim askerden snra nişan düğün hobaaaaaaaa
istemede napcam bilmiorum adetlerimiz kesin farklıdır bn ankara onlar kastamonu :s ne yapmalıyım ne ikram edliliir fln kafam karısık

meraba kızlaar bende aranıza katılıyım mayısta sevgilim askerden gelicek ve ondan sonraki haftada bize gelmek istiyorlar..babamında haberi var ama hiç oralı olmuyor..napıcaaz bakalımm :18: :18:

meraba kızlaar bende aranıza katılıyım mayısta sevgilim askerden gelicek ve ondan sonraki haftada bize gelmek istiyorlar..babamında haberi var ama hiç oralı olmuyor..napıcaaz bakalımm :18: :18:

tanışmaya dimi...
merak etme tanışıldıktan sonra gersi gelir.önemli olan sabır.acele etme ve zamana bırak.

tanışmaya dimi...
merak etme tanışıldıktan sonra gersi gelir.önemli olan sabır.acele etme ve zamana bırak.

evet askere gitmeden önce geliceklerdi aralıkta babamda istemedi..askere bi gitsin dedi gelmesine bir ay kaldı artık bi arıza çıkarmaz inşalahh :)) bi de benim yaşımda yerinde ama babama göre hala çocugumm

sizinkiler tanıştımı ???

eevet bizimkiler tanıştılar.haziranda brer hafta arayla istemem ve nişanım olcak inşallah canım

slm canım hoşgeldinnn...hadi hayırlısı bakalım adetleri filan sorun yapma akışına bırak aileler halleder o işleri

hoşgeldinnn babalar öledir hiç aldırmıyo gibi davranırlar kolay değil gerçektende deilmiş... gözünaydın 2 bayramı bi arada yaşıcan desene hem sevdiğin gelio askerden hemde istemem filan ne güsel

Ahada bende geldimmmmmmmmm mayısın başında istemeye geliyolar kısmetse.. Sözde kesilcek :)
Ama ondan sonra 15 ay askerliğimiz var

Ahada bende geldimmmmmmmmm mayısın başında istemeye geliyolar kısmetse.. Sözde kesilcek :)

ahada hoşgeldin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin...askerlik zor olsada göz açıp kapayıncaya kdr geçio canım biz atlattık o badireleri :97: şükür darısı senin başına

ahada hoşgeldin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin...askerlik zor olsada göz açıp kapayıncaya kdr geçio canım biz atlattık o badireleri :97: şükür darısı senin başına

Amin canım :) dediğin gibi göz açıp kapayıncaya kadar geçsin sağ salim gelsin başka bişey istemem.

Söz için çokta heyecanlıyım zaten.

dur sana biraz panik yaptırim
anaaaaaaa mayıs başı mıııııııı kıııızzzz ne kalmış mayıs başına.hoopp diye geçiverir zaman.ne yapcan ne giycen yüzüğünüzü aldınız mı hazırlıklar ne durumda

canım şaka yapıyorum.sakin ol.herşey çok çabuk yapılıyo.yeterki kararsız biri olma.sohbetede gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…