Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kuzum 8 tane folikül varmış ama 3’ü 17 mm üzerinde yani toplamaya uygun dediler. Bugün son kez büyütme iğnesi ve çatlamama iğnesi kullanıp gece ovitrelle vurucaz. Pazartesi opu olucam. Şu anlık taze transfer istiyor doktorum bir aksilik çıkmazsa perşembe transferim var

Canım sen hamilesin gözün aydın yoksa acık pozitif vermezdi kan ver hemen
Sabır inşallah az kaldı bata yeni

bebişim seninkiler baya belli kanı ne çaman vereceksin benim awox böyle pembe çıkmamıştı
Yaaa evwt varr ayyyy hadi inşallah
Bilmiyorum ben daha net görüyorum gerçekte ama güvenemiyorum yine de. Beni en çok şüpheye düşüren akıntım ve meme hassasiyetim oldu bu ay çok farklı inşallah hayal kırıklığına uğramam. Kanı pazartesi sağlık ocağında veririm tekrar idrar testi yapıp

Canim benim gayet guzel hersey yolunda ilerlesin insallah.. ay cok az kaldi pazartesi geldi sayilirr. Persembe ondan da hizli gelir güzel haberlerle gel kuzum ya.. gercekten burda konustugum herkese duaciyim.. hepimiz bebislerimize gecikmeden kavusuruz insallah

İnşallah çok güzel haberler alırsın

Yaaa kuzuuuu hayirli olsun tebrik ederimmm. Bebis mi geliyor yaniiii ayyy Allahım inşallah saglikla kucagina aldirsin. Insallah bizlere de nasip olsun cok minnos daha
Ayyy babyymm çok teşekkür ederimmm 10unda 0.6 çıkmıştı 2 gün sonra 7 çıktı
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne kadar süredir deniyordunuz belirtileriniz nelerdi acaba
Bu 6. Ayımızdı ya düşününce en belirgin belirtim aşırı canlı rüyalar görmek oldu üst üste 4-5 gün baya içindeymişim gibi rüyalar gördüm belirti mi bilmiyorum ama bide bel sırt ağrım var 2 gündür normalde reglden 1-2 gün önce olur bu kadar erken olunca şaşırdım o yüzden test yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…