31 mart ya da 1 nisan çatlama 2-3 var reglimeÇizgi gözüküyorregli kaç gün kaldı
Pazartesi gideceğim inşallah tekrar test yaparımkan vermeye gittttt
Pazartesi veririm canımNe zmn kan verirsinvar gibi yaaa. Bende görüyorum galiba.
Hahshhah senin teçhizat da tamammis..
Benim hep onceden aldigim testler. Fobi olusunca aldiklarjm öylece duruyor..
Kuzum 8 tane folikül varmış ama 3’ü 17 mm üzerinde yani toplamaya uygun dediler. Bugün son kez büyütme iğnesi ve çatlamama iğnesi kullanıp gece ovitrelle vurucaz. Pazartesi opu olucam. Şu anlık taze transfer istiyor doktorum bir aksilik çıkmazsa perşembe transferim varAh kuzum tahmin edebiliyorum malesef kiAllahım emeklerimizi bosa cikarmasin inşallah... güzel haberler ver insallah ne diyecek doktor. Oldun mu muayene ? Iyi durumda 5 folikul gaaayet güzel taze transfer mi olacaksin kuzum. Oh hadi bakalim desene bu ay hamişsin
Canım sen hamilesin gözün aydın yoksa acık pozitif vermezdi kan ver hemen
Test pozitif bence kan verip netleştirinKızlarımm selamm belki hatırlarsınız benii, uzun zamandır yazmamıştımm. Reglime 5 gün var predictor early böyle çıktı ben yanlış görmüyorum dimiii cevaplarınıza ihtiyacım var
Verdim canım sonuç bekliyorumTest pozitif bence kan verip netleştirin
Ayyy inşallahhh vardır çok mutlu oldumVerdim canım sonuç bekliyorum
Yaaa evwt varr ayyyy hadi inşallah
Sabır inşallah az kaldı bata yeniOnda da yalancı pozitif çıkan gördüm ben biliyor musuntestlerle imtihanımız
bebişim seninkiler baya belli kanı ne çaman vereceksin benim awox böyle pembe çıkmamıştı
Burayada yaz canım hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallahVerdim canım sonuç bekliyorum
Canım sen hamilesin gözün aydın yoksa acık pozitif vermezdi kan ver hemen
Sabır inşallah az kaldı bata yeni
bebişim seninkiler baya belli kanı ne çaman vereceksin benim awox böyle pembe çıkmamıştı
Bilmiyorum ben daha net görüyorum gerçekte ama güvenemiyorum yine de. Beni en çok şüpheye düşüren akıntım ve meme hassasiyetim oldu bu ay çok farklı inşallah hayal kırıklığına uğramam. Kanı pazartesi sağlık ocağında veririm tekrar idrar testi yapıpYaaa evwt varr ayyyy hadi inşallah
7,81 daha çok yeni canım inşallah sağlıkla ilerlerBurayada yaz canım hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah
Canim benim gayet guzel hersey yolunda ilerlesin insallah.. ay cok az kaldi pazartesi geldi sayilirr. Persembe ondan da hizli gelirKuzum 8 tane folikül varmış ama 3’ü 17 mm üzerinde yani toplamaya uygun dediler. Bugün son kez büyütme iğnesi ve çatlamama iğnesi kullanıp gece ovitrelle vurucaz. Pazartesi opu olucam. Şu anlık taze transfer istiyor doktorum bir aksilik çıkmazsa perşembe transferim var
Yaaa kuzuuuu7,81 daha çok yeni canım inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah çok güzel haberler alırsınBilmiyorum ben daha net görüyorum gerçekte ama güvenemiyorum yine de. Beni en çok şüpheye düşüren akıntım ve meme hassasiyetim oldu bu ay çok farklı inşallah hayal kırıklığına uğramam. Kanı pazartesi sağlık ocağında veririm tekrar idrar testi yapıp
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne kadar süredir deniyordunuz belirtileriniz nelerdi acaba7,81 daha çok yeni canım inşallah sağlıkla ilerler
Ayyy babyymmYaaa kuzuuuuhayirli olsun tebrik ederimmm. Bebis mi geliyor yaniiii ayyy Allahım inşallah saglikla kucagina aldirsin. Insallah bizlere de nasip olsun cok minnos daha
Bu 6. AyımızdıSağlıkla kucağınıza alın inşallah ne kadar süredir deniyordunuz belirtileriniz nelerdi acaba
Hayırlı olsun canım daha çok yeni inşallah sağlıkla ilerler7,81 daha çok yeni canım inşallah sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?