Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Hahah bilmiyorum sans mi ne artik ama yapasim gelmiyor kuzu yaa. Valla hic gelmiyor icimden yapmak gecikmem olur insallah da... o zaman kosssarak yapar pozitifi görürüm umarim..
Ay insallah hamileyizdir yaaa.. insan psikolojik olarak yoruluyor cidden. Vallahi bende her aksam mide bulantısı yasiyorum. Psikolojik biliyorum...
Kızlar bakar mısınız awoxta daha önce de böyle gölge görmüştüm ama negatifti yine öyle midir

Ben gördüm gölgeyi ay insallah yalanci cizgi degildir beeee.

Mide bulantısı ve ağız tadı psikolojik olabilir. Bende bulantı yok ama sabahları uyanınca ağzımda kan gibi metalik tad oluyor sanki damağım kanamış gibi. Meme hassasiyeti ve akıntı da psikolojik olamaz ama hormonlardan kaynaklanabilir. Bence en iyisini yapıyorsun regl gecikmesi beklemek daha iyi en azından boş yere umut edilmemiş oluyor testlerle çünkü hiçbirine güven yok artık..

Bende bu sabah yaptım hâlâ duruyor baktım kurama çizgisi yok bende gölge gördüm bu testlere güven olmaz kan ver istersen canım
Anlamadım canım seninkinde mi gölge var ?
adet öncesi yumurta akı gibi peçeteye gelen akıntınız oluyor mu kızlar umutlanmaya bahane arıyorum
Benim var bu ay. Uzayan beyaz renkli kokusuz

Bir mide bulantisi var bende kuzum birde akinti ve göğüs agrisi ve dolgunluk ay ne bileyim neyim var anlamadim inşallah bebegim vardır
Ay canim insallah beklemelerim ise yarar da.. Allahım bebis versin hepimize. Sen ateş takip ediyor musun

Yok canım yapmadım. İnşallah bebişlerimiz vardır. Sen hangi marka test aldın elinde var mı

Kızlar bakar mısınız awoxta daha önce de böyle gölge görmüştüm ama negatifti yine öyle midir

Ne diyeceğimi bilemiyorum normalde e awox boş çıkarmaz derdim çünlü baya çizgi var belli ama illaki yanılma paylarıda Var aslında paraya kıyıp predictor denemek gerek yoksa hüsranlarımız bitmeyecek

Klomen kullandım ve ovulasyon gününde doktora gittim ama yumurta buyumemis. Pazartesi tekrar gideceğim doktora ama büyüyeceğini sanmıyorum dedi. Halbuki hormon değerlerim çok iyi çıkmıştı anlamadim
Amin inşallah günümüz aynıymış yumurtlamanız oldumu sizin

Yok canım yapmadım. İnşallah bebişlerimiz vardır. Sen hangi marka test aldın elinde var mı
Ay insallah kuzum ya insallah Allahım insallah nasip olur bu bebis haberi kuzu bende prodoctor var bir gebenin günlüğü testi var birde galiba days doctor vardi. Teçhizat tamam sende ne markalar varr

Ay insallah kuzum ya insallah Allahım insallah nasip olur bu bebis haberi kuzu bende prodoctor var bir gebenin günlüğü testi var birde galiba days doctor vardi. Teçhizat tamam sende ne markalar varr
Ben bu ay awoks almıştım geçen aydan laboquick vardı. Bi de geçen albi aldım eczaneden

Ne diyeceğimi bilemiyorum normalde e awox boş çıkarmaz derdim çünlü baya çizgi var belli ama illaki yanılma paylarıda Var aslında paraya kıyıp predictor denemek gerek yoksa hüsranlarımız bitmeyecek
Onda da yalancı pozitif çıkan gördüm ben biliyor musun testlerle imtihanımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…