Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Ayyy babyymm çok teşekkür ederimmm 10unda 0.6 çıkmıştı 2 gün sonra 7 çıktı
Oy oy seveyim onu minikk ay cok guzel kuzuum yeni tutunuyor daha demek kii. Saglikla kavus kuzuna
Bana da dua eeeet olur muu benimde az kaldi test günüme

Düzensiz olunca tabi haklısınızzz benim düzenlidir o yüzden tam tarih biliyorum

Oy oy seveyim onu minikk ay cok guzel kuzuum yeni tutunuyor daha demek kii. Saglikla kavus kuzuna
Bana da dua eeeet olur muu benimde az kaldi test günüme
Ahhhhh bitanemm benim az mı dertleştik buradaa allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahhh çok çok içten söylüyorum bende de endişe var tabi erken öğrenince bhcg az çıktı artacak mı vs diye sende bana dua et güzel kalpli kuzum sağlıkla ilerlesin

Ay amin kuzum aminnn İnşallah Allahım en kisa zamanda bana da nasip eder dualarina beni de hep ekle olur muuu.. insallah degerin güzelce yükselir kuzum hersey yolunda ilerlesin saglikla kavus bebisine

Bugün testimde koyulaşma yok maalesef ama çizgi görüyorum. Markası albi 5 dakika içinde çektim. Elimde olan bugün yaptığım

Canim 15i falan benim test günü. Henüz gelen giden yok. Sen naptin ne durumdasin
Benim opu da folikül boş çıkmıştı. Bu ay doktor bekleyelim dedi. 6 Nisanda regl oldum. Tahlillerim iyi çıkmıştı. Bu ay normal yoldan deneyecez artık. Umarım tüp bebeğe ihtiyaç duymayız.

Benim opu da folikül boş çıkmıştı. Bu ay doktor bekleyelim dedi. 6 Nisanda regl oldum. Tahlillerim iyi çıkmıştı. Bu ay normal yoldan deneyecez artık. Umarım tüp bebeğe ihtiyaç duymayız.
Ay insallah canim yaa Allahım hepimize kolaylikla nasil etsin hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyi inşallah.. o zaman senin yumurtlama baslayacak yakinda desene. Hadi bakalim bol takviye ve guzel beslenme ile yumurtalari kaliteli hale getirirsin insallah

Kaset test oldugu icin yeni bir gebelikte cozgi koyulasmaz sanki canim.
Bilemedim zaten ilk idrarla da yapamadım ama regle 2 gün kala daha belirgin çıkardı diye düşünüyorum. Bu testte daha önce böyle çizgiler görmemiştim açıkçası kuruma bile çıkarmıyordu. Bu sefer ilk 5 dk böyle çıkınca acaba pozitif mi diye düşünüyorum

Canm ben test yapma taraftari degilim gecikme olmadan. Sevmiyorum o yüzden gecikme olsun ondan sonra. 15i de gecsin hatta daha sonra yaparim anca. Senin yumurtlama catlama oldu mu
Anladım cnm oldu evet 9 10 Nisan arası haftaya pazar test yapcam bende 3 kala buay test yapasım geldi benim de

Bugün testimde koyulaşma yok maalesef ama çizgi görüyorum. Markası albi 5 dakika içinde çektim. Elimde olan bugün yaptığım
Cnm bu cizgi degilde cizginin cıkıcak yeri belli olmuş gibi duruyor bazen cok damlatınca oluyor kullandığım testlerde bunu teyd etmiştim eski kullandığın teste tekrar damlar idrar bak kuruyunca Boyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…