Oy oy seveyim onu minikkAyyy babyymmçok teşekkür ederimmm 10unda 0.6 çıkmıştı 2 gün sonra 7 çıktı
Düzensiz olunca tabi haklısınızzzÇok güzel masaallah bende polikistik över hastası olduğum için adet tarihleri tam tutmuyor açıkçası bazen 15gunde bir bazen 25 günde bazen 28 günde bir adet oluyorum bakalım bu ay heyecanlı bekleyiş oluyor inşaallah
Ahhhhh bitanemm benim az mı dertleştik buradaaOy oy seveyim onu minikkay cok guzel kuzuum yeni tutunuyor daha demek kii. Saglikla kavus kuzuna
Bana da dua eeeet olur muubenimde az kaldi test günüme
Ay amin kuzum aminnnAhhhhh bitanemm benim az mı dertleştik buradaaallahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahhh çok çok içten söylüyorum bende de endişe var tabi erken öğrenince bhcg az çıktı artacak mı vs diye sende bana dua et güzel kalpli kuzum sağlıkla ilerlesin
Canim 15i falan benim test günü. Henüz gelen giden yok. Sen naptin ne durumdasinBabylove durum nedir ? Test günün ne zaman ?
Test yapsan varsa yoksada cıkar artık aslında cnmCanim 15i falan benim test günü. Henüz gelen giden yok. Sen naptin ne durumdasin
Canm ben test yapma taraftari degilim gecikme olmadan. Sevmiyorum o yüzden gecikme olsun ondan sonra. 15i de gecsin hatta daha sonra yaparim anca. Senin yumurtlama catlama oldu muTest yapsan varsa yoksada cıkar artık aslında cnm
Evet canım albi kaset test. Elimde olanı bugün yaptım diğeri dün yaptığım.Canim cizgi var ama bu normal erken gebelik degil galiba dimi
Benim opu da folikül boş çıkmıştı. Bu ay doktor bekleyelim dedi. 6 Nisanda regl oldum. Tahlillerim iyi çıkmıştı. Bu ay normal yoldan deneyecez artık. Umarım tüp bebeğe ihtiyaç duymayız.Canim 15i falan benim test günü. Henüz gelen giden yok. Sen naptin ne durumdasin
Canim kuruma cizgisi degilse ben cizgi görüyorum elinde tuttugunda daEvet canım albi kaset test. Elimde olanı bugün yaptım diğeri dün yaptığım.
Ay insallah canim yaaBenim opu da folikül boş çıkmıştı. Bu ay doktor bekleyelim dedi. 6 Nisanda regl oldum. Tahlillerim iyi çıkmıştı. Bu ay normal yoldan deneyecez artık. Umarım tüp bebeğe ihtiyaç duymayız.
Kuruma değil canım ilk 5 dk çektim çünkü ama koyulaşma neden olmasınCanim kuruma cizgisi degilse ben cizgi görüyorum elinde tuttugunda da
Kaset test oldugu icin yeni bir gebelikte cozgi koyulasmaz sanki canim.Kuruma değil canım ilk 5 dk çektim çünkü ama koyulaşma neden olmasın
Bilemedim zaten ilk idrarla da yapamadım ama regle 2 gün kala daha belirgin çıkardı diye düşünüyorum. Bu testte daha önce böyle çizgiler görmemiştim açıkçası kuruma bile çıkarmıyordu. Bu sefer ilk 5 dk böyle çıkınca acaba pozitif mi diye düşünüyorumKaset test oldugu icin yeni bir gebelikte cozgi koyulasmaz sanki canim.
Anladım cnm oldu evet 9 10 Nisan arası haftaya pazar test yapcam bende 3 kala buay test yapasım geldi benim deCanm ben test yapma taraftari degilim gecikme olmadan. Sevmiyorum o yüzden gecikme olsun ondan sonra. 15i de gecsin hatta daha sonra yaparim anca. Senin yumurtlama catlama oldu mu
Cnm bu cizgi degilde cizginin cıkıcak yeri belli olmuş gibi duruyor bazen cok damlatınca oluyor kullandığım testlerde bunu teyd etmiştim eski kullandığın teste tekrar damlar idrar bak kuruyunca Boyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?