Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Tebrik ederim sağlıkla büyüsün daha önce kan varip negatif gördünüz iki gün sonra kanda pozitif degil mi ona göre umutlarımı yeşerticem bende

Tebrik ederim sağlıkla büyüsün daha önce kan varip negatif gördünüz iki gün sonra kanda pozitif degil mi ona göre umutlarımı yeşerticem bende
Çok teşekkür ederim evet 2 gün önce sağlık ocağında vermiştim 0.6 çıktı regle 7 varken

Merhaba kızlar bu ay hamile değilsen bir süre korunmak istiyorum, doğum kontrol hapı kullanan var mı daha önce, tavsiye eder misiniz?

Anladım Cnm bende buay üst üstte denedim bakalım inşallah bizde hayırlı haberi alırız buay seninde sağlıkla ilerler inşallah bol vitamin al cnm
Kuzucum inşallahh çok çok güzel haberler alalım hep birlikte folik asit alıyorum canım haftaiçi doktora gideceğim ekstra bişey önerirse alırım

ay tabiikiiiii ekledim bile hoşgeldin
Benide ekler misin
ay tabiikiiiii ekledim bile hoşgeldin
benide eklermisin canım son adet tarihim 17 mart gelecek adet 15 nisan internetten gebelik testi sipariş vermiştim geçen hafta dün elime ulaştı ve gelir gelmez yaptım silik çizgi çıktı adete 3 gün kala sonra hemen acile gidip kan testi verdim ve orda öğrendim hala inanamıyorum bu topice girmek istedim

Eklentiler

• 4134E5E3-DF17-407C-8295-C384C32F180F.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 45
Hayırlı olsun b kaç sizin ?

Bat 17 nisandı 5 gün kala öğrendim
Çok güzel masaallah bende polikistik över hastası olduğum için adet tarihleri tam tutmuyor açıkçası bazen 15gunde bir bazen 25 günde bazen 28 günde bir adet oluyorum bakalım bu ay heyecanlı bekleyiş oluyor inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…