Tebrik ederim sağlıkla büyüsün daha önce kan varip negatif gördünüz iki gün sonra kanda pozitif degil mi ona göre umutlarımı yeşerticem bendeAyyy babyymmçok teşekkür ederimmm 10unda 0.6 çıkmıştı 2 gün sonra 7 çıktı
Bu 6. Ayımızdıya düşününce en belirgin belirtim aşırı canlı rüyalar görmek oldu üst üste 4-5 gün baya içindeymişim gibi rüyalar gördüm belirti mi bilmiyorum ama bide bel sırt ağrım var 2 gündür normalde reglden 1-2 gün önce olur bu kadar erken olunca şaşırdım o yüzden test yaptım
Çok teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla büyüsün daha önce kan varip negatif gördünüz iki gün sonra kanda pozitif degil mi ona göre umutlarımı yeşerticem bende
Yaaa çok sevindim sizin adınızaÇok teşekkür ederimevet 2 gün önce sağlık ocağında vermiştim 0.6 çıktı regle 7 varken
Bence gecikmeyi bekleyip direk kan verin31 mart ya da 1 nisan çatlama 2-3 var reglime
Yaa gözün aydın cnm inşallah saglıkla ilerler çatlamnın kaçıncı günüydüÇok teşekkür ederimevet 2 gün önce sağlık ocağında vermiştim 0.6 çıktı regle 7 varken
Kuzucumm çok teşekkür ederimYaa gözün aydın cnm inşallah saglıkla ilerler çatlamnın kaçıncı günüydü
Anladım Cnm bende buay üst üstte denedim bakalım inşallah bizde hayırlı haberi alırız buay seninde sağlıkla ilerler inşallah bol vitamin al cnmKuzucumm çok teşekkür ederimyumurtlama takip etmedim 2-3-4 nisanda ilişki oldu
Kuzucum inşallahh çok çok güzel haberler alalım hep birlikteAnladım Cnm bende buay üst üstte denedim bakalım inşallah bizde hayırlı haberi alırız buay seninde sağlıkla ilerler inşallah bol vitamin al cnm
Hayırlı olsun cnm sağ salim alasın kucağınaKuzucumm çok teşekkür ederimyumurtlama takip etmedim 2-3-4 nisanda ilişki oldu
Adetinize kaç gün kala öğrendiniz açabaKuzucum inşallahh çok çok güzel haberler alalım hep birliktefolik asit alıyorum canım haftaiçi doktora gideceğim ekstra bişey önerirse alırım
Bat 17 nisandı 5 gün kala öğrendimAdetinize kaç gün kala öğrendiniz açaba
Benide ekler misinay tabiikiiiii ekledim bile hoşgeldin
benide eklermisin canım son adet tarihim 17 mart gelecek adet 15 nisan internetten gebelik testi sipariş vermiştim geçen hafta dün elime ulaştı ve gelir gelmez yaptım silik çizgi çıktı adete 3 gün kala sonra hemen acile gidip kan testi verdim ve orda öğrendim hala inanamıyorum bu topice girmek istedimay tabiikiiiii ekledim bile hoşgeldin
Hayırlı olsunBenide ekler misin
benide eklermisin canım son adet tarihim 17 mart gelecek adet 15 nisan internetten gebelik testi sipariş vermiştim geçen hafta dün elime ulaştı ve gelir gelmez yaptım silik çizgi çıktı adete 3 gün kala sonra hemen acile gidip kan testi verdim ve orda öğrendim hala inanamıyorum bu topice girmek istedim
122 betaHayırlı olsunb kaç sizin ?
Çok güzel inşallah sorunsuz geçer süreciniz122 beta
İnşallah allah isteyeb herkesin gönlüne göre versin 1 yıldır bekliyordum bendeÇok güzel inşallah sorunsuz geçer süreciniz
Çok güzel masaallah bende polikistik över hastası olduğum için adet tarihleri tam tutmuyor açıkçası bazen 15gunde bir bazen 25 günde bazen 28 günde bir adet oluyorum bakalım bu ay heyecanlı bekleyiş oluyor inşaallahBat 17 nisandı 5 gün kala öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?