Geldi mi canim test naptinŞöyle canm bata 6 gün kala yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım çamur gibi kahverengi bi lekelenmem oldu bi günlük pedi bile doldurmaz o derece azdi peçeteye sildikçe geliyordu bitti akıntı sarıya döndü bende şüphelenip test yaptım laboquick kaset test silik çizgi çıktı başka bi şüphem belirtim yok inşallah pozitiftir
Canım 6 7 aydır deniyorum hemen hemen
Ya gerçekten mi ay inşallah ya hepimiz dilediğimize kavuşalımm kim görse yüzünde bi değişiklik var hamile gibisin diyip duruyo hayırlısı bakalımBence sen hamilesin ya içime öyle doğdu canım
Benimde bata 2-3 gün kala ilişki sonrası geldi peçetede fark ettim sonra kesildi. Ama test yapmaya korkuyorum. Bugün 27.günüm ve normalde 24 günde oluyorum. 27 günde olduğum senede 2 gün falan belki bugün olurum bekliyorum. Bana da dua et nolurŞöyle canm bata 6 gün kala yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım çamur gibi kahverengi bi lekelenmem oldu bi günlük pedi bile doldurmaz o derece azdi peçeteye sildikçe geliyordu bitti akıntı sarıya döndü bende şüphelenip test yaptım laboquick kaset test silik çizgi çıktı başka bi şüphem belirtim yok inşallah pozitiftir
İnşallah cnm hayırlı güzel haberle gel inşallah heycanla bekliyoruz seniYa gerçekten mi ay inşallah ya hepimiz dilediğimize kavuşalımm kim görse yüzünde bi değişiklik var hamile gibisin diyip duruyo hayırlısı bakalım
Ederim tabi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah neden test yapmıyosun negatif çıkarsa da vardır bunda da bir hayır diyeceğiz napalım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelicekler inşallah hayırlısı olsunBenimde bata 2-3 gün kala ilişki sonrası geldi peçetede fark ettim sonra kesildi. Ama test yapmaya korkuyorum. Bugün 27.günüm ve normalde 24 günde oluyorum. 27 günde olduğum senede 2 gün falan belki bugün olurum bekliyorum. Bana da dua et nolur
Ya canımsınız teşekkür ederim yapıp atıcam buraya daİnşallah cnm hayırlı güzel haberle gel inşallah heycanla bekliyoruz seni
Bende de bazen sarı bazen krem gibi beyaz akıntı var anlam veremedim şimdi. Geçen ayda olmuştu bende adet olmuştum o yüzden cesaretim yok test yapmayaŞöyle canm bata 6 gün kala yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım çamur gibi kahverengi bi lekelenmem oldu bi günlük pedi bile doldurmaz o derece azdi peçeteye sildikçe geliyordu bitti akıntı sarıya döndü bende şüphelenip test yaptım laboquick kaset test silik çizgi çıktı başka bi şüphem belirtim yok inşallah pozitiftir
Valla eşime gecikti dedim sanmıyorum hiç beklemiyorum dedi modum düştü.Ederim tabi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah neden test yapmıyosun negatif çıkarsa da vardır bunda da bir hayır diyeceğiz napalım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelicekler inşallah hayırlısı olsun
Ya canımsınız teşekkür ederim yapıp atıcam buraya dainşallah güzel sonucu atarım
Kac aydir deniyorsunuz ki canim bu kadar umutsuzsun Rabbimin verdiğinde de vermedigindede vardir elbet bi hayir sağlikla zamani gelince dolar insallah kucaklarimizValla eşime gecikti dedim sanmıyorum hiç beklemiyorum dedi modum düştü.
Gelmedi mi canim test dahaEderim tabi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah neden test yapmıyosun negatif çıkarsa da vardır bunda da bir hayır diyeceğiz napalım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelicekler inşallah hayırlısı olsun
Ya canımsınız teşekkür ederim yapıp atıcam buraya dainşallah güzel sonucu atarım
İnşallah cnmEderim tabi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah neden test yapmıyosun negatif çıkarsa da vardır bunda da bir hayır diyeceğiz napalım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelicekler inşallah hayırlısı olsun
Ay heyecandan öldükEderim tabi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah neden test yapmıyosun negatif çıkarsa da vardır bunda da bir hayır diyeceğiz napalım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelicekler inşallah hayırlısı olsun
Canım 4-5 ay oldu ama yaşım 41 doktorlar hep tüp bebek diyor.Kac aydir deniyorsunuz ki canim bu kadar umutsuzsun Rabbimin verdiğinde de vermedigindede vardir elbet bi hayir sağlikla zamani gelince dolar insallah kucaklarimiz
Evet canm awoxErken gebelik testimiydi canim bu üzülme hemen
Bende bilmiyorum canm bekleyip görücez hayırlısı olsun çok silik bi çizgi var ona da ümitlenmek istemiyorumAma iste acaba test mi yaniltti seni yoksa kimyasalmiydi dicem bilemedim ki
Hangi marka da silik çıkmıştı canım? Gününün geçmesini bekle çıkmayabiliyor bazenEvet canm awox
Laboquick et çıktı canmHangi marka da silik çıkmıştı canım? Gününün geçmesini bekle çıkmayabiliyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?