Test yaptırdın mı peki?Yumurta catladiktan 5 gun sonra baslamis yani yumurtlama kanamasi mi denir o durumda bilmiyorum
Canm yazmayı unutmuşum 3 gün var bataBizide çatlattın ay. Ne zamandı bat tarihin baska belirtin varmı
3 test yaptım hepsi negatifAdacayi varsa adacayi ic o da baya etkili söktürücü. Bebis olmadigina eminsen ic ama. Kekik cayinin fazlasi tansiyon düşürüyor diye biliyorum
Kuzum tut çişiniCanlarım size sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim test akşam beş gibi gelicek ben ilk idrarimi tutamadım valla dayanamadım artık sıvı alımı yapmadan beklesem akşam test yapsam olurmu yani illa uyuyup uyanmak mı gerek yardımcı olırmusunuz
O zaman adacayi ic bir iki saat arayla 2 tane falan. O hemen etki eder. Regl masaji var birde parmaga yapilan onu yap. Yapabiliyorsan biraz egzersiz yao evde hafif egzersizler. Veya hafif tempolu bi 45 dk fln yürü sökülür.3 test yaptım hepsi negatif
Hepsini denefim işin garibi bacaklarım ve belimde de bir ağrı var oturup ağlıyorımO zaman adacayi ic bir iki saat arayla 2 tane falan. O hemen etki eder. Regl masaji var birde parmaga yapilan onu yap. Yapabiliyorsan biraz egzersiz yao evde hafif egzersizler. Veya hafif tempolu bi 45 dk fln yürü sökülür.
Tamam canm öyle yapacamKuzum tut çişiniicme su. Yap gelince testini. Ne olacak ay
Kiz saat 5 kadar bence su icmesende olur sadece illaki idrarını tutmana gerek var mi ki bilemedim catlamadan sonra iliskiye devam ettin mi acaba ben genelde yumurtlamadan sonra salıyorum hep kendimi ondan mi olmuyo kiTamam canm öyle yapacamkız kendimi ödevini yapmamış öğrenciler gibi hissediyorum
Canm ben takip etmiyorum ovulasyon testiyle bi iki ay denedim beni delirtti bıraktım iki üç günde bir ilişkiye girdik umursamadım açıkçası inşallah tutmuşturKiz saat 5 kadar bence su icmesende olur sadece illaki idrarını tutmana gerek var mi ki bilemedim catlamadan sonra iliskiye devam ettin mi acaba ben genelde yumurtlamadan sonra salıyorum hep kendimi ondan mi olmuyo ki
Canim dur bakalim sen elinden geleni yap. Olursan olursun olmazsan doktora gidiceksin ya zaten meraklanma biraz sakin ol. Hersey istedigin gibi olsun inşallahHepsini denefim işin garibi bacaklarım ve belimde de bir ağrı var oturup ağlıyorım
Valla cezalisinTamam canm öyle yapacamkız kendimi ödevini yapmamış öğrenciler gibi hissediyorum
İnşallah tuttmuştur ya kendim için ne kadar istiyorsam senin içinde o kadar istiyorum sen de benim gibi aylardır tooiklerdesimCanm ben takip etmiyorum ovulasyon testiyle bi iki ay denedim beni delirtti bıraktım iki üç günde bir ilişkiye girdik umursamadım açıkçası inşallah tutmuştur
Canim dur bakalim sen elinden geleni yap. Olursan olursun olmazsan doktora gidiceksin ya zaten meraklanma biraz sakin ol. Hersey istedigin gibi olsun inşallah
Valla cezalisinniye almiyosun test evde bulundurmuyosun bizi meraktan catlattin iyice
Ay çok haklısınız kız her ay evde en az 5 test olur negatif görüp görüp atarım bu ay böyle oldu lazım ya şimdi bulamamCanim dur bakalim sen elinden geleni yap. Olursan olursun olmazsan doktora gidiceksin ya zaten meraklanma biraz sakin ol. Hersey istedigin gibi olsun inşallah
Valla cezalisinniye almiyosun test evde bulundurmuyosun bizi meraktan catlattin iyice
Canım 2-3 saat sıvıyı azaltıp idrara çıkmazsan bence yeterli olur. Kaçtane test aldın inş 1 tane değildirCanlarım size sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim test akşam beş gibi gelicek ben ilk idrarimi tutamadım valla dayanamadım artık sıvı alımı yapmadan beklesem akşam test yapsam olurmu yani illa uyuyup uyanmak mı gerek yardımcı olırmusunuz
Yok kız 3 tane aldım yeter bata da üç gün var zatenCanım 2-3 saat sıvıyı azaltıp idrara çıkmazsan bence yeterli olur. Kaçtane test aldın inş 1 tane değildir
Canım gecikmen mi var? Hadi inşallah bebek vardırYok kız 3 tane aldım yeter bata da üç gün var zaten
Canım sen ne kadardır deniyordunAy çok haklısınız kız her ay evde en az 5 test olur negatif görüp görüp atarım bu ay böyle oldu lazım ya şimdi bulamam
Şöyle canm bata 6 gün kala yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım çamur gibi kahverengi bi lekelenmem oldu bi günlük pedi bile doldurmaz o derece azdi peçeteye sildikçe geliyordu bitti akıntı sarıya döndü bende şüphelenip test yaptım laboquick kaset test silik çizgi çıktı başka bi şüphem belirtim yok inşallah pozitiftirCanım gecikmen mi var? Hadi inşallah bebek vardırbelirtin mi var peki?
Canım 6 7 aydır deniyorum hemen hemenCanım sen ne kadardır deniyordun
Bence sen hamilesin ya içime öyle doğdu canımŞöyle canm bata 6 gün kala yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım çamur gibi kahverengi bi lekelenmem oldu bi günlük pedi bile doldurmaz o derece azdi peçeteye sildikçe geliyordu bitti akıntı sarıya döndü bende şüphelenip test yaptım laboquick kaset test silik çizgi çıktı başka bi şüphem belirtim yok inşallah pozitiftir
Canım 6 7 aydır deniyorum hemen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?