Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kuzum tut çişini icme su. Yap gelince testini. Ne olacak ay

3 test yaptım hepsi negatif
O zaman adacayi ic bir iki saat arayla 2 tane falan. O hemen etki eder. Regl masaji var birde parmaga yapilan onu yap. Yapabiliyorsan biraz egzersiz yao evde hafif egzersizler. Veya hafif tempolu bi 45 dk fln yürü sökülür.

O zaman adacayi ic bir iki saat arayla 2 tane falan. O hemen etki eder. Regl masaji var birde parmaga yapilan onu yap. Yapabiliyorsan biraz egzersiz yao evde hafif egzersizler. Veya hafif tempolu bi 45 dk fln yürü sökülür.
Hepsini denefim işin garibi bacaklarım ve belimde de bir ağrı var oturup ağlıyorım

Tamam canm öyle yapacam kız kendimi ödevini yapmamış öğrenciler gibi hissediyorum
Kiz saat 5 kadar bence su icmesende olur sadece illaki idrarını tutmana gerek var mi ki bilemedim catlamadan sonra iliskiye devam ettin mi acaba ben genelde yumurtlamadan sonra salıyorum hep kendimi ondan mi olmuyo ki

Kiz saat 5 kadar bence su icmesende olur sadece illaki idrarını tutmana gerek var mi ki bilemedim catlamadan sonra iliskiye devam ettin mi acaba ben genelde yumurtlamadan sonra salıyorum hep kendimi ondan mi olmuyo ki
Canm ben takip etmiyorum ovulasyon testiyle bi iki ay denedim beni delirtti bıraktım iki üç günde bir ilişkiye girdik umursamadım açıkçası inşallah tutmuştur

Hepsini denefim işin garibi bacaklarım ve belimde de bir ağrı var oturup ağlıyorım
Canim dur bakalim sen elinden geleni yap. Olursan olursun olmazsan doktora gidiceksin ya zaten meraklanma biraz sakin ol. Hersey istedigin gibi olsun inşallah
Tamam canm öyle yapacam kız kendimi ödevini yapmamış öğrenciler gibi hissediyorum
Valla cezalisin niye almiyosun test evde bulundurmuyosun bizi meraktan catlattin iyice

Canm ben takip etmiyorum ovulasyon testiyle bi iki ay denedim beni delirtti bıraktım iki üç günde bir ilişkiye girdik umursamadım açıkçası inşallah tutmuştur
İnşallah tuttmuştur ya kendim için ne kadar istiyorsam senin içinde o kadar istiyorum sen de benim gibi aylardır tooiklerdesim

Kız ağrıdan o durumdayım negatif olmaması nedense bu sefer pek şey olmadım böyle çökmedim hakkımızda hayırlısı
Canim dur bakalim sen elinden geleni yap. Olursan olursun olmazsan doktora gidiceksin ya zaten meraklanma biraz sakin ol. Hersey istedigin gibi olsun inşallah

Valla cezalisin niye almiyosun test evde bulundurmuyosun bizi meraktan catlattin iyice

Ay çok haklısınız kız her ay evde en az 5 test olur negatif görüp görüp atarım bu ay böyle oldu lazım ya şimdi bulamam

Canım 2-3 saat sıvıyı azaltıp idrara çıkmazsan bence yeterli olur. Kaçtane test aldın inş 1 tane değildir

Canım gecikmen mi var? Hadi inşallah bebek vardır belirtin mi var peki?
Şöyle canm bata 6 gün kala yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım çamur gibi kahverengi bi lekelenmem oldu bi günlük pedi bile doldurmaz o derece azdi peçeteye sildikçe geliyordu bitti akıntı sarıya döndü bende şüphelenip test yaptım laboquick kaset test silik çizgi çıktı başka bi şüphem belirtim yok inşallah pozitiftir
Canım sen ne kadardır deniyordun
Canım 6 7 aydır deniyorum hemen hemen

Bence sen hamilesin ya içime öyle doğdu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…