- 7 Ekim 2024
- 1.423
- 502
- 38
- 21
Kendi çizgisi canm ilk anda da gördüm ama çok hafif ben daha koyu bişey bekliyordumAgri kesici al canim. Sen yarın mi gidiceksin doktora
Canim yani kuruma çizgisi veya testin kendi cizgisi mi bilmem ama ikinci silik bir çizgi görüyorum ben.
İnşallah canm ya bat günü tekrarlıycamBende çizgi gördüm ama inşallah vardir ya
Gerçekten mi bu testide mi kaybettikAwox bende gölge şeklinde ince silik çizgi çıkarıyor ama kan sonucum hep negatifti. Bence regl gününü beklemelisin canım
Tabi koyulaşma varsa güvenilir ancak ya da net çizgi görmek lazım. Bilmiyorum belki de en iyisi gidip kan vermek çünkü test batağına düşünce çıkılmıyor. Bana hep öyle oluyor çünkü. İnşallah en kısa sürede hepimiz bebeklerimize kavuşuruzGerçekten mi bu testide mi kaybettikhiç birine güvenim yok canm tek görmek istediğim varsa bile tekrarladığımda bi tık koyulaşma görmek o zan inanıcam
Öyle canm haklısın biraz daha net bi çizgi görürsem gidip kan vericem yıldım artık yaTabi koyulaşma varsa güvenilir ancak ya da net çizgi görmek lazım. Bilmiyorum belki de en iyisi gidip kan vermek çünkü test batağına düşünce çıkılmıyor. Bana hep öyle oluyor çünkü. İnşallah en kısa sürede hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Kac gun kaldi canim adetineÖyle canm haklısın biraz daha net bi çizgi görürsem gidip kan vericem yıldım artık ya
3 gün var canmKac gun kaldi canim adetine
Şimdi göremiyorum canım. Normal filtresiz şekilde kontrastı artırıp keskinleştirirsen fotoyu görünebilirBak canm Buda kapak açık hali görüyormusun ? Kalite düşüyor yüklenince ama
Anladm canm teşekkür ederimŞimdi göremiyorum canım. Normal filtresiz şekilde kontrastı artırıp keskinleştirirsen fotoyu görünebilir
OazartesiAgri kesici al canim. Sen yarın mi gidiceksin doktora
Canim yani kuruma çizgisi veya testin kendi cizgisi mi bilmem ama ikinci silik bir çizgi görüyorum ben.
Canım ben gördüm var gibiKızlar merhaba sizce gebelik var mı Laboquick ve innovita strip ile yaptımEki Görüntüle 3570748 Eki Görüntüle 3570749
Valla asıl sende var hayırlı olsunKızlar awox kuruma çizgisi çıkarıyor mu? İlk 10 dk çizgi göremedim ertesi gün testi atacaktım pembe kıl gibi çizgi gördüm suda gitmedi. Daha önce hiç kuruma çizgisi görmemiştim. :/ fotoğrafta pek belli değil ama kıl gibi pembe çizgi
Kuruma çizgisidir heralde büyük ihtimal ya hiç ümidim yok kuşum :/ yani ilk 10 dk göremedim diye attım kenara ertesi gün baktım böyle daha önce hiç awox da yapmamıştım o yüzden bu kuruma çizgisi çıkarıyor mu bilmiyorum.Valla asıl sende var hayırlı olsunpazartesiye kaldı bizim kan verme işleri ama
Ben ilk çocuğumda böyle erken gebelik testinde kuruma çizgisiyle de karşılaştım ki o zaman 39 çıkmıştı değerimKuruma çizgisidir heralde büyük ihtimal ya hiç ümidim yok kuşum :/ yani ilk 10 dk göremedim diye attım kenara ertesi gün baktım böyle daha önce hiç awox da yapmamıştım o yüzden bu kuruma çizgisi çıkarıyor mu bilmiyorum.
Ay inş canımBen ilk çocuğumda böyle erken gebelik testinde kuruma çizgisiyle de karşılaştım ki o zaman 39 çıkmıştı değerim
İki gün geçti bugün yaptım böyle çıktıBence kesin var başka testin varmı yarın tekrarla ilk idrarla yarında cıkars kesin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?