- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
diptisim bende buay galiba hastalanacagim simdiden agrilarim basladi ve sana bi soru soracagim diptis ben dün isimi ölctüm 36.7den 36.4 e düstü bugün sabahda öctüm 36.6 sence bu nedemek oluyor simdi dünde cok agrim vardi tmm dedim adet olacagim bugünde isi cikinca ne bilim ben bisey anlamadim anladiysan yardim et:uhm::uhm:
evet ya banada hic inandirici gelmiyor insani yaniltiyor bu arada senden nasil gidiyor diptis varmi belirti felan??yerimseniben
birgülcüm bugüne kadar herşey tamamdı ama yavaş yavaş adet olma yolunda gidiyorum. göğüslerim şişti ve acıyordu ama bugün ne hikmetse ağrı geçti gene füze gibiler ama yarında inerler. yani 1-2 güne adet olurum sanıyorum. yanlız atalarımız ne demiş "ÇIKMADIK CANDAN ÜMİTKESİLMEZ" :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
haklisin canim en iyisi bekleyim görelim demi hakkimizda hayirlisi olsun canim
ins. bizimde isteyen herkesinde söyleyaramaz bi cocugu olsunnaniknanik
sabah sabah bir sinir yaptımki sorma!! hıncımı temizlik yaparak aldım. öncesindede çıktım karşıyaka bostanlı gezdim geldim. artık uykularım kaçar oldu. Allah'ım ne zor işmiş çocuk yapmak :roflol: burda hava çok güzel. aldım laptopu kuruldum balkona. kahvemide aldım ohhh. yeşillikleri seyredip rahatlıyorum.a.s.
aynen birgülcüm şimdi hemen hamile kalanlaraa soruyommm bir yöntemi sitilimi var die muhahahaha
aynwen bende iki gündür öyle yapiyorum sabah kalktim bende 4 tepsi birden hamur isi yaptim sanki kim yiyecekse?sonra yorulmaya baslayinca biraktim simdi ise oturuyorum öyle bos bos düzgün bi komsum yokki onlarala konussam 4 yanim almanlarla cevrili bide bugün bizim ilerde bi türk mahllseinde bi abla var annem yasimda hamileymis hepde hap kullanirken hamile kalmis acaba diyorum diptis biz ni yerde yanlismi yapiyoz:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?