- 7 Mart 2008
- 1.423
- 7
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
tamam şeker bende yavaşdan kaçıcam. bugün sitede kimseler yok :dance:
biz burda neciyiz bakalim neden hemen kciyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam şeker bende yavaşdan kaçıcam. bugün sitede kimseler yok :dance:
biz burda neciyiz bakalim neden hemen kciyorsunuz
gitmedim kız :roflol: gidemedim bir türlü. cumartesi günü kk izmir buluşması var onunla ilgili nasıl yaparız ederiz onu konuşuyorduk :dance: süper eğlencez :teytey:
ben daha önce ocak ayında bir düşük yaptım ve artık yeniden hamile kalmak istiyorum biligi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız ve liste nasıl oluyor ısı ölçmeye göremi
tabi 50 tane mesaj m ıatmam gerekiyo cevap alabilmem için ajaba
kızlar bende yeniyim nasıl mesaj yazacağımı bile bilmiyorum ama bende listede olmak istiyorum
benim günüm geçiyor adet olmadım test için 3 gün daha bekliycem :teytey::teytey:
göğüslerim inanılmaz sancıyor yaa,sızlıyorlar
inşallah adet olmam :dance:
hoşbulduk kızlar benim bekleme tarihim 1 mayıs çok yakın bakalım ne olacak
benim günüm geçiyor adet olmadım test için 3 gün daha bekliycem :teytey::teytey:
arkadaşlar herkes ayrı yorumlar yapacak ve eminim kafanız karışacaktır ama atlas hastanesi ne kadar dışta temiz görünsede doğum bölümü eski güvenirliliğini yitirmiştir birçok aile hala davalarına devam etmekte ve atlas kaç kez dava edilmiştir bunun en canlı örneği bizim yan komuşuda oldu bebeği zamanında doğdu ama sapasağlam çocuk doğar doğmaz hastaneden virüs kapmış küveze alındı Allahtan kurtuldu yaşıyor ama dediğim gibi atlasta doğum artık kimse yaptırmıyor artık erdem hastanesini met ediyorlar tabi iyice araştırmak lazım