- 25 Ocak 2008
- 2.034
- 4
- 48
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
kız bu sayfaya ne zaman geldin sen şimdi bende mesajıni okudum inşallah eşm şu anda düşünüyo ama ben biraz kararsızım küçük cekmeceye bizim evin karşısına hastane açılıo. ......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana bak zeyno dellendirme beni zaten activitymidir neillettir %10dayım seninkide%39 çıldırtmayın benikafamçokkarıştı a.s.
kız bu sayfaya ne zaman geldin sen şimdi bende mesajıni okudum inşallah eşm şu anda düşünüyo ama ben biraz kararsızım küçük cekmeceye bizim evin karşısına hastane açılıo. ......
sesimi duyan vaaaaaaaaaaaarmı?
ya kim kiminle konuşuo ya...mübarek hamama çevirdiniz burayı.
giznur hadi sende gel bir çocuk sahibi olanlar sayfasınaa.s.
folic plus bende acaip şişkinlik yaptı. kızlar rezene için çok faydalı. hem rahat wc çıkabiliyorsunuz hemde şişliği alıyor. ayrıca iştahım açıldı birden bire. aldığım 5-6 kg da cabası. dayanamadım bıraktım. yoksa yaza girerken şişko bir şekilde giricem. zaten kilo vericem diye debeleniyorum iyice şişiremem :roflol:
o sayfada nerde ya.beni davet etmek yokmu küstüm işte:roflol:
bak işte activityn%48 olmazki canım.sen neden karasızsın
bak dıpdıscımdada şişkinlik yapıomuş folicplus.....ama hamiş olunca bu rezene çayını içemeyiz ben korkarım yani.
fundacım istanbulun trafiğini sevmiyorum .ben zaten deliyim orda iyce ipleri koparırımtatlicadiarzu
dıptıs nerdeydin demin ışığın yeşil yanmıyodu
burda yazmam doğru olurmu bilmiyorum ama özellikle kadın doğum doktorlarına zerre güvenim kalmadı. işinin ehli olanlarda dünya para istiyor. sadece muayne için benden 170 ytl para istedi :1shok: hani bunun testi vs. yok kardeşim yok veremem ben o kadar para falan. her gidişimde 170 ytl vereceğime ssk kahrını çekerim daha iyi ben izmirde bir yer buldum. irenbe diye bir tüp bebek merkezi fundacım. tüp bebek doktorları daha anlayışlı ve daha tecrübeli diyorlar. birde orayı deniyeceğim. :1closedeyes:ssk anlaşmalarıda varmış. ayrıca çınarlı hastaneside var oda ssk bağkur emekli sandığı anlaşmalı. arkadaş doğumunu orda yaptı memnun kalmış. :içelim:
funda burdaki yazılanlara baktınmı sen:uhm:
ben kapatıcam sıkıldım kimse yok ortalarda öpüldünüz hepiniz kızlara.s.a.s.