- 12 Nisan 2008
- 235
- 2
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
ya pardon dilekcim sana yazacağıma fundaya hitaben oldu msj özür dilerim senin şırnakta geçiyor vaktin eşinin görevinden dolayımı oralardasın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani şimdi aranızda şu üstüne görme denen zımbırtıyı duyan yok ölemi :1no2:canlarım.napalım bende 9mayısı beklerim
canım benim bizide listeye eklemişsin süpersin çok teşşekür ederim listenin ilk başındayım umarım benle birlikte bütün liste hamile kalır ne süper olur değilmi allah isteyen herkese versin arkadaşlarım a.s.
kızlar kafayı yemek üzereyimtatlicadiarzubana tepki gösteren bi arkadaş oldu bugün canım sıkıldı.hamile değilm evet.amaherşeyi önceden planlama gibi bihuyum var.şimdiden hastane ve doktor araştırıyorum diye tepki aldım:sm_confused:.hem maddi olarak bütçeme uygun hemde iyi bir hastane ve doktor araştırıyorum.nesi yanlış bunun anlamadım.ümraniye atlas hastanesini düşünüyordum ama bugün kötülediler orayı.halbuki ben baktım çok temiz ve ilgililer.mesela deltayıda çok beğenen var ama araştırıken yerden yere vuranlarıda buldum.her hastanede sorunlar,ölümler ,yanlış tedaviler oluyor.devlette,ssk göztepede,özellerde hepsinde.yanlışmıyım? ucuz etin yahnisi diye bi söz var evet ama bütçe diyede bişey var.ben 1,5milyar doğum parası veremem.ayrıca bazı hastaneler ucuz fiyata doğum yaptırıyor diye kıllandırıyorlar beni .devlette ucuz.özelde doğum yapmak istemek suçmu?benneyaptımki
fundacım sana ucuz ve ssk geçen bir hastaneyi siddetle onerebilirim. yani gebelik takibi için demiyorum onu bilmiyorum cihazları çok yeni değil gordugum kadarı ile ama dogum için dusunebilirsin. birbucuk sene evel ablam orda dogum yaptı ben dandik hastanedir diye dusundum ucuz etin yahnisi meselesi ama durumları yoktu takarsıda oturdugu halde oraya geldi yaptı inanılmaz memnun kaldık kattaki hemsirelerden dr umuza herkes çok ilgili guleryuzlu ve heryer tertemizdi ne zaman koridora hava almaya çıksam birileri yer siliyordu. ve ozamanannın parasi ile 400 ytl katılım payımı ne verdiler.
su andada ben orda bir docente gidiyorum yani bir kaç dr a gidiyorum:) septik bir yapım oldugu için tek kisiye asla guvenemiyorum. ssk anlasmalı oldugu için 15 ytl verip muayne olabiliyosun. dr um goztepe ssk da calısmıs daha evel klinik sefi imis fahrettin bey. dogum içinde merve hanım yapmıstı ablamın dgoumunu.
su anda ismi bolge hastanesi daha evel ilk olarak goksoydu sonra yeni dunya hast oldu simdi bolge surekli isim değisiyor nedenini bilmem ticari bir neden olsa gerek çunku hast koordinatoru hep aynı adam ve internette geçen gordum adam cep tel yazmıs bir aksaklık hastanemizde begenmediginiz birsey oldumu beni direk arayın falan diye bana bu davranıs guven verdi acıkcası. aklında olsun
savulun ben geeeeeeldim herkes ordamı
canım ilgin için teşekkür ederim.nerde peki o hastane.araştırmaktan kafayı sıyırıcam.ne zor şeymiş hastane bulmak.ilk doğumumda pat diye atlasa gittim beğendim ve orda doğurdum.şimdi çıldırmak üzereyim
kızlar sonunda dr değiştirdim mutluyum. ilk defa kadın bir doktora gittim. çok anlayışlı ve nazik bir bayan sengözlerimebaksanab hayret ettim doğrusu. neyse testlerimi verdim. baktı bunları daha önceki dr mi yaptırdı dedi. başladım anlatmaya. 2 kurcaladı alttan tamam 1 sene deneyin gelin dedi dedim. bende araştırdım bu testleri yaptırdım kendi başıma dedim. aferin dedi çok iyi yapmışsın çünkü bunların bakılması lazımdı dedi. yanlız eksik bir kaç test daha varmış. LH, E2, total testosteron ve progesteron. bunlar içinde kan aldılar. perşembe günü belli olacak sonuç. doktorum bunlar temiz çıkarsa bir kaç ay daha deneyin eğer olmazsa o zamanda kanallarına bakmak için rahim filmi çektiririz dedi. beni bir güzel sakinleştirdi muhabbet etti :dance: umarım sonuçlar temiz çıkar Şeniz