- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.361
kızlar kızımın yılsonu eğlencesi var bu gün elbise aldık spor bişey ..resmini çekip albüme koydum hele bi bakın nasıl olmuş ..sonra silcem çünkü..
teşekkürlerarkadaşlar ..ALLah sizlerin çocuklarınada sağlık akıl fikir ve uzun ömürler versin..balcıma da en kısa zamanda hayırlısıyla bi evlat inşallah...
KIZLAR BUGÜN EVE GELİYORDUM .ASANSÖRE BİNDİM .BASTIM BENIM KATA .BENIM KARSI KOMSUMDA BENDEN SONRA EVLENMİŞ HAMİŞ YAKINDA DOĞURUCAK.tam benım katta çıktım ki kocaman karnıyla karşıma dikildi çok duygulandım eve girince ağla ağla senağlamaseağlamasenağlama
KIZLAR BUGÜN EVE GELİYORDUM .ASANSÖRE BİNDİM .BASTIM BENIM KATA .BENIM KARSI KOMSUMDA BENDEN SONRA EVLENMİŞ HAMİŞ YAKINDA DOĞURUCAK.tam benım katta çıktım ki kocaman karnıyla karşıma dikildi çok duygulandım eve girince ağla ağla senağlamaseağlamasenağlama
saol balcım siz ne zamandır baby istiyodunuz canım
bitanem sen aglama canim benim seninde olur insALLAH hayirlisi ile kafaya takipda stress yapma lütfen canim arkadasim benim hersey olacagina varir kendini lütfen üzme
16 ay oldu fisfisfis eşimdeharekt sorunu var tedavi görüyor.haziran ayında ben başka kadındoğumcuya gidicem ,eşimin sonuçlarıyla bakalım ne söyleyecek bana.
inşallah aşılama demez .ben korkarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?