- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
canım benim bildiğim pko tahlille belli olur....bide sağlık ocaklarında öyle muayene yapıldığını ilk senden duydum..erkek doktora sıra gelince ben erkeğe gidiyorum oranla hiç ilgilenmiyo merak etme hatta kadın doktorlardan az bakıyolar..senin için öncelik iyi bir doktor olması olsun ..inanki onu bulmak çok zor
Canımmm çok teşekkür ederimmm.Hepimiz hamiş oluruz işallahhh....Cım inşallah hayırlıysıyla aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamiş kalırsın..aminnnnnnnnnnnnnnnn...
.dk um banada bu aşılamayı yapalım tutmazsa senden yine rahim filmi isteyecem dedi çok korktum ya benim ilkinde canım çok yanmıştı bana narkoz verin o zaman çektiririm dedim korkma bişey olmayacak dedi bende bu sözü bir yerden bir kere daha duymuştum ama neyse dedimsırnaşık şey.
ya inşallah bende iğne daha iyi duymuştum öyle istiyordum bide bu benim ilk aşlımam yapmaz dediler iğneli ama dk iğneli yaptı:dance:
inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlat verir canım:1hug:a.s.
ayy kıslar..bu ay yumurta gelişimim olmadı.11 mm de kaldı..doktorum geçen ay yaşadığını düşükten olabilir dedi.ne ilaç verdi ne başka bişey.sadece 21.günümde progesteron tahlili istedi oda zaten 0.83 çıktı.durum belliydi doktoru hklıydı.bugün adetimin 37.günü daha adet olmadım..belirtide yok...napayım bekliyimmi biraz daha yoksa arasammı doktorumu....?????bana bi akıl verin arkadaşlar yaff....bişey olmayacağını bile bile beklemek de ne kadar zor yaaa..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
kısssssssss dıptısssssss uyudun mu erkenden nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn????kalk çabuk....
klava: klava: klava: klava: klava:
dıptıscımmm iğne tadvisi ve aşılama hakkında bilgin varmı??? aklıma gelmişken sorayım...
yok malesef canım yaa daha ben o aşamaya gelemedim ama gelsem mutlaka tez yazacak bilgiyi edinirim. :roflol: zaten bu bebek işi yüzünden araştırmadığım şey kalmadı. geçende sohbette kızlara birşeyler anlattım. bana doktormusun dediler :roflol::roflol: bu arada bugün misafirlerim vardı ondan fazla takılamadımtamda çalışmamız gereken zamanlar neyse sorun değil. günler bizim nasılsa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?