- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.981
ya ben korkuyorum.ssk ya gitcem.ordaki dişçiye gidince sorsam bilgileri varmıdırki?kendi doktoruma soramam kadına ulaşamıyorumki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey sorucam.dişçiye randevu alıcam ama korkuyorum.hamileliğin ilk 3ayı tehlikeliymiş.gerçi hamiş değilim ama ya olduysa bişeyler iğne vurucak dişçi bebeğe zarar veririm bilmeden.
canım gönül rahatlığıyla gidebilirsin.bu konuyu ben doktoruma danıştım hiç bişey olmaz dedi.sonra gidip 16 tane dişime dolgu yaptırdımsırnaşık şey
canım gönül rahatlığıyla gidebilirsin.bu konuyu ben doktoruma danıştım hiç bişey olmaz dedi.sonra gidip 16 tane dişime dolgu yaptırdımsırnaşık şey
masallah.. 16 trane disine.. birak 16 disi,, bi tanesine bile yaptirmaya korkuyorum.. discimden korkuyorum.. disciin kokusu bile beynimi uyusturuyor.. simdi yazarken bile kafam bi tuhaf oldu tatlicadiarzu
sen hamiş değisin daha dimi?nezaman yaptırdın canım
KKnin size getirileri neler kizlar??
mesela benim icin bilgi bankasi gibi bi yer oldu burasi.. ne ararsam var.. hersey hakkinda bilgi alabiliyorum
ve ikincisi.bunu esim cok diyor.. netde okey oynama huyum azaldi..
ya sizin?
kizlar aslinda en belirgin hamilelik belirtisi karin altinda sislik hamis oldugunda orasi cok sisiyo birde sert oluyor kac gundur sistimi diye bakiyorum ama:1no2: bu ay yine yok birsey bende galiba
canım ben bakırköyde bi doktora yaptırdım ama herkese tavsiye ediyorum.bir doktorun eli ancak bu kadar hafif olabilir.ihtiyacın olursa telefon numarasını verebilirim.sehercim sen nereye yaptırttın dişlerini
kizlar aslinda en belirgin hamilelik belirtisi karin altinda sislik hamis oldugunda orasi cok sisiyo birde sert oluyor kac gundur sistimi diye bakiyorum ama:1no2: bu ay yine yok birsey bende galiba
canım ben bakırköyde bi doktora yaptırdım ama herkese tavsiye ediyorum.bir doktorun eli ancak bu kadar hafif olabilir.ihtiyacın olursa telefon numarasını verebilirim.
fundamı kimse üzmesin valla karşısında beni bulur ...bak anladım onun üzüldüğünü hemen uyanıp duruma el koyayım dedim....çekilin ülennnnnnn