- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.941
alın işte size son resmim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanmıyorum ya.hepiniz kapatmışsınız bana bişey demeden.bi cevap vermediniz,konuşmadınız.alacağınız olsun ya.kapatıyoruz diyende yok.valla çok kırıldım kızlar
günaydin canlar.. insallah bugünde ayni dün gibi dolu dolu hamis haberleri aliriz.. her defasinda heyecanlaniyorum, ümidimi yeseriyor..
hadin dökülün bakim
Şeniz
Canım ben cıkıyorum işlerim var evde akşama kaynanama gidicem kalmaya peder hasta bizim .2 gün yokum aranızda özlüycem sizleri canlarım mucukkkŞenizallaha amanet olun
selam kızlarrrrr yenı bır güne merhabaaaa
:roflol::roflol:ben hala üşüyorum kızlar ellerim derisi kurudu resmen kurudularr loranında boyle olmus belrıtısı a.sve sabah atesıdme yuksektı ılk defa olctum 36.7 yuppiiiii:teytey:
Şeniz
Canım ben cıkıyorum işlerim var evde akşama kaynanama gidicem kalmaya peder hasta bizim .2 gün yokum aranızda özlüycem sizleri canlarım mucukkkŞenizallaha amanet olun
selam zeynepcim ya bişey soracam.şu beklemedekiler hala regl olmayanlar mı ? 5 mayıs tarihli olan bile var yoksa habermi vermediler henüz.ben olsam dayanamam valla :)
cerezim nehaber ne yapıyosun bakiiimmm...