- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
evet arkadaşlar tahlil sonucum geld,i kan testi sonucumda kesin % 100 gebelik çıktı yani pozitiff çok mutluyum ve allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu
kız dıptıs resimlerine baktım çok güzel olmuşsun yeni saçın çok yakışmış canım maşallah
canım benim kıyamam :teselli: ama bak üzülmek yok. en azından adet olunca biraz olsun rahatlıyoruz. adet öncesi gerginlik çok feci bişey. sende git kuaföre saçınla başınla oyna yada alışveriş yap. ama en güzeli deli gibi temizlik yapmak :dance:
Herkese günaydın kızlar ben az evvel hasta oldum ve şuan moralim çok bozuk halbuki dün gece gözümü bile kırpmadım olmadım kesin bu ay hamileyim diye ama sabah işe gelir gelmez hasta oldum ve ağladım. Allahım bır an önce bebişilerimizi kucağımıza ver hepimizin ne olur.Halbuki bu ay kesin emindim.Umarım sizlerden hamiş haberleri duyarız kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Canım benım ne yapıyorsak ağlıyarak kendi pisikolojimizi bozuyoruz .Bende senin gibi her ya adet olunca ağlıyorum.ertesi gün bir diğer ayın umuduyla yola devam ediyoruz.:a015:kendıne ıyı bak cnm en kısa zamanda allahım bızlerede o mucızeyı yaşatır inşallah
kısssssss dıptıs.....sen adetmi gördün mayısa yazmışsın kendini...hiç haberimiz yokklava:
yok be sudem sadece testler negatif. kaldım mayısa die düşünüom ama hala adet olmadım ehuehuehuehu hiç olcak gibide değil :dance:
yok be sudem sadece testler negatif. kaldım mayısa die düşünüom ama hala adet olmadım ehuehuehuehu hiç olcak gibide değil :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?