İnşallah duyarsiniz o güzel sesi test yaptırdiniz mi siz pıhtılaşma için nerede yaptırmıştıniz acabaKeseyi gördük 4+5 te, 20 gün sonra gel dedi daha duyamadık içim rahat etmedi hala
Sat 10 nisanSat? Yazarsanız tablo eksiksiz olur
bence yapmamalısın kuzum kesinlikle tavsiye etmem tabikide erken geç döllenme olmuş olabilir regl gecikmesini beklemen lazım test için ayrıca kaset testte çıkmaması normal regl olman gereken günde olmazsan erken gebelik testi yap sabah ilk idrarlaCanlar benim bugün yumurtlamanın 12. Günü reglime 4 gün (23nisan) var. Erken gebelik testim yoktu ben de bu sabah kaset test yaptım. Tabiki negatif. Biraz rahatsızım dikloron + muscoflex yapcam. Sorun olur mu.testi acaba erken mi yaptım
Hayırlısıııı diyelim en hayırlısı sizi bulsunGünayydın kızlarrr bat günüm bugün, inşallah güzel haberler veririm size dee. Şuanlık sadece saat başı korkarak lavaboya gidip regli oldum mu diye kontrol etmekle meşgulüm
Günayydın kızlarrr bat günüm bugün, inşallah güzel haberler veririm size dee. Şuanlık sadece saat başı korkarak lavaboya gidip regli oldum mu diye kontrol etmekle meşgulüm
Tamam canım bekleyeyim o zaman teşekkür ederimbence yapmamalısın kuzum kesinlikle tavsiye etmem tabikide erken geç döllenme olmuş olabilir regl gecikmesini beklemen lazım test için ayrıca kaset testte çıkmaması normal regl olman gereken günde olmazsan erken gebelik testi yap sabah ilk idrarla
Belirtin falan yok mu canm? İnşallah vardırGünayydın kızlarrr bat günüm bugün, inşallah güzel haberler veririm size dee. Şuanlık sadece saat başı korkarak lavaboya gidip regli oldum mu diye kontrol etmekle meşgulüm
2-3 gündür regli ağrısı gibi ağrım var ama reglilerim hiç gecikmez gününde olurum şimdiye olmam lazımdı diye düşünüyorum ama çok şükür gelen bişey yok
Belirtin falan yok mu canm? İnşallah vardır
Bu ay mevsimsel mi gecik me yasiyoruz acaba ? Bende de gecikme var gelen giden yok ins hamileyizdir2-3 gündür regli ağrısı gibi ağrım var ama reglilerim hiç gecikmez gününde olurum şimdiye olmam lazımdı diye düşünüyorum ama çok şükür gelen bişey yokakşam ya da yarın test yapıcam duruma göre
Bilmiyorum ki ben gecikme yaşayan birisi değilim ama test yapmadım bugünBu ay mevsimsel mi gecik me yasiyoruz acaba ? Bende de gecikme var gelen giden yok ins hamileyizdir
Ben 1 defa gecikme yasamastim gecen yil ekim ayinda normalde hep 25 ya da 26 gunde olurumBilmiyorum ki ben gecikme yaşayan birisi değilim ama test yapmadım bugün
Su an sag kasigim nerdeyse 2 haftadir agriyor ozellikle sağBilmiyorum ki ben gecikme yaşayan birisi değilim ama test yapmadım bugün
İnşallah sağlıklı bir şekilde hamişizdirrrSu an sag kasigim nerdeyse 2 haftadir agriyor ozellikle sağ
Hayırlı uğurlu olsun insallah çok sevindim mm Rabbim sizden ayırmasin mutluluğunuz daim olsunHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
YEĞENİNİZE merhaba deyinnnnnn
İnanamıyorummmmmmmm
Değerim 119du galiba, heyecandan duyamadım ❤❤❤❤❤ cuma tekrar kan vereceğim.
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsıntüm kalbimle dinliyorum. İnşallah sağlıkla ilerler