- 7 Mart 2024
- 24
- 7
- 27
Bende nail beye gittim o yaptı hsg yiİskenderun gelişim hastanesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende nail beye gittim o yaptı hsg yiİskenderun gelişim hastanesi
Amin çok teşekkür ederim canım ❤ Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah ❤Hayırlı uğurlu olsun insallah çok sevindim mm Rabbim sizden ayırmasin mutluluğunuz daim olsun
Nasıl geçtiBende nail beye gittim o yaptı hsg yi
Amin canimİnşallah sağlıklı bir şekilde hamişizdirrr
Evet canim sağlikli bir sekilde gelsin bebisinArkadaşlarım ben testi pozitif yorumladım kendimce, çok özür dileyerek 2 gündür çamaşırımı ıslatacak derecede bir akıntım var ve peceteye sildigimde sümüksü bir yapıda olduğunu görüyorum kasık ağrısı eşlik ediyor bu duruma ve yüzüm yanıyor ayaklarımın altından ateş çıkıyor bugün ama birde size sorayım sizce pozitif mi değerlendireyim mi?
Hayirli olsun canimKızlarrrr testim pozitif
Çok sevindim hayırlı olsun belirtilerin neydi canımHayirli olsun canim
Çook sevindimmm sağlıklı kucağınıza alın inşallah tebrik ediyorum!Kızlarrrr testim pozitif
Ayy süper sağlıkla gelsin neler yaptınız anlatın hemenKızlarrrr testim pozitif
Tebrikler canım sağlıkla gelsin inşallah darısı bizlereKızlarrrr testim pozitif
5 dk lık bir işlemdi anestezi önermedi zaten o da çok pahalıydı bende anestezi almadan kabul ettim çok kibar anlayışlı bilgili bir doktor öz abim olsa o kadar severim canım acıdı yalan değil ama dayanilmayacak birşeyde değildi zaten beni ilk uyardı tüpler de tıkanıklık varsa acı olur ama dayanirsin dedi dayandımNasıl geçti
Aramızda İzmirde yasayan kimse var mı ? Doktor konusunda kafam cok karıstı . Önerebileceğiniz doktor var mı
Çok sevindim hayırlı olsun belirtilerin neydi canım
Çook sevindimmm sağlıklı kucağınıza alın inşallah tebrik ediyorum!
Ayy süper sağlıkla gelsin neler yaptınız anlatın hemen
Çoook teşekkür ederim kızlar Özel bişey yapmadık folik asit kullanıyorum ve iki günde bir ilişkiTebrikler canım sağlıkla gelsin inşallah darısı bizlere
Beta 46 çıktı kızlarkan verdim sonucunu bekliyorumm muhtemelen düşük çıkar erken öğrendiğimde için
Tebrikler sağlıkla artar inşallah topik ne çok kişiye şans getirdi darısı kalan herkesin başınaBeta 46 çıktı kızlar
Hayırlı olsunKızlarrrr testim pozitif
Eveet maşallah çok güzel haberler alıyoruz son tablo nasıl görsek mi?Tebrikler sağlıkla artar inşallah topik ne çok kişiye şans getirdi darısı kalan herkesin başına
İyi çok geçmiş olsun. 3-4 ay çocuk olma ihtimali yüksek oluyor5 dk lık bir işlemdi anestezi önermedi zaten o da çok pahalıydı bende anestezi almadan kabul ettim çok kibar anlayışlı bilgili bir doktor öz abim olsa o kadar severim canım acıdı yalan değil ama dayanilmayacak birşeyde değildi zaten beni ilk uyardı tüpler de tıkanıklık varsa acı olur ama dayanirsin dedi dayandım