- 18 Nisan 2024
- 93
- 58
- 25
Ovulasyon testim bu benim adıma heyecanlandırdıysam kusura bakmayın gebelik testim değil maalesefSilik çizgi ile öğrenen çook kişi var bende öyle öğrenmiştim kaçıncı gündesiniz gecikmenizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testim bu benim adıma heyecanlandırdıysam kusura bakmayın gebelik testim değil maalesefSilik çizgi ile öğrenen çook kişi var bende öyle öğrenmiştim kaçıncı gündesiniz gecikmenizde
Soru sormak için sizin mesajınıza alıntı yapıyorum daha dün ovulasyon testi yapmaya başladım ama sadece 1 saat sıvı tüketmeden testi yaptım ve adetimin ilk gününden itibaren bugün 12. günü 1 hafta önce adetim bitti. Dün yaptığım test silik belli belirsizdi hatta ama 3 gündür önce sağ sonra sol kasığımda ağrı vardı bugünde sümüksü yarı şeffaf (yada tamamen şeffaftı ve ben peceteden dolayı anlayamadım) bir akıntı geldi rahmimde ağrı var yumurtluyormuyum yoksa yumurtladım mı
Emin olamadım ikinciyi yaptım silik umarım yarın daha da koyulacak
kuzum hergün aynı saatlerde yapmaya çalış öğlen gibi akşam gibi belli saatler arsında sıvı alımında kesmen lazım yoksa net olmaz bol şansEmin olamadım ikinciyi yaptım silik umarım yarın daha da koyulacak
Yaa gebelik testinizi de pozitif görelim inşallah o zaman siz benim kusuruma bakmayın asılOvulasyon testim bu benim adıma heyecanlandırdıysam kusura bakmayın gebelik testim değil maalesef
Progestan fitil ve kan sulandirici igneye başlattı dr. 5+3 teyiz bugunMutlaka başlayin durumunuz varsa özele gidin gebelikten önce başlatiyolar inşallah sağlıkla gelişir kucağınıza alirsiniz
İğne nasıl oluyor bende de pıhtılaşma çıktı gebelik olduğunda iğne başlıcaz demişti doktorumProgestan fitil ve kan sulandirici igneye başlattı dr. 5+3 teyiz bugun
İnşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız benimde bir kaybim var maalesef çok zormuş gercekten.kalp atışıni duydunuz muProgestan fitil ve kan sulandirici igneye başlattı dr. 5+3 teyiz bugun
Hatır hiçbir sıkıntj olmaz 5-7 gün arası çekilmesi gerekiyor benim normalde 6 gün sürer bende 5. Günü çektirdim ve hafif ara ara kanamam oluyordu zaten filmden sonra da hafif pembelikler olacaktırArkadaşlar birşey danışacağım lütfen bilgisi olan varsa yazsın adetimin 5 ıncı günü bugün dünden beri gelmiyordu bugün peçeteye sildikçe geldi biraz sonra yine durdu yarın sabaha rahim filimi çektireceğim sorun olur mu sizce ? Çok kararsız kaldım çünkü
Koldan ya da karından yapılıyor her gün ya da günde 2 defa doktor nasıl uygun görürse testi nerede yaptırdınız acabaİğne nasıl oluyor bende de pıhtılaşma çıktı gebelik olduğunda iğne başlıcaz demişti doktorum
Hatta gebelik öncesi başlayanlar var Allah korusun tekrar kayıp yaşanmasın diye aklınızda olsun mutlakaKoldan ya da karından yapılıyor her gün ya da günde 2 defa doktor nasıl uygun görürse testi nerede yaptırdınız acaba
Topiği gizliden gizliden izleme arada sohbete katıl diyor site şaka bir yana takibe almanız lazım yada yorum yapmanız gerekir bildirim alabilmek için ☺Ben bu topiği takipteyim ama kendilig8nden siliniyor bildirim gelmiyor bana neden acaba
Sat? Yazarsanız tablo eksiksiz olurBenide eklermisiniz 10 mayis bat
Ağrı hissettin mi Sonomede çektireceğim benHatır hiçbir sıkıntj olmaz 5-7 gün arası çekilmesi gerekiyor benim normalde 6 gün sürer bende 5. Günü çektirdim ve hafif ara ara kanamam oluyordu zaten filmden sonra da hafif pembelikler olacaktır
Kişiden kişiye deyişiyle benim hafif tımanımlım vardı ve hiç uyusturma yapılmadı ve çok canım yandı ama çoğu kişide ağrı hissetmemiş normalde acıya dayanklıyımdır ama hsg beni bana etkiledi dediğim gibi bende öyle oldu diye sizde olacak değil tabi o anda aman bişey varsa düzelsin de katlanırım diyoruz tabi işin ucunda bebekler varsa her acıya eyvallah diyorumAğrı hissettin mi Sonomede çektireceğim ben
Nerde çekim yaptınız pekiKişiden kişiye deyişiyle benim hafif tımanımlım vardı ve hiç uyusturma yapılmadı ve çok canım yandı ama çoğu kişide ağrı hissetmemiş normalde acıya dayanklıyımdır ama hsg beni bana etkiledi dediğim gibi bende öyle oldu diye sizde olacak değil tabi o anda aman bişey varsa düzelsin de katlanırım diyoruz tabi işin ucunda bebekler varsa her acıya eyvallah diyorum
Bursa Tomokay görüntüleme merkeziNerde çekim yaptınız peki
Keseyi gördük 4+5 te, 20 gün sonra gel dedi daha duyamadık içim rahat etmedi halaİnşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız benimde bir kaybim var maalesef çok zormuş gercekten.kalp atışıni duydunuz mu
Göbekten minicik kıl gibi bir iğne cnm iğne fobisi olan ben bile rahatlıkla vuruyorumİğne nasıl oluyor bende de pıhtılaşma çıktı gebelik olduğunda iğne başlıcaz demişti doktorum