Çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah Rabbim tekrar sağlıcakla kucağına alabileceğin gebelikler nasip etsinKalbim aciyor..
Benim de 3 aylık olmuştuKalbim aciyor..
Gerçekten öyle mi kimyasaldan sonra hemen kalınabiliyor mu yaİnşallah çok teşekkür ederimincir havuç prolaktin yükseltiyor diye duyduktan sonra bıraktım ya sadece havuç yiyorum ben de günde 1 tane kimyasaldan sonra hemen hamile kalınır diyorlar ama nedense umudumu yitirmiş gibiyim iyice inşallah hayırlısıyla olur bu ay
Ben anestezi almadan yaptırdım eğer tüp lerde tinaklik yoksa acımıyor ben bildiğim avaz avaz bağırdımPazartesi rahim filimi çektireceğim döngümün 9uncu günü olacak bu ay yine yumurta takibi yaptırabılırmıyım sizce birde rahim filimde acı oluyor mu
Ben anestezisiz çektirdim her iki tüpümde de hafif tıkanıklılkar varmış çok az ağrı hissettim ama öyle aman aman bir ağrı değildi. Kimyasal gebeliklerimde adet olduğumdaki ağrı gibiydiPazartesi rahim filimi çektireceğim döngümün 9uncu günü olacak bu ay yine yumurta takibi yaptırabılırmıyım sizce birde rahim filimde acı oluyor mu
Hiç çatlama iğnesi olmadım hep kendinden çatladığını gördük doktorumla kafamdaki soru bu sefer çatlama iğnesi olup yine olmazsa mı rahim filimi çektirmek yoksa direk mi çektirmekBen anestezisiz çektirdim her iki tüpümde de hafif tıkanıklılkar varmış çok az ağrı hissettim ama öyle aman aman bir ağrı değildi. Kimyasal gebeliklerimde adet olduğumdaki ağrı gibiydi
Çok üzüldüm Allah kolaylık versin çok geçmiş olsunBenim gebeligim silebilirsiniz dün bebeğimi kaybettim
Yani sen bilirsin ama çatlatma iğnesinin mantığı çatlamayan yumurtayı hormon yüklemesiyle çatlamasını sağlamak ee sende de bu olay kendiliğinden oluyormuş. Bence kafanda hiç soru işareti kalmasın rahim filmini çektir sonuca göre yol alırsınHiç çatlama iğnesi olmadım hep kendinden çatladığını gördük doktorumla kafamdaki soru bu sefer çatlama iğnesi olup yine olmazsa mı rahim filimi çektirmek yoksa direk mi çektirmek
Çok geçmiş olsun canım.( Hiç bir zaman umudunu yitirme en güzeli seni bekliyor emin ol.Benim gebeligim silebilirsiniz dün bebeğimi kaybettim
çok heyecanlıyım kaldı reglime 2 gün.. dün de kasık ağrım vardı 3 dk sonra geçti ne regl belirtisi var ne başka birşey.Bence gecikmeyi bekle canım
Kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak içimde kocaman bir alev varBenim de 3 aylık olmuştukalbi atıyordu ama kistik higroma ve bir sürü anomoli var dediler . Kalbi atarken sonlandırmak zorunda kaldık bu daha zor geldi bana . Hala acaba diyorum bekleseydim diyorum . Doktor ense kalınlığı 12 mm olmuştu iki haftaya zaten ölürdü diyor ama benim içimde kocaman bir kor ateş . Ultrason videosu var kolları bacakları oynuyordu unutamıyorum bir buçuk ayı geçti ama ben ilk bir ay kafayı yiyecektim aklıma kötü şeyler bile geldi Allah affetsin . Doktor tekrar deneyin artık dedi bu biraz bana iyi geldi .
40. Gün ilk adetini oldum yeni bitti ben denemek istiyorum Rabbim inşallah tekrar nasip eder . Lütfen kendine dikkat et biraz zaman sonra çık evde çok durma hiç iyi gelmiyor . Keşke elimden bir şey gelse senin için elimden geleni yapardım çok zor gerçek kimse yaşamasın bunu inşallah istemem
Ay benimde 2 gün var regli ağrım ve göğüs şişkinliğim hassaslığım var. Dün test yaptım ama negatif bence bekleyelim cuma gününüçok heyecanlıyım kaldı reglime 2 gün.. dün de kasık ağrım vardı 3 dk sonra geçti ne regl belirtisi var ne başka birşey.
normalde göğüslerimde ağrı olur şişkinlik olur oda yok. bağırsaklarım bozulur oda yok
test yapmamak için zor duruyorum
Kim hissetmiyor kimi de çok acı çekiyor benim gibi. Ben anestezi kullanmadım zaten doktor da gerek duymadı . İlk 15 sn çok kötü bir acı var. O sıra hastaneyi ayağı kaldırdım doktor abartma dediPazartesi rahim filimi çektireceğim döngümün 9uncu günü olacak bu ay yine yumurta takibi yaptırabılırmıyım sizce birde rahim filimde acı oluyor mu
Hangi hastanede yaptırdınız pekiKim hissetmiyor kimi de çok acı çekiyor benim gibi. Ben anestezi kullanmadım zaten doktor da gerek duymadı . İlk 15 sn çok kötü bir acı var. O sıra hastaneyi ayağı kaldırdım doktor abartma dedisonra geçti günlük hayatıma devam ettim ama ilk gün biraz kanama oluyor tedbirli git yani.umarim tıkanıklık yoktur.benim açıktı
İskenderun gelişim hastanesiHangi hastanede yaptırdınız peki
Çok geçmiş olsun . Kaç haftalıktı acaba ? Biraz erken olmuş sanki . Bence ancak testle anlayabilirsiniz . Çünkü düşükten sonra belirtiler vs devam edebiliyor .Merhaba kızlar düşük yapanlar yardımcı olabilir mi düşük sonrası tekrar ne zaman hamile kaldınız hiç adet olmadan hamile kalanlar var hamile olduğunu nasıl anladınız son adet tarihi olmadan yani gecikme durumunu anlamadan bu ay korunmasız ilişki yaşıyoruz düşük 2 sinde oldu şimdi miğde bulantılarım kaşık ağrılarım var bilmiyorum dün de kan verdim beta 4 çıktı