- 22 Mayıs 2023
- 898
- 413
Kuzum yok dün bi damla akıntıyla karışık gelmiş tekrar gelmedi. Ama benim reglim her zaman böyle başlar o yüzden umutlu değilimYaaa canım belki yerleşme kanamasıdır çok mu geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum yok dün bi damla akıntıyla karışık gelmiş tekrar gelmedi. Ama benim reglim her zaman böyle başlar o yüzden umutlu değilimYaaa canım belki yerleşme kanamasıdır çok mu geliyor
Tamam canım bakalım devamı gelecek mi inşallah gelmezde yerleşme kanaması yaşamışsındırKuzum yok dün bi damla akıntıyla karışık gelmiş tekrar gelmedi. Ama benim reglim her zaman böyle başlar o yüzden umutlu değilim
Ah keşkeeeeTamam canım bakalım devamı gelecek mi inşallah gelmezde yerleşme kanaması yaşamışsındır
Bekleyeceğim artık 15 nisanda randevum var o zaman öğrenirim artık ne varsaSen yinede test ver bence
Belki söylemek için erkendir ama içinizi rahatlatmak stres olmaktan iyidir sonuçta kan 1 tüp kanın kimseye zararı dokınmaz ☺Kızlar selamm eşim biraz kafamı karıştırdı geçen hafta ptsi 154 çarşamba 487 çıkmıştı betam keşke cumada verseydin dedi ekimde dış gebelik geçirdiğim için tedirgin o sıra sürekli kan veriyordum gözetim altındaydım.bayramda herkese söyleyelim diye düşündük hüsran olmasın sonuç diye tedirginlik var biraz şuan bizde. Devletteki doktora ulaştım bayramdan sonra görüşürüz daha kan vermesine gerek yok demişti ama sizce napıyım acilden vereyim mi yoksa gerek yok mu
Doğru canımm çokk teşekkür ederimmBelki söylemek için erkendir ama içinizi rahatlatmak stres olmaktan iyidir sonuçta kan 1 tüp kanın kimseye zararı dokınmaz ☺
Ama sıvı falan almışsan o yüzden çıkmayabilir canım bence bugün yine yap bakalım ne çıkacak kan verdin mi ?Bu şekilde
Kuzum bence ver içiniz rahatlasın eğer artış güzelse söylersiniz ailelerinizeKızlar selamm eşim biraz kafamı karıştırdı geçen hafta ptsi 154 çarşamba 487 çıkmıştı betam keşke cumada verseydin dedi ekimde dış gebelik geçirdiğim için tedirgin o sıra sürekli kan veriyordum gözetim altındaydım.bayramda herkese söyleyelim diye düşündük hüsran olmasın sonuç diye tedirginlik var biraz şuan bizde. Devletteki doktora ulaştım bayramdan sonra görüşürüz daha kan vermesine gerek yok demişti ama sizce napıyım acilden vereyim mi yoksa gerek yok mu
Taş kağıt makası kocam kazandı yarın kan vericemKuzum bence ver içiniz rahatlasın eğer artış güzelse söylersiniz ailelerinize
Bugün de yaptım ama ilk idrarla değil yine aynı negatif kan vermedim dün negatifi görünceAma sıvı falan almışsan o yüzden çıkmayabilir canım bence bugün yine yap bakalım ne çıkacak kan verdin mi ?
Ahaha iyi olmuşşşTaş kağıt makası kocam kazandı yarın kan vericem
Bugün ne zaman yaptın canım fotosu var mı ?Bugün de yaptım ama ilk idrarla değil yine aynı negatif kan vermedim dün negatifi görünce
Bugün de ilk idrarla yapmadım bugünki de negatif maalesefBugün ne zaman yaptın canım fotosu var mı ?
Bugün ne zaman yaptın canım fotosu var mı ?
Evet gördüm ben de inşallah düzenli bir şekilde yükselirKizlar 2. Dk içinde gözle görülür çıktı sizde goruyomusunuz doğrudur demi ovulasyon testide yapmıştım 1. Ovulasyon 2. Gebelik testi
Insallah canimEvet gördüm ben de inşallah düzenli bir şekilde yükselir
En son ocak ayında baktırdım 14.95 çıktıFSH in kaç canım
Sat:20 MartMerhaba Sat ve Bat tarihlerinizi yazarsanız sizi de tabloya ekleriz