Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kuzum yok dün bi damla akıntıyla karışık gelmiş tekrar gelmedi. Ama benim reglim her zaman böyle başlar o yüzden umutlu değilim
Tamam canım bakalım devamı gelecek mi inşallah gelmezde yerleşme kanaması yaşamışsındır

Kızlar selamm eşim biraz kafamı karıştırdı😂 geçen hafta ptsi 154 çarşamba 487 çıkmıştı betam keşke cumada verseydin dedi 😂 ekimde dış gebelik geçirdiğim için tedirgin o sıra sürekli kan veriyordum gözetim altındaydım.bayramda herkese söyleyelim diye düşündük hüsran olmasın sonuç diye tedirginlik var biraz şuan bizde. Devletteki doktora ulaştım bayramdan sonra görüşürüz daha kan vermesine gerek yok demişti ama sizce napıyım acilden vereyim mi yoksa gerek yok mu
Belki söylemek için erkendir ama içinizi rahatlatmak stres olmaktan iyidir sonuçta kan 1 tüp kanın kimseye zararı dokınmaz ☺

Kızlar selamm eşim biraz kafamı karıştırdı😂 geçen hafta ptsi 154 çarşamba 487 çıkmıştı betam keşke cumada verseydin dedi 😂 ekimde dış gebelik geçirdiğim için tedirgin o sıra sürekli kan veriyordum gözetim altındaydım.bayramda herkese söyleyelim diye düşündük hüsran olmasın sonuç diye tedirginlik var biraz şuan bizde. Devletteki doktora ulaştım bayramdan sonra görüşürüz daha kan vermesine gerek yok demişti ama sizce napıyım acilden vereyim mi yoksa gerek yok mu
Kuzum bence ver içiniz rahatlasın eğer artış güzelse söylersiniz ailelerinize 😍

Kızlar çatlatma iğnesi yaptıran oldu mu benim çrş ve yumurtama baktı dr bugün 1 tane 17 mm oluşmuş

Kizlar 2. Dk içinde gözle görülür çıktı sizde goruyomusunuz doğrudur demi ovulasyon testide yapmıştım 1. Ovulasyon 2. Gebelik testi

Eklentiler

• 20240408_224555.jpg
    20240408_224555.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 20240408_222938.jpg
    20240408_222938.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 59
X