Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Herhangi bir tepkimeye girip bir yan etkisi olabilir doktorunuzun verdiğinin herhangi bir faydasını görmemişsiniz zaten anladığım kadarıyla onun için onu kullanmakta ısrarcı olmayın bence bende öyle mesela doktorumun ilk verdiğinin yorumları olsun etkileri olsun beni tatmin etmedi ve kendi araştırdığımı kullanmaya başladım
Doktorumun verdiği inositol dısında tüm vitaminleri mi düzeltti aslında folik asit olarakta iyi ama inositol anlamında bir etkisi olduğunu düşünmüyorum siz doktorunuzun verdiğini bırakıp mı buna gecmistiniz

Ay ay ayyyy mervişiim dönmüşüün 🥹
Hoşgeldin bebeğim 😍
edahandro edahandro edoşş koş iki gündür müjdeliyorum seni 😂😂 Müjdeleme sırası sende artıkk 🙏🏻😍❤️
Evet bernoşum şükürler olsun döndümm çok özledim sizi de burayı daa 😍😍🥰🥰 edahandro edahandro edoşummm napıyosun nasılsın nasıl özledim ya 😍😍

Ay ay ayyyy mervişiim dönmüşüün 🥹
Hoşgeldin bebeğim 😍
edahandro edahandro edoşş koş iki gündür müjdeliyorum seni 😂😂 Müjdeleme sırası sende artıkk 🙏🏻😍❤️
Hee yoooo
Evet bernoşum şükürler olsun döndümm çok özledim sizi de burayı daa 😍😍🥰🥰 edahandro edahandro edoşummm napıyosun nasılsın nasıl özledim ya 😍😍
Kız siz nerdesiniz 😍 meraktan çatladık. Başınıza neler geldi. Hoşgeldiniz sefa getirdiniZ. Çok özledik. Yarın transferim var canım. İki embriyo. İkizlerim gelecek inşallah. Sen nasılsın? Ne var ne yok?

Hee yoooo

Kız siz nerdesiniz 😍 meraktan çatladık. Başınıza neler geldi. Hoşgeldiniz sefa getirdiniZ. Çok özledik. Yarın transferim var canım. İki embriyo. İkizlerim gelecek inşallah. Sen nasılsın? Ne var ne yok?
Ahh edoşum maalesef ufak bi ceza aldık ama geçti gitti çok şükür artık burdayızzz 😍😍😍 ayyy kuzummm ikizler geliyor demek artık hem de kadir gecesinde ne güzel denk gelmişş 😍 inşallah bu kez olur edoşum bu son olsun kavuş ikizlerine ❤️ benim ilk aşılamam olumsuz oldu 31 mm kistim olduğu için de tedaviye devam etmedik ama 1 haftada kistim 6 mm ye kadar erimiş 😍 bu ay bomboş geçiyo böyle kafamı dinliyorum yani

Kızlar ben 14 Şubat'ta 11 haftalık kürtaj oldum geçen ay yumurtlama oldu ama bu ay olmadı ya şaşkınım ben düzenli yumurtlayan biriyim adet dongum 28 günde bir ilk defa yumurtlama olmadı bu ay 0 umudum yüzde bir bile ihtimal yok yani umutlar diğer aya kaldı 12 Nisan regil günüm bakalım nolacak

Ahh edoşum maalesef ufak bi ceza aldık ama geçti gitti çok şükür artık burdayızzz 😍😍😍 ayyy kuzummm ikizler geliyor demek artık hem de kadir gecesinde ne güzel denk gelmişş 😍 inşallah bu kez olur edoşum bu son olsun kavuş ikizlerine ❤️ benim ilk aşılamam olumsuz oldu 31 mm kistim olduğu için de tedaviye devam etmedik ama 1 haftada kistim 6 mm ye kadar erimiş 😍 bu ay bomboş geçiyo böyle kafamı dinliyorum yani
Amin amin amin kuzum. Evet çok güzel bir güne denk geldi. Allah kucağımı boş bırakmasın inşallah 🙏❤ o kist türü basit oluyor kuzum, geçer hemencik, adetle atılıyor büyük çoğunluğu. Dınlen bakalım bu ay. Sonra ne planlıyorsun? İkinci aşılamayı olacak mısın?

Kızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız😍
Canım tebrik ederim foruma katıldığım gün seninle hamilelik testi yapmıştık ve seninki pozitifti ekim ayıydı sanırım 😍 çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah 😍

Amin amin amin kuzum. Evet çok güzel bir güne denk geldi. Allah kucağımı boş bırakmasın inşallah 🙏❤ o kist türü basit oluyor kuzum, geçer hemencik, adetle atılıyor büyük çoğunluğu. Dınlen bakalım bu ay. Sonra ne planlıyorsun? İkinci aşılamayı olacak mısın?
Aminn kuzum bu sefer olacak bak gör çok inanıyorum ben çok dua edicem sana 😍 Evet edoşum ikinci aşılamayı da denicem hatta olmazsa son kez 3 ü de düşünüyorum. Olmazsa da ağustos eylül gibi tüp bebek düşünüyorum

X