- 9 Ağustos 2023
- 1.176
- 637
Kimleri görüyoruuuuummm mervişimmm hoşgeldinKızlaaaaarrrrr ben geldimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimleri görüyoruuuuummm mervişimmm hoşgeldinKızlaaaaarrrrr ben geldimmmm
Gebelik haberiyle de ayni oluruz inşallah kaçıncı denemenizbat benim de 13 nisan ve bizim de düzenli ilişki olmadı ne kadar aynıyız
Boncukumm hoşbuldumm döndüm çok şükür aranızaKimleri görüyoruuuuummm mervişimmm hoşgeldin
Çok sağol kuzum, dualarınız için Allah razı olsun. Allah kat ve kat fazlasını sizlere nasip etsin ❤ inşallah kavuşacağız bu sene bebeklerimize kuzum. İnanıyorum başaracağız. Hep birlikte geçeceğiz bu level'ı ve artık bebek zıbını konuşuyor olacağızAminn kuzum bu sefer olacak bak gör çok inanıyorum ben çok dua edicem sana Evet edoşum ikinci aşılamayı da denicem hatta olmazsa son kez 3 ü de düşünüyorum. Olmazsa da ağustos eylül gibi tüp bebek düşünüyorum
Bugün bat günüm eve gidince ovu yapcam bi bakalım nasıl çıkacakkne bilim yaa insan umut arıyor işte dur bakalım elinde varsa yarın bir daha yap sabah ilk idrarla daha mı koyu yoksa daha mı silik bakalım ozaman belli olur 5 nisana yıl var daha
İnşallahh Ocaktan beri korunmuyoruz ama geçen aylar da çok düzenli olmadı kısmet Sizin?Gebelik haberiyle de ayni oluruz inşallah kaçıncı denemeniz
ben elendim kuzum regl oldum ama senden çok umutluyum bu ay kendimden pek umudum yoktu yumurtlama günlerimi kaçırmıştım senden güzel haberler bekliyorum inşallahBugün bat günüm eve gidince ovu yapcam bi bakalım nasıl çıkacakk
Yok kuzum bana olmasın duan için sağol ama bi daha çocuk düşüncemiz yok hayati riskim olduğu için olan evlatlarıma Allah uzun ömür versin nerde bu haberi bekleyen rabbim bu mübarek günün hayrına versin inşallahAhh kuzum çokk teşekkür ederim tabiki dualarımdasınız sizde bana dua etmeyi unutmayın
evet evet sağlık ocağı ile bizim kitler değişebiliyor demiş zaten gittiğimde tekrar kontrol edecek inşallah kuzum çok teşekkür ederim dualarımdasın
kuzumm evet bende senin kervanına katıldım çok şükür
Mercanıda aramıza bekliyoruz teyzesii ama bakk teşekkür ederiz
evett evet kuzummm bugün 2. Kan verişimdi 3 kat yükselmiş değerim çok şükür darısı başına olsunn inşallah
teşekkür ederiz teyzoşuuu amin darısı başına inşallah
Kuzum hoşgeldinn bir gün ansızın gittin gelmene çok sevindim ben hamile olduğumu öğrendim senin topiğine niyetle yine bak
Zumruduanka96 bebeğim beni günceller misin adet oldum.
Sat:5 nisan
Bat:3mayıs ( ama olmayacağım çünkü hamile kalacağım )
Teşekkürler canim senin de mübarek olsun inşallah diğer ay sen ben hepimiz bebişleniriz benim de bugün bat keşke bugün çift çubuk görsem ama olcam galiba regl çünkü ağrım oluyo arada regl ağrım ya da inşallah hamile olduğum için agriyodurKadir gecemiz mübarek olsun can arkadaşlarım, burada sevinci, umudu, umutsuzluğu ,yeniden ayağa kalkmayı, her tür duyguyu paylaştığımız güzel insanlar..Bugün transfer olacak edahandro balımızın ikizler haberini almayı sonra da hepimizin patır patır hamile olduğunu duymayı nasip ettiği çok güzel bir ay olsun ,dua ile
Evet gelmek istediğim seviye tam olarak bu, bu mübarek günde birbirimize dualar edelim hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşalım kuzum transferin oldu mu senin ne olduuu anlat hadiiÇok sağol kuzum, dualarınız için Allah razı olsun. Allah kat ve kat fazlasını sizlere nasip etsin ❤ inşallah kavuşacağız bu sene bebeklerimize kuzum. İnanıyorum başaracağız. Hep birlikte geçeceğiz bu level'ı ve artık bebek zıbını konuşuyor olacağız
Aa benim de bugün henüz olmadım bakalim ama olacak gibiyim diğer aya inşallah Bende ovulasyon yapmıştım olmadi bu ay gün aşırı deneyelim bakalım nolcakkBen elendim regl oldum inşallah mayısa ovülasyon testi sipariş ettim bu ay onunla devam ederim umarım bereketli bir ay olur bir sürü hamiş görürüz Zumruduanka96 beni güncellermisin kuzum sat 5nisan bat 1 mayıs
Canımm çok teşekkür ederim evet o dış gebelik oldu umarım bu sağlıkla ilerler umarım yakın zamanda sende güzel haberler alırsınCanım tebrik ederim foruma katıldığım gün seninle hamilelik testi yapmıştık ve seninki pozitifti ekim ayıydı sanırım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Bizim 3 yil olacak canimİnşallahh Ocaktan beri korunmuyoruz ama geçen aylar da çok düzenli olmadı kısmet Sizin?