Doktorumun verdiği inositol dısında tüm vitaminleri mi düzeltti aslında folik asit olarakta iyi ama inositol anlamında bir etkisi olduğunu düşünmüyorum siz doktorunuzun verdiğini bırakıp mı buna gecmistinizHerhangi bir tepkimeye girip bir yan etkisi olabilir doktorunuzun verdiğinin herhangi bir faydasını görmemişsiniz zaten anladığım kadarıyla onun için onu kullanmakta ısrarcı olmayın bence bende öyle mesela doktorumun ilk verdiğinin yorumları olsun etkileri olsun beni tatmin etmedi ve kendi araştırdığımı kullanmaya başladım
Eveett ben doktorumun verdiğini tamamen bıraktımDoktorumun verdiği inositol dısında tüm vitaminleri mi düzeltti aslında folik asit olarakta iyi ama inositol anlamında bir etkisi olduğunu düşünmüyorum siz doktorunuzun verdiğini bırakıp mı buna gecmistiniz
Offf çok kafam karıstıEveett ben doktorumun verdiğini tamamen bıraktım
Doktoruma yarın mesaj atıp söylerim bakalım bunun yerine başka önerebileceginiz birşey var mı diye hatta sizin söylediğinizi de atarım bakalım ne diyecekEveett ben doktorumun verdiğini tamamen bıraktım
Siz hangi şehir ve doktora gidiyorsunuzEveett ben doktorumun verdiğini tamamen bıraktım
Sen nasılsın cnm, nasıl gdıyor?Canımm hayırlı olsuuuun çok çok sevindim valla. Bu gruba da tesadüfen denk geldim bakayım dedim seni görünce yazmadan edemedim. İnşallah kan da düzenli artış görürsün ,sağlıklı bir şekilde ilerler canım benim
Gayet iyi çok şükür canım 25 haftalık oldum valla zaman hızlı geçiyor, sen nasılsınSen nasılsın cnm, nasıl gdıyor?
Ay ay ayyyy mervişiim dönmüşüünKızlaaaaarrrrr ben geldimmmm
Hee yooooAy ay ayyyy mervişiim dönmüşüün
Hoşgeldin bebeğim
edahandro edoşş koş iki gündür müjdeliyorum seni Müjdeleme sırası sende artıkk
Kız siz nerdesinizEvet bernoşum şükürler olsun döndümm çok özledim sizi de burayı daaedahandro edoşummm napıyosun nasılsın nasıl özledim ya
Ahh edoşum maalesef ufak bi ceza aldık ama geçti gitti çok şükür artık burdayızzzHee yoooo
Kız siz nerdesinizmeraktan çatladık. Başınıza neler geldi. Hoşgeldiniz sefa getirdiniZ. Çok özledik. Yarın transferim var canım. İki embriyo. İkizlerim gelecek inşallah. Sen nasılsın? Ne var ne yok?
Sat 15 Mart bat 12 NisanTabi sat ve bat atın lütfen
Çok şükür mervişiim biz de özledik çoookEvet bernoşum şükürler olsun döndümm çok özledim sizi de burayı daaedahandro edoşummm napıyosun nasılsın nasıl özledim ya
Amin amin amin kuzum. Evet çok güzel bir güne denk geldi. Allah kucağımı boş bırakmasın inşallahAhh edoşum maalesef ufak bi ceza aldık ama geçti gitti çok şükür artık burdayızzzayyy kuzummm ikizler geliyor demek artık hem de kadir gecesinde ne güzel denk gelmişş inşallah bu kez olur edoşum bu son olsun kavuş ikizlerine benim ilk aşılamam olumsuz oldu 31 mm kistim olduğu için de tedaviye devam etmedik ama 1 haftada kistim 6 mm ye kadar erimiş bu ay bomboş geçiyo böyle kafamı dinliyorum yani
Canım tebrik ederim foruma katıldığım gün seninle hamilelik testi yapmıştık ve seninki pozitifti ekim ayıydı sanırımKızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız
Ay ne güzel demişsiniz hayaller nisana kaldı
Canımm bernoşummÇok şükür mervişiim biz de özledik çoook
Aminn kuzum bu sefer olacak bak gör çok inanıyorum ben çok dua edicem sanaAmin amin amin kuzum. Evet çok güzel bir güne denk geldi. Allah kucağımı boş bırakmasın inşallah❤ o kist türü basit oluyor kuzum, geçer hemencik, adetle atılıyor büyük çoğunluğu. Dınlen bakalım bu ay. Sonra ne planlıyorsun? İkinci aşılamayı olacak mısın?