- 4 Aralık 2023
- 362
- 488
- 26
İnşallah canımBende geçen ay kimyasal geçirdim inşallah banada nasip olur
Gelişmelerden haberdar edersin bizide umarım süreç sıkıntısız ilerler senin tablodaki karsılıgınıda degiştirmiş oluruzEvett kızlar Cuma günü buraya silik bi test atmıştım kan verdim bugün beta 74 çıktıAllahım en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
Topiğe yazılamıyo muymuş ayyy bugun hastane işlerim vardı giremedim deKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
ArasaNillGerek
@bernaad
kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart bestmb 15 Şubat 22 Mart ArasaNillGerek 23 Şubat 23 Mart @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart @ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan @CandyButcher 10 Mart 8 Nisan
Doktor'un değerlerin için ne dedi yüksek olduğunu düşünseydi mutlaka yol gösterirdi iç hastalıkları uzmanına da gitsen gebe kalma sürecindeyim dediğinde kadın doğumcunuza sormadan ilaç kullanmayın diyecektir.Kızlarrr hsg için dr a gitmiştim biliyosunuz. Kan almıştı tsh 3.160 gelmiş yüksek mi sizce. Nette 2 bucuk üstü olmamalı diyo. Annemlerde genetik tiroid sorunu var ( ananemde ve teyzemde dahil) annem ilac kullanmasına rağmen tiroid panel testinde antikor tg değeri baya yüksek geldi. Onı bugun kendi dr una götürdüm ama beğenmedim dr u tiroid haşimato diye bi hastalığa çevirmiş. Aynı ilaca devam etti bugün ona neyse. Aslında haşimatoya iyi gelen iyot ve selenyummuş bilginize. Onları alıverdim anneme de napayım bende bi dahiliyeye görünmeli miyim ? Tsh iki bucuk üstü olunca o da gebe kalmayı zorlaştırıyomuş
Batı bekliyorum. Görüşmedik ki o yüzden başına gelen var mı diye yazdım kuzum. İlk gün rutin kan testi aldı. Batın 3. Günü görüşcez hormon tahlili için bide bu ay geç yumurtladım 23 ü gibiydi 25e attı bekle bekle gün geçmiyoDoktor'un değerlerin için ne dedi yüksek olduğunu düşünseydi mutlaka yol gösterirdi iç hastalıkları uzmanına da gitsen gebe kalma sürecindeyim dediğinde kadın doğumcunuza sormadan ilaç kullanmayın diyecektir.
O günler bi geçse zaten neler olacakta neyseBatı bekliyorum. Görüşmedik ki o yüzden başına gelen var mı diye yazdım kuzum. İlk gün rutin kan testi aldı. Batın 3. Günü görüşcez hormon tahlili için bide bu ay geç yumurtladım 23 ü gibiydi 25e attı bekle bekle gün geçmiyo
HahahhahahhsO günler bi geçse zaten neler olacakta neyse
Aman aman hsg deme bana ben atlattım çok şükür hafif bi tıkanıklık vardı aman aman o acılana kadar ben benden geçtimHahahhahahhsaynen aynen gebelik testinde geçmiyo ovüde geçmiyo hsg de geçmiyo
Neden olmasın iyi düşünelim iyi olsun yumurtalarda gelişim varmış ki çatlatma iğnesi kullanılmıs erken gebelik testi yaptınız mı çatlatma iğnesi ne zaman yapıldıreglime iki gün kaldı yere eğilince gözlerim bulanıyor hafif basım dönüyor içime fenalık basıyor kızlar bu ay femara ve iğne kullandım sizce hamilelik olabilir mi
Yarın yapacağım test yarın iğnenin 13. GünüNeden olmasın iyi düşünelim iyi olsun yumurtalarda gelişim varmış ki çatlatma iğnesi kullanılmıs erken gebelik testi yaptınız mı çatlatma iğnesi ne zaman yapıldı
Canım tebrik ederim öncelikle, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kimyasal geçirdikten sonra hamilelik için bir şey kullandın mı? Yumurta takibi ile mi hamile kaldın acaba? Bence kimyasal geçirdim aylar oldu deniyoruz ama hala bir şey yokEvet canım
Yaaaa o zaman tecrübelerini sorayım sana yüksek müsadenleAman aman hsg deme bana ben atlattım çok şükür hafif bi tıkanıklık vardı aman aman o acılana kadar ben benden geçtim
2 MartSat ve bat yazarsanız sizide ekleyelim tabloya
Teşekkür ederimSat ve bat yazarsanız sizide ekleyelim tabloya
Hiç birşey yapmadım moralman kötüydüm zaten vitaminleri de kullanmayı bırakmıştım yumurta takibi vs de yapmadım, ilişki zamanını uzun tuttum sadece 4,5 defa olmuştur 3 günde bi şeklinde hatta yumurtlama zamanına da denk gelmedi uygulama öyle gösteriyordu yumurtlamadan sonra 3. Gün tekrar ilişki oldu sanırım o tuttu çünkü geç döllenmeye benziyorCanım tebrik ederim öncelikle, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kimyasal geçirdikten sonra hamilelik için bir şey kullandın mı? Yumurta takibi ile mi hamile kaldın acaba? Bence kimyasal geçirdim aylar oldu deniyoruz ama hala bir şey yok
Kuzum merhaba doğrudur dedikleri. Ben de 4.30 lardan ilaçla 2.70 e indim daha da inmiştir belki bayadır kan vermedim. Küçük dozlu bir ilaç başlatırlar sana da bende olduğu gibi. Doktorların hepsi gebeliğe engel değil ama bu değerleri asla istemeyiz diyorlar gebelik için.Çözümü var endişelenmeKızlarrr hsg için dr a gitmiştim biliyosunuz. Kan almıştı tsh 3.160 gelmiş yüksek mi sizce. Nette 2 bucuk üstü olmamalı diyo. Annemlerde genetik tiroid sorunu var ( ananemde ve teyzemde dahil) annem ilac kullanmasına rağmen tiroid panel testinde antikor tg değeri baya yüksek geldi. Onı bugun kendi dr una götürdüm ama beğenmedim dr u tiroid haşimato diye bi hastalığa çevirmiş. Aynı ilaca devam etti bugün ona neyse. Aslında haşimatoya iyi gelen iyot ve selenyummuş bilginize. Onları alıverdim anneme de napayım bende bi dahiliyeye görünmeli miyim ? Tsh iki bucuk üstü olunca o da gebe kalmayı zorlaştırıyomuş